david010 0 Posted January 27, 2009 (edited) pa napisao sam razgovarao sam sinoc s njima neki ce doci u nedjelju a neki kad se vrate iz zagreba a onda cemo napraviti veliko slikanje.. Edited March 4, 2009 by david010 Share this post Link to post Share on other sites
Guest -kiki- Posted January 27, 2009 http://www.grapheine.com/bombaytv/index.ph...09aae1918b4185f Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted January 27, 2009 WTF??? Voda und ich smo razmjenili neku muziku onih što jedu one drogice pa nas je bass puko i naveo na vrbovanje članova drugih marki koje smo potražili na sikrit lokejšn ( tamo di se kiki podtajno divi starim kadettima ),teli smo im kazat prednosti kojih imamo u izobilju kao što je skladna aerodinamična fizionomija naših tjela i da ako pređu usprkos poodmaklosti voznog parka nemoraju više grdne pare trošit na antikoroziv,no međutim samo par ljepih Seata bilo pa smo se samozadovoljili so čaj i kafa. PS:ne kupujte pivo u Lidlu,izaziva čudne reakcije Share this post Link to post Share on other sites
Guest voda-os Posted January 27, 2009 dada, srki kakvo čuđenje, mrki i ja imali malo druženje, nećemo sad sve detalje otkrivat...mrki je pojasnio da smo obnašali tajne agente ...malo da se ubije dosada...nothing special..jedino što je glazba ajme...thx mrki...nego davide, tko šta dolazi, kakve cure šta se događa...opet se vata ženski rod...kad te zeko čuje dobit ćeš svoje Share this post Link to post Share on other sites
jooleTDI 0 Posted January 27, 2009 davide ti bi samo mariso neka se povede koja,ja prvi nemam nista protiv a i mislim da ni ostali nemaju nista protiv Share this post Link to post Share on other sites
david010 0 Posted January 27, 2009 ima kiki on je protiv svake moje ideje... Share this post Link to post Share on other sites
david010 0 Posted January 28, 2009 http://www.grapheine.com/bombaytv/index.ph...b5fe342a1f94339 Share this post Link to post Share on other sites
Veki-os 3 Posted January 28, 2009 Lol,pa di mene nađe A taj Gsi samo može ostati iza u oblaku dizelskog dima Share this post Link to post Share on other sites
jooleTDI 0 Posted January 28, 2009 http://www.grapheine.com/bombaytv/index.ph...efb0ff4d5108155 evo malo i ja napravio filmsku produkciju :mellow: david samo roka biće doplatka covjece Share this post Link to post Share on other sites
Guest -kiki- Posted January 28, 2009 veki veki...sunce ti je*em Share this post Link to post Share on other sites
kvaka 0 Posted January 28, 2009 xD....oba su pre*ebena......samo tako, samo tako..... Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted January 28, 2009 ljudi ove godine ce bit odrzan street race u osijeku Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted January 28, 2009 (edited) napokon, bas sam vidio u temi od mire, neka , napokon i jos cu ja imati vozacku lol morat cemo probati malo audija hhhh kiki ne bubaj konobaricu, naj**** ces hehehehehhehhheh Edited January 28, 2009 by srki Share this post Link to post Share on other sites
zeko golf 1.9 tdi 0 Posted January 29, 2009 ljudi opet vi samo o curama davide tebi je samo ona stvar na pameti daj malo stanite na loptu konobarice su zauzete a nasa konobaruca je meni izjavila da ima dobrih decki u drustvu a vi sad mislite koji je to ja znam pozdrav vidimo se u nedelju Share this post Link to post Share on other sites
Troni 0 Posted January 29, 2009 Davide obavezno javi za iduce okupljanje.. a sto se tice tih tvojih trebi ak nemas mjesta sam javi.. moja folcika je slobodna Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted January 29, 2009 troni nema se tu sta javljati trebala bi biti nedjelja 16h na petrosu na obilaznici, jedino ak su decki promijenili nesto jel sve isto??? davide jel bilo sta sa tomiem iz broda, jbg ja bio u sk pa nisam mogao ici na cugu , tomi jbg drugi puta Share this post Link to post Share on other sites
TOMMY-535i 0 Posted January 29, 2009 troni nema se tu sta javljati trebala bi biti nedjelja 16h na petrosu na obilaznici, jedino ak su decki promijenili nesto jel sve isto??? davide jel bilo sta sa tomiem iz broda, jbg ja bio u sk pa nisam mogao ici na cugu , tomi jbg drugi puta Ma nema frke..i slijedeci tjedan sam u Os...sve 5 bilo...David...dosao,bio...otisao... Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted January 29, 2009 Imao sam ja plan javit se Tomy-u za cugu danas al sam zaboravio da mi kobra ima rođendan pa nisam mogao nikud a predpostavljam da ide nazad za vikend.Za nedjelju što se mene tiče sve isto,petros... Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted January 29, 2009 onda se vidimo u nedjelju na petrosu, tomi jbg, nisam mogao moze sljedeci tjedan Share this post Link to post Share on other sites
TOMMY-535i 0 Posted January 29, 2009 Imao sam ja plan javit se Tomy-u za cugu danas al sam zaboravio da mi kobra ima rođendan pa nisam mogao nikud a predpostavljam da ide nazad za vikend.Za nedjelju što se mene tiče sve isto,petros... Ocekivao sam tvoj poziv danas...kao sto rekoh..tu sam i next week...cut cemo se...btw...ako moze ikako da budete malo tiši kad radite ispod mog prozora ovdje...neku noc ste me probudili oko 2...to se na tebe mrki odnosi Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted January 29, 2009 oho novi clan poz troni Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted January 29, 2009 Mrki radi od 7-15 h!Za ostale pijance ne odgovaram Mogao bi ih potplatit s alkoholom ali bi taj mir bio pre skup,he,he Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted January 29, 2009 davide jel dovodis one s peticama u nedjelju? Share this post Link to post Share on other sites
Troni 0 Posted January 29, 2009 hvala ekipa. eto mozda se vidimo u ned da se upoznamo i te sheme.. al eto da naglasim folciku furam tek 2 tjedna tak da nisam stigo neke stvari pozatezat. bacio felge (najvise zog guma) i masku s 4 oka al bit ce Share this post Link to post Share on other sites
Guest voda-os Posted January 29, 2009 bome lijepo, stiže još ekipe...ubrzo će nas 20 biti...opće veselje Share this post Link to post Share on other sites