zeko golf 1.9 tdi 0 Posted March 20, 2009 e ljudi samo neka srki rostilj za nedelju ja znam da joole,aco i moja malenkost dolazimo u nedelju sa naočalama na glavi suta pocinje maskembal do jaja ko hoce neka se pridruzi u pivnic u saundu JAVITE U KOLKO SATI SE NALAZIMO U NEDELJU Share this post Link to post Share on other sites
jooleTDI 0 Posted March 20, 2009 hehehe pa da show će da bude Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted March 20, 2009 hehehe pa da show će da bude neces pozaliti Share this post Link to post Share on other sites
Igor031 0 Posted March 21, 2009 nije moguce da se svi jos trijeznimoo od jucer... joj kako bi sutra dobro lego NECIJI famozni rostilj,taman se svi do sutra oporavimo i lijepo uz meso...mmm Share this post Link to post Share on other sites
Guest voda-os Posted March 21, 2009 ajmo srki, gdje si sad kad trebaš? prodaj koji rezervni dio do popodne i onda trk po meso Share this post Link to post Share on other sites
zeko golf 1.9 tdi 0 Posted March 22, 2009 AJMO LJUDI DI SE DANAS NALAZIMO spameru pa disi nista od tvoje organizacije NEKA MI NEKO JAVI DICETE BITI Share this post Link to post Share on other sites
jooleTDI 0 Posted March 22, 2009 pa na kopici smo danas,katakombe... Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted March 22, 2009 17 h prolazi a ja sam jos u Nasicama tako da me neema.Stavite koju slikicu ak ce bit glupiranja Share this post Link to post Share on other sites
david010 0 Posted March 22, 2009 (edited) sta je ovo ja se zurim s utakmice klopu sam propustio a vi se razisli...to nece ici tako... jel netko zna tko vozi onu dvojku znam da ima 4444 na tablama predobro izgleda.. Edited March 22, 2009 by david010 Share this post Link to post Share on other sites
david010 0 Posted March 22, 2009 koji je to motor??? Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted March 22, 2009 trenutno je unutra 1.9 tdi pumpa dizna 130hp,a uskoro bi trebao ici 1.8t 150 Share this post Link to post Share on other sites
Guest -kiki- Posted March 22, 2009 unutra je od seata leona fr motor tdi 150 ks Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted March 22, 2009 oke, onda moja greska, sorry Share this post Link to post Share on other sites
Igor031 0 Posted March 22, 2009 decki ja danas odsutan, morao na selo voziti...imao jednu taxi sluzbu Share this post Link to post Share on other sites
Guest voda-os Posted March 22, 2009 srki to mi je maltene susjed hehe....150 točno što kiki kaže Share this post Link to post Share on other sites
dalibor 2 Posted March 22, 2009 oke, onda moja greska, sorry kako neznas da je 150 konja dizel Share this post Link to post Share on other sites
Guest voda-os Posted March 23, 2009 a srki...taj ništa nezna...očito kuša negdje zabranjeno voće ili nešto..čim slabo spama, i dezertira na meet-u već 2 puta... Share this post Link to post Share on other sites
Igor031 0 Posted March 23, 2009 e zaboravio sam reci...isao na benzu ovu novu kod kauflanda...kada ono u bircu radi jedna crna onako ufff samo za gledat i sliniti....mala je pravi bomboncic... probudio se sada i nje se sjetio Share this post Link to post Share on other sites
dalibor 2 Posted March 23, 2009 a srki...taj ništa nezna...očito kuša negdje zabranjeno voće ili nešto..čim slabo spama, i dezertira na meet-u već 2 puta... a neki dan smo razglabali da je to Tihin golf Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted March 23, 2009 unutra je od seata leona fr motor tdi 150 ks To je auto od Tihe iz Osijeka? Ako je to je motor iz Golfa 4 GTI TDI koji je bio u moru, ali motor je nanovo napravljen. Sprema se TT motor 225KS za unutra. Share this post Link to post Share on other sites
Guest voda-os Posted March 23, 2009 ma ja sam u šali naravno rekao da "nezna" ništa...pa voli on aute, VW nije tukac kuži se koliko toliko...u pravu ste da je Tihin Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted March 23, 2009 jbg dalibore previse informacija heh tako je pik ,sprema se 1.8t 225 hp trebalo bi ga zvati na vwcc Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted March 23, 2009 Ali felge ne zgleda ni upola dobro kao na Sinišinom. Jedmnostavno je guma predebela. 9x16 traži 215/35 Share this post Link to post Share on other sites