Guest XxX Posted February 27, 2009 http://www.facebook.com/group.php?gid=131168770650 EVERYBODY JOIN GROUP.... Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted February 27, 2009 sta je ovo sada?????????????? Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted February 27, 2009 http://www.facebook.com/group.php?gid=131168770650 EVERYBODY JOIN GROUP.... Av,av,av,ja sam mali mrav al te nečujem jel sam u frižideru.Wtf,objasni se! Share this post Link to post Share on other sites
Guest voda-os Posted February 27, 2009 nema se tu šta objašnjavat, facebook grupa pa da se pridruži tko hoće...isto kao što je nastala polemika tamo "samo najbolji su članovi vw cluba" moglo bi sad i ovdje...mislim da je ful nepotrebno ovak šta stavit, totalno van svega uletit, nit znamo tko je, neg samo link izvolite...za to ima offtopic...neću ništa reći, vidjet ćemo kad uleti admin-mod akcija šta će biti... Share this post Link to post Share on other sites
david010 0 Posted February 28, 2009 stavio sam felge... Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted February 28, 2009 stavio sam felge... I ja,i ja,i ja takođe Share this post Link to post Share on other sites
Igor031 0 Posted February 28, 2009 I ja,i ja,i ja takođe samo vi nama nabijajte komplekseeee :plac :plac :plac :plac Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted February 28, 2009 Ma kakvi kompleksi čovječe?Mi smo glasnici prolječa!Ako ne računamo one hrabre koji su cjelu zimu na ljetnima to je to. Prizivamo sunce,celzije u plusu,tange u guzi,sise u bluzi :fakjea Share this post Link to post Share on other sites
zeko golf 1.9 tdi 0 Posted February 28, 2009 jel se to odnosi namene posto samja cjelu zimu imao ljetne gume. ej sutra u isto vrijeme na starom mijestu mozda malo zakasnim neznam kako cu stici do osijeka s autom Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted February 28, 2009 znaci sutra su svi auti u top izdanju decki meni bi trebao prjevoz od dravskog mosta do petrosa, jel ima tko slobodan da me pokupi??? Share this post Link to post Share on other sites
Igor031 0 Posted February 28, 2009 znaci sutra su svi auti u top izdanju decki meni bi trebao prjevoz od dravskog mosta do petrosa, jel ima tko slobodan da me pokupi??? jel mogu ja? Share this post Link to post Share on other sites
david010 0 Posted February 28, 2009 zasto nebi mogao...srki ti izgleda kao covjek od 30 godina ogroman je celav i ima tetovazu na vrratu...bude u koznoj jakni..i stalno mu je cigara u žvaljama..i uvijek su neke koke oko njega eto nadam se da sam pomogao valjda ces ga prepoznati..nema puno takvih ljudi u gradu... Share this post Link to post Share on other sites
Guest voda-os Posted February 28, 2009 davide i ti i srki ste mi sumnjivi, sam neznam jesi to potajno opisivao sebe ili šta...bitno da si spomenio da su pi*ke okupljene okolo :palacg igore obavezno dolazi Share this post Link to post Share on other sites
Igor031 0 Posted February 28, 2009 zasto nebi mogao...srki ti izgleda kao covjek od 30 godina ogroman je celav i ima tetovazu na vrratu...bude u koznoj jakni..i stalno mu je cigara u žvaljama..i uvijek su neke koke oko njega eto nadam se da sam pomogao valjda ces ga prepoznati..nema puno takvih ljudi u gradu... znaci u prevedenom smislu- izgleda ko djete od 3g, ogorman(ajde bar to stoji) zarasto, na vratu par paukovih ugriza...i uvijek ni jedne pi*ke oko njega samo koja slučajna prolaznica žurnog koraka... PRIZNAJ DA SI TO MISLIO :rotfl srki daj odobrenje da te pokupim... Share this post Link to post Share on other sites
Guest voda-os Posted February 28, 2009 znaci u prevedenom smislu- izgleda ko djete od 3g, ogorman(ajde bar to stoji) zarasto, na vratu par paukovih ugriza...i uvijek ni jedne pi*ke oko njega samo koja slučajna prolaznica žurnog koraka... PRIZNAJ DA SI TO MISLIO :rotfl ma sigurno mu je na winampu svirala pjesma od "goge sekulic-može može" koja ide...crno vino sveće, sve si lepo smislio, i na stolu cveće, ZNAM JA ŠTA SI MISLIO, al neće moći neće ti proći Share this post Link to post Share on other sites
zeko golf 1.9 tdi 0 Posted February 28, 2009 igore samo ti njega pokupi vidit ces ga nemozes ga zaobici srkija ti je bolje preskociti Share this post Link to post Share on other sites
jooleTDI 0 Posted February 28, 2009 ja sam svoj danas uglanco za sutra da bude ko bombon u 16h a?kao inače Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted February 28, 2009 (edited) ko i inace igore voda se javio , pa ako on ne bude mogao ja te nazovem pa cemo se dogovoriti jeb** vas u opise Edited February 28, 2009 by srki Share this post Link to post Share on other sites
Guest voda-os Posted February 28, 2009 da joole 16 sati, standardno ja sam se javio da ću pokupit srkija... čuj srki moramo malo opisivat Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted February 28, 2009 (edited) Srkiiii!Ako nije neka podla podvala stigo neko iz Japan,de ga zovi na meet il prevedi šta je napisao u " članovima" Edit:zaboravi,obrisali su ga! Edited February 28, 2009 by mrki OS Share this post Link to post Share on other sites
hitman 0 Posted February 28, 2009 eto narode, ja sam sutra na piji sa golfom, ako imate vremena i volje navratite pa se upoznamo Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted February 28, 2009 (edited) eto narode, ja sam sutra na piji sa golfom, ako imate vremena i volje navratite pa se upoznamo Daa,nema beda.Doneću krvenice da je maznemo dok je još ladno bogaramu.Ko što si i ti do nas naletio (vrjeme + volja ). Petros-obilaznica-16 h- 1.03.2009. zime gospodnje- ošš-nešš-bangladešš. PS:imao sam još cjeli text kojim sam ti htio svašta nasrat ali bi mi možda bilo žao kad se strjeznim pa nećem. Ako imaš za benzin do pije imaš i do nas.Nitko se neljuti,ja volim palit ljude pa tako djelujem al prekini više srat i pojavi se već jednom a ako Golfa prodaješ da si kupiš kakvog Opla :bam: :taz: :palica :palica Edited February 28, 2009 by mrki OS Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted March 1, 2009 hitman vidit cemo se kao i svaki puta kada dodes heh mislim da bi stvarno bilo vrijeme da navratis do petrosa Share this post Link to post Share on other sites
zeko golf 1.9 tdi 0 Posted March 1, 2009 daj ljudi sta se vi sekirate pa hoce neka dode necemo mi nikoga moliti na koljenima pa mi smo sad vec ekipa koja se slaze super samosam ja malo odskocna daska odvas jer nisam normalan. meni da das nakovanj ja bi ga pokido a kamoli auto Share this post Link to post Share on other sites
jooleTDI 0 Posted March 1, 2009 zeko pa zato smo i uzeli starije aute da mozemo sarafat i stalno neke drke izmisljat na njima hebeš auto koji se ne kida :rotfl Share this post Link to post Share on other sites