7 7
srki

Slavonija meet`s

Recommended Posts

Guest voda-os

nema se tu šta objašnjavat, facebook grupa pa da se pridruži tko hoće...isto kao što je nastala polemika tamo "samo najbolji su članovi vw cluba" moglo bi sad i ovdje...mislim da je ful nepotrebno ovak šta stavit, totalno van svega uletit, nit znamo tko je, neg samo link izvolite...za to ima offtopic...neću ništa reći, vidjet ćemo kad uleti admin-mod akcija šta će biti...

Ma kakvi kompleksi čovječe?Mi smo glasnici prolječa!Ako ne računamo one hrabre koji su cjelu zimu na ljetnima to je to.

Prizivamo sunce,celzije u plusu,tange u guzi,sise u bluzi :fakjea :fakjea :fakjea

jel se to odnosi namene posto samja cjelu zimu imao ljetne gume. ej sutra u isto vrijeme na starom mijestu mozda malo zakasnim neznam kako cu stici do osijeka s autom

znaci sutra su svi auti u top izdanju

decki meni bi trebao prjevoz od dravskog mosta do petrosa, jel ima tko slobodan da me pokupi???

znaci sutra su svi auti u top izdanju

decki meni bi trebao prjevoz od dravskog mosta do petrosa, jel ima tko slobodan da me pokupi???

jel mogu ja? :lol2

zasto nebi mogao...srki ti izgleda kao covjek od 30 godina ogroman je celav i ima tetovazu na vrratu...bude u koznoj jakni..i stalno mu je cigara u žvaljama..i uvijek su neke koke oko njega eto nadam se da sam pomogao valjda ces ga prepoznati..nema puno takvih ljudi u gradu...

Guest voda-os

davide i ti i srki ste mi sumnjivi, sam neznam jesi to potajno opisivao sebe ili šta...bitno da si spomenio da su pi*ke okupljene okolo :rotfl:palacg

igore obavezno dolazi :palacg

zasto nebi mogao...srki ti izgleda kao covjek od 30 godina ogroman je celav i ima tetovazu na vrratu...bude u koznoj jakni..i stalno mu je cigara u žvaljama..i uvijek su neke koke oko njega eto nadam se da sam pomogao valjda ces ga prepoznati..nema puno takvih ljudi u gradu...

znaci u prevedenom smislu- izgleda ko djete od 3g, ogorman(ajde bar to stoji) zarasto, na vratu par paukovih ugriza...i uvijek ni jedne pi*ke oko njega samo koja slučajna prolaznica žurnog koraka... PRIZNAJ DA SI TO MISLIO :rotfl :rotfl

srki daj odobrenje da te pokupim... :rolleyes:

Guest voda-os
znaci u prevedenom smislu- izgleda ko djete od 3g, ogorman(ajde bar to stoji) zarasto, na vratu par paukovih ugriza...i uvijek ni jedne pi*ke oko njega samo koja slučajna prolaznica žurnog koraka... PRIZNAJ DA SI TO MISLIO :rotfl :rotfl

ma sigurno mu je na winampu svirala pjesma od "goge sekulic-može može" koja ide...crno vino sveće, sve si lepo smislio, i na stolu cveće, ZNAM JA ŠTA SI MISLIO, al neće moći neće ti proći :rotfl:rotfl:rotfl:rotfl

ko i inace

igore voda se javio , pa ako on ne bude mogao ja te nazovem pa cemo se dogovoriti

jeb** vas u opise

Edited by srki

Guest voda-os

da joole 16 sati, standardno

ja sam se javio da ću pokupit srkija...

čuj srki moramo malo opisivat

Srkiiii!Ako nije neka podla podvala stigo neko iz Japan,de ga zovi na meet il prevedi šta je napisao u " :rotfl članovima"

Edit:zaboravi,obrisali su ga!

Edited by mrki OS

eto narode, ja sam sutra na piji sa golfom, ako imate vremena i volje navratite pa se upoznamo :mah

eto narode, ja sam sutra na piji sa golfom, ako imate vremena i volje navratite pa se upoznamo :mah

Daa,nema beda.Doneću krvenice da je maznemo dok je još ladno bogaramu.Ko što si i ti do nas naletio (vrjeme + volja :rotfl ).

Petros-obilaznica-16 h- 1.03.2009. zime gospodnje- ošš-nešš-bangladešš.

PS:imao sam još cjeli text kojim sam ti htio svašta nasrat ali bi mi možda bilo žao kad se strjeznim pa nećem.

Ako imaš za benzin do pije imaš i do nas.Nitko se neljuti,ja volim palit ljude pa tako djelujem al prekini više srat i pojavi se već jednom a ako Golfa prodaješ da si kupiš kakvog Opla :bam: :bam: :taz: :taz: :palica :palica :bag:

Edited by mrki OS

hitman vidit cemo se kao i svaki puta kada dodes heh

mislim da bi stvarno bilo vrijeme da navratis do petrosa

daj ljudi sta se vi sekirate pa hoce neka dode necemo mi nikoga moliti na koljenima pa mi smo sad vec ekipa koja se slaze super samosam ja malo odskocna daska odvas jer nisam normalan. meni da das nakovanj ja bi ga pokido a kamoli auto

zeko pa zato smo i uzeli starije aute da mozemo sarafat i stalno neke drke izmisljat na njima :palacg:bag:

hebeš auto koji se ne kida :rotfl :rotfl

7 7