david010 0 Posted March 12, 2009 nisam ni mislio da cu dobiti drugaciji opis..al sta me briga ja vozim i kako kaze mrkijev opis.. mrki super ti izgledaju felge.. Share this post Link to post Share on other sites
jooleTDI 0 Posted March 12, 2009 ma šta je bre miševi!!! :palica :bilder eo ugradio daljinsko i dobio isti ključ kao g5 davide da ugradiš centralno i daljinsko u svoga koliko ja znam je oko 350-400kn pozdrav Share this post Link to post Share on other sites
Veki-os 3 Posted March 12, 2009 Evo Voda došao danas po Gran Turismo 2 za dobri stari PlayStation 1 pa samo on,Kiki i ja bacili koju trku Share this post Link to post Share on other sites
david010 0 Posted March 12, 2009 a tko se to skriva ispod deke???? kiki jel to tvoja neka??? Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted March 12, 2009 (edited) a mi nebi igrali nista???? neka neka, samo vi vjezbajte Edited March 12, 2009 by srki Share this post Link to post Share on other sites
Guest -kiki- Posted March 12, 2009 mala se nevoli slikat pa ono Share this post Link to post Share on other sites
david010 0 Posted March 12, 2009 (edited) to je i uredu kad si ti vidio da ja moju pokazujem drugima.. sad sam tek skuzio da sam i ja napredovao gti covjece... :lol2 Edited March 12, 2009 by david010 Share this post Link to post Share on other sites
Guest voda-os Posted March 12, 2009 to veky....dobre su slike...malo se sjetili starih dana...moramo malo...a to ispod deke su davide bili dijelovi za duju Share this post Link to post Share on other sites
Igor031 0 Posted March 12, 2009 moramo organiziat turnir neki u pro evolution soccer-u... da vidimo ove navodne sportaše mrkiju damo pivu neka cucla i gleda,on ce biti nas Vela Share this post Link to post Share on other sites
Veki-os 3 Posted March 12, 2009 moramo organiziat turnir neki u pro evolution soccer-u... da vidimo ove navodne sportaše mrkiju damo pivu neka cucla i gleda,on ce biti nas Vela I roštilj Share this post Link to post Share on other sites
Igor031 0 Posted March 13, 2009 I roštilj nije da palim vatru, ali mislim da je ovo upuceno jednom mladom stasitom momku punom zivota i spremnom organizirati sve i svasta veki sram te pojeo, kako mozes biti takav pa srkija podbadati... ko da ne vidis da se sam trudi a mi ga zajebavamo Share this post Link to post Share on other sites
jooleTDI 0 Posted March 13, 2009 e dečki ja sutra radim do 15h pa ću poslije posla navratit na druženje :slin Share this post Link to post Share on other sites
david010 0 Posted March 13, 2009 decki a mogli bi pomakniti vrijeme malo negdje oko 5 da se nadjemo moze i od iduceg puta...ipak je dan duzi a igoru i meni bi sigurno dobro doslo sezona pocela ide se na utakmice.. Share this post Link to post Share on other sites
Veki-os 3 Posted March 13, 2009 Kasno je to u 5.u 6 je več mrak... Share this post Link to post Share on other sites
david010 0 Posted March 13, 2009 ok..ja sam samo predlozio mozda za par tjedana onda cemo pomaci.. Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted March 13, 2009 zadnji vikend se vrijeme pomice, mislim 1 sat u nazad pa mozemo meet pomaknuti u 5, jer je dan duzi ja sam uvijek za turnir, bilo u pesu,cod-u,gran turismu ma u cemu god Share this post Link to post Share on other sites
Veki-os 3 Posted March 13, 2009 Pa možda onda da,ovak je taman,do pet smo na Petrosu.onda zayebancija negdje 1h i kuč. Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted March 13, 2009 Molim cjenjeno clanstvo da ako dojde do kakvih drasticnih promjena sto se nalazenja tice da me piknu kakvim SMS-om posto mi se poklopilo da me amper zahebava a i na mobu mi danas istice surf paket. Malo sam previse gledao i skidao gole tete bez virus scana pa sam spusio neku bolestinu na Pc-u. Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted March 13, 2009 jel jos nedjelja petros na oblizanici 16h?? Share this post Link to post Share on other sites
jooleTDI 0 Posted March 13, 2009 pa ja neznam zasto ne bi bila,naravno da je Share this post Link to post Share on other sites
Guest voda-os Posted March 13, 2009 mrki javimo ti ako bude promjena, nedjelja standardno, a srki mogli bi organizirat turnir u organiziranju, npr, roštilja Share this post Link to post Share on other sites
Igor031 0 Posted March 14, 2009 mrki javimo ti ako bude promjena, nedjelja standardno, a srki mogli bi organizirat turnir u organiziranju, npr, roštilja srkii prc prc prc prc :rotfl :rotfl Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted March 14, 2009 Evo sad shljaka,jel danas onaj star trek skup na kopiki i oce bit koga tamo? Share this post Link to post Share on other sites
Guest -kiki- Posted March 14, 2009 mrki sorry nisam stigo blicat! ja cu na kopiku ako nebude kisa padala Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted March 14, 2009 mrki sorry nisam stigo blicat! ja cu na kopiku ako nebude kisa padala Nisam ni ja stigao reagirat,gledao sam jel si ti da ti opet ne trubim mami.Na kopiki zasad nema ni kera,sad sam bio. Share this post Link to post Share on other sites