7 7
srki

Slavonija meet`s

Recommended Posts

pa napisao sam razgovarao sam sinoc s njima neki ce doci u nedjelju a neki kad se vrate iz zagreba a onda cemo napraviti veliko slikanje..

Edited by david010

WTF??? :lol2:lol2

Voda und ich smo razmjenili neku muziku onih što jedu one drogice :wacko: pa nas je bass puko :blink: i naveo na vrbovanje članova drugih marki koje smo potražili na sikrit lokejšn ( :fakjea tamo di se kiki podtajno divi starim kadettima :fakjea ),teli smo im kazat prednosti kojih imamo u izobilju kao što je skladna aerodinamična fizionomija naših tjela i da ako pređu usprkos poodmaklosti voznog parka nemoraju više grdne pare trošit na antikoroziv,no međutim samo par ljepih Seata bilo pa smo se samozadovoljili so čaj i kafa.

PS:ne kupujte pivo u Lidlu,izaziva čudne reakcije :taz:

Guest voda-os

dada, srki kakvo čuđenje, mrki i ja imali malo druženje, nećemo sad sve detalje otkrivat...mrki je pojasnio da smo obnašali tajne agente :rotfl ...malo da se ubije dosada...nothing special..jedino što je glazba ajme...thx mrki...nego davide, tko šta dolazi, kakve cure šta se događa...opet se vata ženski rod...kad te zeko čuje dobit ćeš svoje :rotfl

davide ti bi samo mariso :palacg neka se povede koja,ja prvi nemam nista protiv a i mislim da ni ostali nemaju nista protiv :rotfl

Lol,pa di mene nađe :D A taj Gsi samo može ostati iza u oblaku dizelskog dima :D

napokon, bas sam vidio u temi od mire, neka , napokon i jos cu ja imati vozacku lol

morat cemo probati malo audija hhhh

kiki ne bubaj konobaricu, naj**** ces hehehehehhehhheh

Edited by srki

ljudi opet vi samo o curama davide tebi je samo ona stvar na pameti daj malo stanite na loptu konobarice su zauzete a nasa konobaruca je meni izjavila da ima dobrih decki u drustvu a vi sad mislite koji je to ja znam pozdrav vidimo se u nedelju :bravo:zivio

Davide obavezno javi za iduce okupljanje.. a sto se tice tih tvojih trebi ak nemas mjesta

sam javi.. moja folcika je slobodna ;)

troni nema se tu sta javljati

trebala bi biti nedjelja 16h na petrosu na obilaznici, jedino ak su decki promijenili nesto

jel sve isto???

davide jel bilo sta sa tomiem iz broda, jbg ja bio u sk pa nisam mogao ici na cugu , tomi jbg drugi puta

troni nema se tu sta javljati

trebala bi biti nedjelja 16h na petrosu na obilaznici, jedino ak su decki promijenili nesto

jel sve isto???

davide jel bilo sta sa tomiem iz broda, jbg ja bio u sk pa nisam mogao ici na cugu , tomi jbg drugi puta

Ma nema frke..i slijedeci tjedan sam u Os...sve 5 bilo...David...dosao,bio...otisao... :respekt

Imao sam ja plan javit se Tomy-u za cugu danas al sam zaboravio da mi kobra ima rođendan pa nisam mogao nikud a predpostavljam da ide nazad za vikend.Za nedjelju što se mene tiče sve isto,petros...

onda se vidimo u nedjelju na petrosu, tomi jbg, nisam mogao

moze sljedeci tjedan

Imao sam ja plan javit se Tomy-u za cugu danas al sam zaboravio da mi kobra ima rođendan pa nisam mogao nikud a predpostavljam da ide nazad za vikend.Za nedjelju što se mene tiče sve isto,petros...

Ocekivao sam tvoj poziv danas...kao sto rekoh..tu sam i next week...cut cemo se...btw...ako moze ikako da budete malo tiši kad radite ispod mog prozora

ovdje...neku noc ste me probudili oko 2...to se na tebe mrki odnosi :angry:

Mrki radi od 7-15 h!Za ostale pijance ne odgovaram :lol2:lol2:lol2

Mogao bi ih potplatit s alkoholom ali bi taj mir bio pre skup,he,he

hvala ekipa. eto mozda se vidimo u ned da se upoznamo i te sheme..

al eto da naglasim folciku furam tek 2 tjedna tak da nisam stigo neke stvari

pozatezat. bacio felge (najvise zog guma) i masku s 4 oka al bit ce :)

Guest voda-os

bome lijepo, stiže još ekipe...ubrzo će nas 20 biti...opće veselje :rotfl:palacg

7 7