Guest -kiki- Posted March 14, 2009 u 2 počinje....ocemo ic? Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted March 14, 2009 Ako vrjeme posluzi onda da,neznam tocno kada jer oko 1 idem dogovarat salu malom za krstenje Share this post Link to post Share on other sites
Veki-os 3 Posted March 14, 2009 Ja ču isto doči oko 2,pol 3.Jole dolazi oko 3:15. Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted March 14, 2009 dolazim i ja samo recite gdje da se nadjemo Share this post Link to post Share on other sites
Guest -kiki- Posted March 14, 2009 aco moze kod bille u 3? Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted March 14, 2009 moze ali zasto u tri kad to pocinje u dva Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted March 14, 2009 ok onda vidimo se kod bille u tri Share this post Link to post Share on other sites
vwgolf3 0 Posted March 14, 2009 Di će onda biti koga? Jel se prima koji audi vozač? Bio sam nekad VWovac! hehehe Sutra popodne ću vjerovatno s frendom ić malo do Os, pa da naletim na koju cugu... Share this post Link to post Share on other sites
Veki-os 3 Posted March 14, 2009 Pa danas u 15h smo na katakombama a u sutra u 16h Petros na Južnoj obilaznici. Prima se sve iz VAG-a Share this post Link to post Share on other sites
zeko golf 1.9 tdi 0 Posted March 14, 2009 koji ste vi likovi svaka vam cast imate postova to ljudi samo tako Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted March 14, 2009 Malo me fuko auspuh pa sam morao sipat Sinalco Energys u tank,sad je dobro.Od meeta me zabolila glava,i kuma takođe pa sad lječimo rakijom,vidimo se sutra,valjda Share this post Link to post Share on other sites
Guest voda-os Posted March 14, 2009 evo par slikica sa meeta: Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted March 14, 2009 Aaaa di je moj auspuff?Čeg je sveg tamo bilo ja sam bar do finala trebo stić Zato mi se i pilo,pa kud taj svjet vodi,škoda favorit matirano žabokrečina zelene boje s V8 naljom? Jel vidite da sam vidovit,reko sam da će tako bit još prije 2-3 tjedna! Share this post Link to post Share on other sites
Guest voda-os Posted March 14, 2009 srki je slikao, čini mi se veky tvoj auspuh baš...ja sam svoje stavio...nije mi bilo ništa zanimljivo pa sam par slika opalio, krupni plan...uglavnom ekipa kak je vama bilo...meni monotono, dosadno ? Share this post Link to post Share on other sites
Veki-os 3 Posted March 14, 2009 Evo i tvog auspuffa i hvataljke Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted March 14, 2009 srki je slikao, čini mi se veky tvoj auspuh baš...ja sam svoje stavio...nije mi bilo ništa zanimljivo pa sam par slika opalio, krupni plan...uglavnom ekipa kak je vama bilo...meni monotono, dosadno ? Jel ti ništa ne govori što mi se propilo,što sam nagurao konzerve u auspuh,otišao u Mac po Happy Meal s slatkim pesekom (da me čuva dok nanam noćas),što lagano prelazim prerko 2 promila.Sad sam na baciklu a gurat ću ga doma,eto tako me se dojmio TCC,strava i užassss! Share this post Link to post Share on other sites
Igor031 0 Posted March 14, 2009 decki ja nisam mogao.zaglavio na nk osijeku sudio Nike cup od pol 10 do pol 3 i onda imali placenu klopu u Hotelu Osijek pa isao se debljati pa malo zaglavio tamo... sutra sam redovan... mrky auspuff je prva liga :rotfl dosao tamo i sprdao decke ćunere, sram te bilo Share this post Link to post Share on other sites
david010 0 Posted March 14, 2009 sta vas briga bar ste bili tamo..zeko i ja smo se sreli sa zenicama..hehe.. samo da kazem majstor me zeznuo rastavio nekog bmw i nije zavrsio tako da sam jos na 4 brzine... Share this post Link to post Share on other sites
jooleTDI 0 Posted March 14, 2009 ma taj tcc je katafakingstrofa lega,bolji je naš meet na petrosu Share this post Link to post Share on other sites
zeko golf 1.9 tdi 0 Posted March 14, 2009 ljud david ima butru do jaja dobar komad Share this post Link to post Share on other sites
Emma 0 Posted March 14, 2009 ljud david ima butru do jaja dobar komad a čuj ti njega zeko imaš ti mu...... za tak nekaj izjavit Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted March 14, 2009 a uj ti njega zeko imaš ti mu...... za tak nekaj izjavit Ma Emma,znamo mi to odavno svi,da nije dobra nebi je Davidenko skrivao ko zmija noge,ili ga je strah da malecka ne skuzi da se vraca s vratoboljom od okretanja za drugim cupikama.Kako god bilo mister ''D'' je pravi bareze Cassanova pa i zasluzuje komad od ribice. Share this post Link to post Share on other sites
Emma 0 Posted March 14, 2009 samo nek on okrece glavicom dok mu mala nezašarafi glavu Share this post Link to post Share on other sites
Guest -kiki- Posted March 14, 2009 dobra je davidova mi smo ju prašili u srednjoj Share this post Link to post Share on other sites