7 7
srki

Slavonija meet`s

Recommended Posts

Šta sam ja rekao za audi-opel?Malo me mješaš s Vekijem i Badboy-em.

sorry sve je to isto

necemo radit karneval ako pozovemo opel club...i te fore....

sorry sve je to isto

necemo radit karneval ako pozovemo opel club...i te fore....

necu ni komentirat. bio bi red da se pojavis na jednom meet-u ako toliko volis vw

necu ni komentirat. bio bi red da se pojavis na jednom meet-u ako toliko volis vw

s ovim se slažem, nemam niti ja recimo ništa protiv drugih brandova automobila, ali kako je mrki rekao ovo je vw forum i trebaju se raditi meetovi sa vag grupacijom vozila.....naravno neki meet sa ostalim grupacijama dolazi u obzir također, ali to nebi onda bio vw meet nego neki drugi.....

u nedjelju je bilo lijepih auta koji nisu bili vw, ali se nisu slikali sa nama, niti stali s nama.....ali dečki su sasvim ok......prema tome :respekt :respekt

p.s. inače nepišem biblije kao ova..... :palacd

Edited by kvaka

Pa ja ne znam što su ljudi zapeli da zovemo opelaše,i to još oni koji ni na jedan meet nisu došli,kao da je Belišče na kraj svijeta...

Kao što je Mrki rekao ovo je VW forum i na meet dolaze vozila iz VAG grupacije,normalno mogu i drugi ali ne sad da zovemo neke,opelaše,fijataše itd...

Za meetove svih marki imamo AKS iliti Auto Klub Slavonija.

eto vidim da nema bas zainteresiranih za rostilj pa to otkazujemo za ljepse vrijeme

ovo je vw meet, vag prolazi ,ali ostaali nemaju sta raditi tamo

za ostalo imamo kao sto je veki rekao AKS

Guest voda-os

1. bezpotrebno je za roštilj hladno je , a dogovoren je za ljepše vrijeme, subota neodgovara većini, a što se tiče trgovina kupi se ranije meso dan prije

2. opelaši imaju svaku drugu nedjelju meet, i ide se na mirkovac...to je na nama da odlučimo hoćemo tamo ili ne...

3. hitman stvarno bi bio red da se pojaviš jednom...al stvarno :palacg žrtvuj se jednom

4. ajmo mi na normalan meet na petrosu, standardno, to odgovara, uhodano je...pusimo priče

Guest voda-os

1. bezpotrebno je za roštilj hladno je , a dogovoren je za ljepše vrijeme, subota neodgovara većini, a što se tiče trgovina kupi se ranije meso dan prije

2. opelaši imaju svaku drugu nedjelju meet, i ide se na mirkovac...to je na nama da odlučimo hoćemo tamo ili ne...

3. hitman stvarno bi bio red da se pojaviš jednom...al stvarno :palacg žrtvuj se jednom

4. ajmo mi na normalan meet na petrosu, standardno, to odgovara, uhodano je...pustimo priče

a jednom cu doci...naravno...sorry ak sam nekog uvrijedio..nije biilo namjerno

nemojte me shvatiti pogresno, sve aute volim jednako, al do sada sam vozio sam opel i vw - NEMA RAZLIKE

nemojte me shvatiti pogresno, sve aute volim jednako, al do sada sam vozio sam opel i vw - NEMA RAZLIKE

Nema ljutnje drugar,100% si u pravu!

GSI i Golf 3 1.4 litre-NEMA RAZLIKE,performanse su im tu negdje pa kad jos kazes da si oboje vozio vjerujem ti.

Doduse na oko se razlikuju a i s Golfom ne trosis toliko na antikoroziv pa kad s tom ushtedom skockas za benzzziiin dodji.

Nemoj ni ti mene krivo shvatit.

ma nisi me shvatio. naravno da ima razlike u performansama....ali...ma zaboravi.....vidimo se :mah

e pa ne moze to tako...

kako sve jednako...

to ko da netko kaze ja volim stare gospođe 45+ i ove u najboljim godinama 20-25...

mislim da se tu javlja kontradiktornost u misljenju :lol2

Tako je Davide,ima milfika od 45 banki koje se bolje teraju nego copor djevojcica od 20.Izgled je bitan+ponasanje.

Dosta OT-a?Igore,sta tebe sprecava da doletis malo?Prije ce mi sin pocet dolazit na meet-ove nego nekolicina vas.

Edited by mrki OS

Guest voda-os
Prije ce mi sin pocet dolazit na meet-ove nego nekolicina vas.

ova je dobra :rotfl:palacg

pogledaj te isijecke filma manta manta na youtube

opel i vw se nikad nisu slagali,o tome se i radi u filmu!

Tako je Davide,ima milfika od 45 banki koje se bolje teraju nego copor djevojcica od 20.Izgled je bitan+ponasanje.

Dosta OT-a?Igore,sta tebe sprecava da doletis malo?Prije ce mi sin pocet dolazit na meet-ove nego nekolicina vas.

u ned sam na petrosu sigurno...

mislio sam igrati na faktor iznenađenja ali eto otkrio me...

citao malo postove prije pa nasao kako kolega srkii kaze prije ce umrijeti nego sto ja doci,pa reko neka ne umre prije vremena :palacg

siguran u nedjelju...

:rolleyes:

Guest voda-os

Igore to je lijepo za čuti da ćeš biti nazočan :palacg

jos jednom cu ponovit vw je auto a opel je opel on ne spada pod automobile

Puštam "fucu",kupujem "Ray ban"-ke a i kožnjak negdje spava na tavanu,za bjelog dvićka se snađem...fuck,fali mi plavojka! :grrr:grrr:grrr

Šššta ćuu sad? :rotfl:rotfl

7 7