7 7
srki

Slavonija meet`s

Recommended Posts

hahahahahaha...vidi ga ima vrata kao moja...i onda se vi mene sprdate sta cu kad napadaju kao ludjakinje... :rotfl

hahahahahaha...vidi ga ima vrata kao moja...i onda se vi mene sprdate sta cu kad napadaju kao ludjakinje... :rotfl

I odustaju :pusa kad skontaju da nemaš 5-uuu :doh ! :lol2 :lol2

Eee da,malo sam se igrao s mojim seljo-beljo štopikama što ih onda upušen kupijo!Sad su "smoked seljo lexus"!Malo previše smoked ali možda progledaju za koji dan kad sjednu moje Ben Hur šiljaste felge,sunce sija a i dokur*ilo mi na zimkuljama.

DSC00394.jpgDSC00396.jpgDSC00398.jpg

Lamela ionako d*ka pa ću malo sporije,to bi trebalo bit dovoljno za prokleti Toyo po hladnom,a?

Edited by mrki OS

I odustaju :pusa kad skontaju da nemaš 5-uuu :doh ! :lol2 :lol2

ma samo kada bi svaka ovakva plavojka odradila posteno posao do cetvrte nama nebi ni trebala peta :rotfl

Kod Davidenka bi se bome naradila.Mlad,utegnut,zdravih zuba,športaššš,čak se i mojoj ženi dopada :riba !

Još vrijeme dok ubrza do 4-e može mu i djecu rodit :wub:

Kod Davidenka bi se bome naradila.Mlad,utegnut,zdravih zuba,športaššš,čak se i mojoj ženi dopada :riba !

Još vrijeme dok ubrza do 4-e može mu i djecu rodit :wub:

ma nema tu cile mile :rotfl

odma glavu dolje i mala šaltaj ako ona kaze pa ja ti nabrojala 6brzina onda je tako,eventualno mozda joj reci ma nije moguce,broji od početka :lol2:rotfl

dečki ja samo čitao ovako malo da vidim... :palacg ja mislim ovako:ako se skupljaju vw-ovci nedjeljom i vw meet logika je da dodu vw vozila,e sad moze se dogovorit da se dofuraju i drugi ali ne nedjeljom na petrosu jer je to vec sada postalo stalno(jesam novi ali čujem po vama) :care dolazimo pričat o vw autima i šta ćemo radit ubuduće,a kad želimo pričat o ostalim autima dogovorimo se i to je to(nije da mi treba,ali ocito nekom treba) B) ako sam nekoga uvrijedio nisam namjerno i neka se ljuti ako želi...ja se ne ljutim sta god rekli :palci evo malo je dugačko ali i vi ste toliko napisali ali ne odjednom pa evo to je moje mišljenje B) ko se ljuti uvalim mu kruti,ekipa pozdrav :bag:

nisam nikog htio uvrijedit ali tako je to pa da,što se tiče roštilja bolje ipak po ljepšem vremenu... :bam: :zder i neki bi mogli kao što kažete već jednom i doći :blink::angry:<_<

možemo se družit s opelašima al samo na pisti

nema mi nista sladje nego kad na pisti poderem nekog opelasa

e tako vw-ovac hvata cure a ne sa MANTOM kakav je to auto tj. opel

VW :palacg

VW RULES

ajde igor da i tebe napokon vidimo na petrosu

mrki fora su lampe sada, sigurno su unikatne

a david ti je zet kakvog svaka punica zeli

joole nema ljutnje, svako ima svoje misljenje

ajde igor da i tebe napokon vidimo na petrosu

mrki fora su lampe sada, sigurno su unikatne

a david ti je zet kakvog svaka punica zeli

joole nema ljutnje, svako ima svoje misljenje

nema sta majstor i pol...na nasih 15 postova covjek odgovori u 4 reda :bravo

produktivan produktivan,svaka slabije plodna bi te zeljela :rotfl

Guest voda-os

a ono za brzine, znate onu...

nesmem s tobom kume, ćelave ti gume, sedišta se tresu u tvom VW-u, dok ja vozim a ti menjaj brzine :rotfl

a ono za brzine, znate onu...

nesmem s tobom kume, ćelave ti gume, sedišta se tresu u tvom VW-u, dok ja vozim a ti menjaj brzine :rotfl

*bemti koji car :rotfl :rotfl :rotfl

ili mozda ova od generala woo :rotfl

ma hajde budalo,ne vozim klošare,samo pičke što su spremne za snošaje..kao ova tu sa suvazačkog sjedala,nije ona drolja samo brzo se predala..i dok drugi voze,...ja već karam po hotelima...dobro karam poznat sam po dobrim djelima....vozim fino svaki put kada razvozim,nježno pričam,svaki put kada guzim,volim se glupirat svaki put kada ružim,slupaj mi auto prvo udaram pa tužim....udaram,odjebi mater tebi i tebi,tvojoj trebi i bebi,puši kurac daj odjebi,vozim opet ja,o mala to je svuda,meni trubiš mi,zašto lik se pravi muda,nazvat ću te bob,opet imam žaru,reko sam ti konju hajde idi jedi karu,nabijem te pizdo,pretičem tu kolonu ugašen je taksi da me gledaš slonu,karo sam ti malu,njen tatica te mrzi.,zato jašem tvoje ninje jer smo žestoki i brzi...

U prometu su sranja..kurve opet vozimo,murija nas ganja kurve opet vozimo,tako mi to radimo kurve opet vozimo,ulazite kurve hajde da se vozimo

djelim cd,kužiš buraz jebiga,carini,murije,ekipi s EGE parkinga,lažna osobna,invalidske kartice,lažna vozačka na autu lažne tablice,pijem,pazim za volan dal ću sjesti,ako ubijam sebe neću druge na cesti,kockam se sine sa pijanim kretenima,u nabrijanim pilama,manekenskim tijelima,ko ih jebe kad popizdim nisam čist,gazim sve jer sam bahat ko taksist i mutam se u kurcu koji misle da je brijan,bušim gume po gradu,kad se najedu elestija,ključevima grebu ko da ne košta boja,nisu svjesni kolko zato treba znoja,isti su ko papci što usrano voze..ma tko?..stari konji i glupe koze!

vozim opet halo,ugradio sam nitro,mašina jedan šest,zato jurim hitro,linija je nova,stiščem ga s pedalu,ugradio halu,opet vozim dobru malu,sve je automatik,to ti je elektrika,volim mjenjat brzo,mala takva mi je tehnika,vozim super sport,ljepim te za mjesto „dečko hajde da ti radim to na dvjesto“ da odi ledo,čeka medo mali ,legni mi u krilo,“znam da te pali“ autoputom,početak beba guta,minuta 15,do kraja našeg puta,vozim prijeko dvjesto,volim ganjat pilu,mičem joj tu kosu ona glodata u krilu“progutala sam sve“ radiš to u stilu „hajde stani srećo,daj da ja sad vozim“

:rotfl

uopce se ne zelim vise mijesati u to, kazem da mi je svejedno koji je auto, moze biti i fiat, ili alfa, ak je meni dobro i svidja mi se to je to....

sto se tice cura...ja imam plavojku i to kakvu.... :bleh

Opet bezsramna kolicina OT-a,kad nam uleti admin-mod... caklit ce se warn lajsne ko zubi u crnca.

Hitman shvatili smo da ti je svejedno sta vozis,meni nije.Navozao sam se dosta marki vozila ko sto sam u svoju

31 god. izbambusao dosta zenske celjadi ali se ipak drzim VW-a i svoje zene bez obzira na mane,jer to je ljubav i nesto sto me ispunjava.I nepada mi napamet branit svoje misljenje na Opel forumu jer me tamo nema.

Guest voda-os

što se tiče admin-mod uleta, mislim da se tu držimo pravila, njima najviše smeta psovanje, a to smo uspjeli "eliminirat" od zadnjeg puta kad smo dobili upozorenja...

znamo mi mrki da si ti svašta radio, otuda toliki spektar riječi i opisa... :respekt

bit će na petrosu OT-a koliko hoćeš :rotfl

alo ljudi evo ija sam ziv nema me dugo kad ono svakakih ludorija na forumu ja sam vam zapeo sad u koprivnici a razlog je da su mi amortizeri zadnji osli totalno auto sad stoji na oprugama i u nedelju krecem kuci pa se vidimo

mrki ima jako jepene riječi :palacg ,zeko samo polako nemoj da te koji čob obiđe,ja uvijek gledam lijevo desno da mi se neko ne bi gadno približavo... :vozi

Guest voda-os

polako zeko, rješi to pa se vidimo...danas smo ja i kiki malo radili na škodilaku a.k.a dimljeni lexus :rotfl fino izgledaju zatamnjeni

ajde zeko kreni ti samo polako

mrki je stvarno rjecit momak, hoadjuca enciklopedija

E Zeko je ti pliva zadnji kraj hehe.. sad će bit po džepu za nove amortizere..

Samo polako vozi :D

evo me u koprivnici sad docu u nedelju kuci sad mi je auto rastavljen kemijam nesto kako da dodem kuci ali nista docu lagano na oprugama i pokidanim amortizerima nemam druge opcije

7 7