zeko golf 1.9 tdi 0 Posted January 13, 2009 cuj ja kad dodem javicu se tebi popodne mislim na acu a i srkija cu nazvati pa ako bude imo vremena da odemo na cugu DECKI ako je neko za kavu u cetvrtak neka se samo javi ja casti posto dolazim hrvatsku napokon Share this post Link to post Share on other sites
david010 0 Posted January 13, 2009 koji k...c on izvodi malo je ljubomoran sto imas boli auto odnjega imam ja rijesenje za takve stvari kod kuce univerzalna pasta to mi je dao jedan auto lakirer vidit cemo sta se moze napravit.BURAJZ sutra krecem autobusom u pola jedan iz njemacke a kodkuce nemam komp pa se cujemo preko mobitela kad stignem imam sve brojeve a pa nemas moj broj.. a te likove sto grecaju aute cemo rijesiti ipak imamo suzanu u ekipi :lol2 Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted January 13, 2009 hvala decki vec sam ja njega jednom nalomio i slomio mu nos pa sad ne smijem nista do treceg mjeseca na uvjetu sam zbog tog ima vremena znam samo da mu necu ostat duzan zbog toga, sto je najgore sutra cu ga vidjet a necu mu moci nista napravit ali ima dana za megdana :palica Share this post Link to post Share on other sites
Guest voda-os Posted January 14, 2009 badboy u praksi to ti je najgori scenarij što se može dogodit, tolko te iživcira više nego da si imao prometnu, i što ti kažeš cijeli auto na lakiranje, može se to pastom prikrit al nije to to, neće te to veselit, zato malo savijanja neće biti na odmet Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted January 14, 2009 Fuck,šta se ovdje sve dogodi?Grebanje auta,no,no,no,to se lomljenjem prstiju plaća!Badboy,u pravu si,nek zaboravi lik na to pa onda bam. "Osveta je jelo što se služi hladno" kaže stara Klingonska poslovica! Gti 16v:U VK u Senka trade 320 kn - 10 % cash&carry. Zamjenski ali made in nemčija Hvala zmaju ali rješeno već,Gas d.o.o. Drinska,OS,270 kn - 25% rabat=200 kn,novi,takodje made in nemčija.Pošto je meni samo pukla sajla ja sam istu zamjenio novom iz tog seta i namontirao je na oriđiđi vodilice koje su u boljem stanju nego nove zamjenske. Takođe hvala svima ostalima na savjetima! Share this post Link to post Share on other sites
Guest voda-os Posted January 14, 2009 mrky koliko god ti govorio da se trebamo čuvat, i da nas netko može pratit na netu, u pravu si bio...moramo se čuvat da nekom nestanemo na žulj, pa da nebi cijela ekipala imala šare po autu, šta znaš danas svakakvih ljudi ima, kad on tebi izdere auto, možeš ti njega nalomit koliko god hoćeš al tebi svejedno ostaje izgreban auto, zato ja kažem bolje ga odma lomit čim vidiš da izigrava budalu, nego stil osvete, on meni pa ja njemu i tako u nedogled Share this post Link to post Share on other sites
čađilak 0 Posted January 14, 2009 vani led 5mm stakla se nemogu odledit, slomio sam strugalicu za led, sinoć skoro poginem na stazi hodajući. Ništ od nedjelje treba sačekat da otopli vrijeme Share this post Link to post Share on other sites
čađilak 0 Posted January 14, 2009 Na parkingu neka baba izlazi iz punta i otvori vrata grune golfa po ljevoj strani. Ja poplavio udubila mi vrata. nisam mogo vjerovat. ona se meni nešt ispričava a njezin sin AAAA šta sam se AAAA......... to je još udubljeno vidi se sa kilometar jedan poznanik kupio passata, nakon 3 dana auto išaran na parkingu ispred zgrade vjerovatno kljućem. naznam šta dođe ljudima da ti AAAA auto Share this post Link to post Share on other sites
Guest voda-os Posted January 14, 2009 pa sad je smrt vozit negdje na cesti, eo baš pošto sam bolestan pijuckam tu čajeve neke i gledam kroz prozor van, i gledam kako se ovi lokalni iz naselja "zezaju" davaju naglo gas, pa koče pa ovo, par puta su produžili kroz zavoj, netrebaš se sebe bojat dok voziš, nego drugih, netko će se zablejat sastrane i kad treba kočit, puf, i odoše gromovi na sve strane... a recimo npr, jedne subote kad sam bio vani i idem sad kroz tvrđu pjehe, i gledam idu neki likovi i nogama tepu retrovizore autima parkiranim sastrane...katastrofa Share this post Link to post Share on other sites
čađilak 0 Posted January 14, 2009 Treba stavit kameru u auto i unajmit 2 zaštitara Share this post Link to post Share on other sites
Guest voda-os Posted January 14, 2009 ma kakvi nemoš protiv toga, to kad te hoće onda te hoće...može se bilo kome dogodit...kažem mene uvijek više strah kad parkiram i ostavim auto nego kad ga vozim...zato što svakakvih frikova danas ima...a već dva puta su me na parkingu fino očešali, parkiraš kod neke birtije, pijanci sjedaju u auto i opla razguze te malo i odoše svojim putem a ti se misli... Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted January 14, 2009 zeko nema frke, javit cu ja davidu i ostalima hh sto se tice unistavanja auta, to je strasno, toga ima i kod nas u selu, izade se van piva ovo ono i sta cemo , ajmo malo kidati aute i onda uslijede batinanje istih (ne od mene , nego od vlasnika) i tada mi `normalni` stojimo i umiremo od smijeha, pa s tiume pretpostavljam da kada krenem voziti da cu se i ja naci u istoj situaciiji tako da ce palija uvijek imati svoje mjesto u autu Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted January 14, 2009 Treba ovo preimenovat u "Fight Club" a ne susreti! Uništavanje auta je grozno a još groznije je ovako javno razglabat o palijama,marisani,imenima itd...Momak treba dobit natrag al na način na koji Badboy odluči jer je to očigledno neka njegova stara frka a čovjeku uz klinca sigurno netreba čorka,zato hush,hush-pssst!Mogli smo poslat pismo namjere na "Trg Lavoslava Ružičke" da i znaju. To treba u par očiju raspravljat a ne na javnoj droci poput interneta! Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted January 14, 2009 ajmo se mi vratiti na meetove dakle moj prijedlog je da se skupimo na omv-u u 16h i idemo na petros u koloni, naravno rijec je o nedjelji sta kazete? Share this post Link to post Share on other sites
Veki-os 3 Posted January 14, 2009 Bože koja vas paranoja pere,baš murija tu visi na forumu(i na svakom auto forumu u HR) i gleda ko če se i kad okupiti i ko je kome izgrebao auto,moš mislit. Za nedjelju,možemo i u koloni a može i svatko sam doči tamo,znamo svi gdje je. Share this post Link to post Share on other sites
Guest voda-os Posted January 14, 2009 dada meni odgovara, iskreno samo se malo dvoumim zbog vremena ako baš nastavi sve do nedjelje ova ledena kiša, al vidio sam da je jedan dan prije nedjelje malo sunca da će bit, pa da se nepolupamo putem, sve ostalo je super... Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted January 14, 2009 mrki je u pravu ne treba o tome ko ce koga itd. ovdje na forumu. za nedjelju kolona bilo bi dobro ali mene nema zao mi je imam obveze prema sinu i zauzet sam do 19:00 mogu jedino svratit poslije 19:00 ako cete bit jos tamo pa cu vam ispricat zasto meni neko grebe auto i tko. Share this post Link to post Share on other sites
Mark 0 Posted January 14, 2009 (edited) ko grebe auto! ima da ga polomim kičmu raskolim i naknadno isolim... teoriju lakšu ubod vilicom u pakšu a da budem jako lud zabit igle na ud.. pak, pak u potiljak sam tak, reprezentiram sijenjak zato papak watafak! uvijek ne pizd.rije... samo tučnjave... čuo sam da su za novu godinu budale porazbijali sve u oksiđenu i povadili utičnice iz zidova... šta ih struja nije spalila... Edited January 14, 2009 by Mark Share this post Link to post Share on other sites
david010 0 Posted January 15, 2009 ko grebe auto! ima da ga polomim kičmu raskolim i naknadno isolim... teoriju lakšu ubod vilicom u pakšu a da budem jako lud zabit igle na ud.. pak, pak u potiljak sam tak, reprezentiram sijenjak zato papak watafak! uvijek ne pizd.rije... samo tučnjave... čuo sam da su za novu godinu budale porazbijali sve u oksiđenu i povadili utičnice iz zidova... šta ih struja nije spalila... vidi ovog judu pobjegao iz slavonije :lol2 salim se kad dolazis do cepina pa da navratis do nas???? Share this post Link to post Share on other sites
Igor031 0 Posted January 15, 2009 ko grebe auto! ima da ga polomim kičmu raskolim i naknadno isolim... teoriju lakšu ubod vilicom u pakšu a da budem jako lud zabit igle na ud.. pak, pak u potiljak sam tak, reprezentiram sijenjak zato papak watafak! uvijek ne pizd.rije... samo tučnjave... čuo sam da su za novu godinu budale porazbijali sve u oksiđenu i povadili utičnice iz zidova... šta ih struja nije spalila... nece grom u koprive :rotfl Share this post Link to post Share on other sites
čađilak 0 Posted January 15, 2009 Ako vrijeme zatopli mogli bi se naći opet na OMV-u???? Share this post Link to post Share on other sites
david010 0 Posted January 15, 2009 Ako vrijeme zatopli mogli bi se naći opet na OMV-u???? ja dolazim svakako normalno ako bude bas led ne ali mislim da ce biti cesta ok.. sta vi drugi kazete??? Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted January 16, 2009 naravno da se nalazimo i ove nedjelje, u 4 na omv-u i onda ide kolona na petrOS Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted January 16, 2009 ovaj put bez mene ali vam dolazi zeko Share this post Link to post Share on other sites