Guest voda-os Posted February 13, 2009 kako stojimo za ovu nedjelju, jesmo u punom sastavu, jel ima prinova...oće bit kako iznenađenje da se pojavi par ljudi tu sa foruma koji nikako da nam se pridruže Share this post Link to post Share on other sites
manni 0 Posted February 13, 2009 nemam ti ja vremena kolega ni za živit!! radim subotom tak da mi je nedilja samo za odmor, al naletiću ja ništa se nesekiraj!!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Guest voda-os Posted February 13, 2009 ma recesija je svi živimo slabo...a stalna ekipa uz sve to uspije doći i dva sata provest na kavici dok nebude toplije pa kad gromovi budu u pogonu po gradu Share this post Link to post Share on other sites
zeko golf 1.9 tdi 0 Posted February 13, 2009 ljudi eto nama bjelo go... stiglo i nikako da prestane padati ekipa ja se nadam da cemo biti spremni svi za nedelju da dodemo neznam samo za davida ako ga cura pusti s lanca Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted February 13, 2009 dolazi i david i najavio je puni sastav sa 3 nova clana, neka njegova ekipa , ha vidit cemo Share this post Link to post Share on other sites
david010 0 Posted February 13, 2009 dolazi i david i najavio je puni sastav sa 3 nova clana, neka njegova ekipa , ha vidit cemo srki idi u kitu ja sam rekao da cu ih dovesti kad budu ovdje..sta da ovog iz zagreba dofuram s avionom(traktor od susjeda je u kvaru) nemoj ti nikoga najavljivati... Share this post Link to post Share on other sites
Guest -kiki- Posted February 13, 2009 zekicu isao sam danas onog keca gledat...propo je auto totalno Share this post Link to post Share on other sites
Guest voda-os Posted February 13, 2009 hehe davide, pa to zar tebe nije problem, ispunjavaš sve uvijete...jedino ak te draga pusti onda odi po njih u zg...imaš auto koji troši ko upaljač, čeličane koje na suncu presijavaju sve vrste boja....ili ako se dvoumiš uzmi audia...s tim ćeš sigurno ostat zapažen, kad čuju zvuk turbine... Share this post Link to post Share on other sites
zeko golf 1.9 tdi 0 Posted February 13, 2009 ok znam ija sam gledo jucer nista nevalja kako napreduju radovi na gsi kadetu Share this post Link to post Share on other sites
Guest -kiki- Posted February 13, 2009 stoje na mjestu...neznam ni ja....nepitaj me hehe Share this post Link to post Share on other sites
jooleTDI 0 Posted February 13, 2009 ja vec ozdravljam i 83,67 % dolazim hladno je za pop.... Share this post Link to post Share on other sites
manni 0 Posted February 14, 2009 """""ma recesija je svi živimo slabo...a stalna ekipa uz sve to uspije doći i dva sata provest na kavici dok nebude toplije pa kad gromovi budu u pogonu po gradu """"" jebiga kolega ja imam preko 100km do osijeka i još sa mojim super duper mjenjačem treba mi puno goriva (fali šesta) Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted February 14, 2009 a dobro, nitko ne kaze da moras doci svaki puta, mislim da bi se jednom mogao zaletiti , zrtvovati malo ili se dog s nekim pa vas 2-3 dodete s jednim autom i podjelite troskove, to je onda nesto malo po osobi Share this post Link to post Share on other sites
hitman 0 Posted February 14, 2009 e dodem i ja, al jednom drugom prilikom, sad mi je trenutno auto van pogona. Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted February 14, 2009 e kad dozivim da i ti dodes, i jos igor onda mogu umrijeti :rotfl :rotfl Share this post Link to post Share on other sites
Guest voda-os Posted February 14, 2009 dobro pojavit će se...a ti srki neaš razloga svakako da umreš...nedostajao bi ekipi a bome i forumu...tko bi umjesto tebe obnašao administratorske dužnosti, nadzor, papirologiju itd... Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted February 14, 2009 samo kenjaj voda to se samo tako kaze Share this post Link to post Share on other sites
Guest voda-os Posted February 14, 2009 pa šta jel nisam u pravu...vidjet ćeš šta ostatak ekipe kaže...tebe bi najviše udaljilo od nas da ti nađemo i dovedemo neku "šaci" i propade nam druženje... Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted February 14, 2009 ma ne bi me to udaljilo Share this post Link to post Share on other sites
Guest voda-os Posted February 14, 2009 mlad si dečko mlad...unajmit ćemo mi tebi "šaci" za 18 pa dofurat na meet...bolje reci davidu da uštima sjedala...da nebi bilo nezgodno u duji.. Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted February 14, 2009 hvala na tome, ali nekak bi im draze bili farovi sa xeenonom ili gewinde heh Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted February 14, 2009 Vidim da se opet majmunira po forumu,Srki,deder ožež neke sankcije,oni bi neku kuravu tebi sredili a razbježe se kad 3 cupi upadnu u birtiju,ja i Voda morali ostat i branit oltar domovine. Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted February 15, 2009 mrki sta da ti kazem, lako je poslije bitke biti general hh Share this post Link to post Share on other sites
Veki-os 3 Posted February 15, 2009 mlad si dečko mlad...unajmit ćemo mi tebi "šaci" za 18 pa dofurat na meet...bolje reci davidu da uštima sjedala...da nebi bilo nezgodno u duji.. I još nek mu David objasni di ima dobrih LENIJA i deri Share this post Link to post Share on other sites
Guest voda-os Posted February 15, 2009 eo ljudi vi tolko o smjehu kad mi zovemo srkija naš moderator...službeno je postao moderator samo za FEEDBACK... sad službeno ima dužnost, i davida vozača pa vi recie šta god hoćete Share this post Link to post Share on other sites