7 7
srki

Slavonija meet`s

Recommended Posts

Guest voda-os

kako stojimo za ovu nedjelju, jesmo u punom sastavu, jel ima prinova...oće bit kako iznenađenje da se pojavi par ljudi tu sa foruma koji nikako da nam se pridruže

nemam ti ja vremena kolega ni za živit!!

radim subotom tak da mi je nedilja samo za odmor, al naletiću ja ništa se nesekiraj!!!!!!!

Guest voda-os

ma recesija je svi živimo slabo...a stalna ekipa uz sve to uspije doći i dva sata provest na kavici dok nebude toplije pa kad gromovi budu u pogonu po gradu :rotfl

ljudi eto nama bjelo go... stiglo i nikako da prestane padati ekipa ja se nadam da cemo biti spremni svi za nedelju da dodemo neznam samo za davida ako ga cura pusti s lanca

dolazi i david i najavio je puni sastav sa 3 nova clana, neka njegova ekipa , ha vidit cemo

dolazi i david i najavio je puni sastav sa 3 nova clana, neka njegova ekipa , ha vidit cemo

srki idi u kitu ja sam rekao da cu ih dovesti kad budu ovdje..sta da ovog iz zagreba dofuram s avionom(traktor od susjeda je u kvaru) nemoj ti nikoga najavljivati... :rotfl

Guest -kiki-

zekicu isao sam danas onog keca gledat...propo je auto totalno

Guest voda-os

hehe davide, pa to zar tebe nije problem, ispunjavaš sve uvijete...jedino ak te draga pusti onda odi po njih u zg...imaš auto koji troši ko upaljač, čeličane koje na suncu presijavaju sve vrste boja....ili ako se dvoumiš uzmi audia...s tim ćeš sigurno ostat zapažen, kad čuju zvuk turbine...

Guest -kiki-

stoje na mjestu...neznam ni ja....nepitaj me hehe

"""""ma recesija je svi živimo slabo...a stalna ekipa uz sve to uspije doći i dva sata provest na kavici dok nebude toplije pa kad gromovi budu u pogonu po gradu """""

jebiga kolega ja imam preko 100km do osijeka i još sa mojim super duper mjenjačem treba mi puno goriva (fali šesta)

a dobro, nitko ne kaze da moras doci svaki puta, mislim da bi se jednom mogao zaletiti , zrtvovati malo ili se dog s nekim pa vas 2-3 dodete s jednim autom i podjelite troskove, to je onda nesto malo po osobi

e dodem i ja, al jednom drugom prilikom, sad mi je trenutno auto van pogona.

e kad dozivim da i ti dodes, i jos igor onda mogu umrijeti :rotfl :rotfl :rotfl :rotfl :zijev

Guest voda-os

dobro pojavit će se...a ti srki neaš razloga svakako da umreš...nedostajao bi ekipi a bome i forumu...tko bi umjesto tebe obnašao administratorske dužnosti, nadzor, papirologiju itd...

Guest voda-os

pa šta jel nisam u pravu...vidjet ćeš šta ostatak ekipe kaže...tebe bi najviše udaljilo od nas da ti nađemo i dovedemo neku "šaci" i propade nam druženje... :rotfl

Guest voda-os

mlad si dečko mlad...unajmit ćemo mi tebi "šaci" za 18 pa dofurat na meet...bolje reci davidu da uštima sjedala...da nebi bilo nezgodno u duji.. :rotfl

hvala na tome, ali nekak bi im draze bili farovi sa xeenonom ili gewinde heh

majmun.jpg

Vidim da se opet majmunira po forumu,Srki,deder ožež neke sankcije,oni bi neku kuravu tebi sredili a razbježe se kad 3 cupi upadnu u birtiju,ja i Voda morali ostat i branit oltar domovine.

mlad si dečko mlad...unajmit ćemo mi tebi "šaci" za 18 pa dofurat na meet...bolje reci davidu da uštima sjedala...da nebi bilo nezgodno u duji.. :rotfl

I još nek mu David objasni di ima dobrih LENIJA i deri :D

Guest voda-os

eo ljudi vi tolko o smjehu kad mi zovemo srkija naš moderator...službeno je postao moderator samo za FEEDBACK... :rotfl

sad službeno ima dužnost, i davida vozača pa vi recie šta god hoćete

7 7