Guest voda-os Posted March 23, 2009 koliko znam simba nema više takve felge...i onu nalju...sam istina je da njegove bolje izgledaju, zbog nižeg profila...bitno da tiho ima felge, a bit će danas sutra za niži profil...sigurno sad kemija sa TT-om pa mu baš pneumatici nisu na prvom mjestu... Share this post Link to post Share on other sites
Guest chillout120 Posted March 23, 2009 Srki smrade vidim podigao si Slavonce nema šta, svaka čast, baš mi je drago da se nešto događa, morat cu ja doći... pozz svima :zivio Share this post Link to post Share on other sites
david010 0 Posted March 25, 2009 (edited) mene u nedjelju nema u zagrebu sam...ali onu iducu ce valjda biti rostilj ako ne bude ja cu ponjeti rostilj pa cemo bar vatru zapaliti ako ne bude mesa... da jos nesto napisem...svi smo cekali lijepo vrijeme da se okupimo negdje vani a na kraju se jedva skupimo u zadnje vrijeme niti se ne zna kad je meet niti gdje je nego svatko dolazi kad hoce..ja sam u nedjelju zurio s nogometa jelo bi propustio da me zeko nije nazvao i rekao kako ste se razisli i da je bilo malo ljudi pa sam ostao fis pojesti... ne znam zasto svi napadate srkija ako hoce ta rostilj decko samo ne zeli da bude dosadno kao sto je sada nekom dosadno...ajmo onda da ga podrzimo sta vam je otici u konzum i kupiti par cevapa kilu kruha i po koje pivo ili sokic kako za koga... ovako kao sto sam napisao u ned nisam tu ali u iducu cu stvarno povesti rostilj u autu i malo mesa srki ce isto nemojte sad misliti da se mi nekako odvajamo ali shvatie ozbiljno pa cemo svi sudjelovati a ako ne kupite vi cete onda jesti s nama svatko po gric i to je to... malo razmislite o ovome.. Edited March 25, 2009 by david010 Share this post Link to post Share on other sites
Guest voda-os Posted March 25, 2009 (edited) mene u nedjelju nema u zagrebu sam...ali onu iducu ce valjda biti rostilj ako ne bude ja cu ponjeti rostilj pa cemo bar vatru zapaliti ako ne bude mesa... davide ova gore ti je napokon jedna pametna a za srkija, i općenito roštilj...kao prvo mi srkija šprdamo oko toga, drugo naravno da to mora biti zajednički sve, i nije mala i jednostavna stvar, to prije svega mora biti mal duže druženje, a ne da stavimo čevape tek a svi odoše...to je prvi uvijet... općenito kad se ide na neki izlet ili se nešto pravi u prirodi, nosiš sve potrebno i nepotrebno nikad neznaš šta će trebat... istina je da se """teško""" okupljamo (toliko navodnika da se neshvati krivo) , u priči sa zekom na zadnjem meetu je rečno da to prepustimo njemu..i da će se definitivno napravit...stoga malo čilajmo, pa ćemo se onda uvatit rasprave kad za to dođe vrijeme... Edited March 25, 2009 by voda-os Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted March 25, 2009 ja i david smo se dog ne ovu nego onu sljedecu nedjelju nas 2 donosimo meso i rostilj ,a vi kako hocete, mi cemo imat rostilj heh ako ste i vi za rostilj , donestie mesa i gotovo Share this post Link to post Share on other sites
dalibor 2 Posted March 25, 2009 ja i david smo se dog ne ovu nego onu sljedecu nedjelju nas 2 donosimo meso i rostilj ,a vi kako hocete, mi cemo imat rostilj heh ako ste i vi za rostilj , donestie mesa i gotovo bit ce nesto Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted March 25, 2009 moje misljenje da opet nece bit nista od toga vec ste tri stranice potrosili na fucking rostilj vise mi se neda citat sta pise Share this post Link to post Share on other sites
dragan 1 Posted March 25, 2009 moje misljenje da opet nece bit nista od toga vec ste tri stranice potrosili na fucking rostilj vise mi se neda citat sta pise e,bad boy najbolje bi bilo da se svi cimenete do otoka!ima cesta ima sve!nasi auti su pri kraju!jebes benzu vise rostilj konobarice!itd itd! Share this post Link to post Share on other sites
david010 0 Posted March 26, 2009 e pa onda dodji pa ces vidjeti da ce biti rostilj... Share this post Link to post Share on other sites
zeko golf 1.9 tdi 0 Posted March 26, 2009 vi ste svi ludi dajte ostavite taj rostilj pa sad ce prvi maj pa se onda dogovarajte koji je vama ku....ac malo o autima pricajte niko nista neradi a tolko slobodnog vremena svaka cast vekiu on je poceo sa radovima a ja pocinjem od ponedeljka sa rastavljanjem auta slike ce biti uskoro Share this post Link to post Share on other sites
Guest voda-os Posted March 26, 2009 rabbit je u pravu, vatajmo se auta, bolje nek netko napiše da je oprao tepihe u autu barem nego da se roštilja na forumu Share this post Link to post Share on other sites
Igor031 0 Posted March 26, 2009 rabbit je u pravu, vatajmo se auta, bolje nek netko napiše da je oprao tepihe u autu barem nego da se roštilja na forumu ko o cemu voda o tepisim i kemijskom i higijeniici Share this post Link to post Share on other sites
david010 0 Posted March 26, 2009 dobro ali jedini zadatak vam je da si ponesete malo mesa nista vise pricajte vi o autima... Share this post Link to post Share on other sites
jooleTDI 0 Posted March 26, 2009 eo kad smo kod toga,ja sam danas usiso i opro iznutra auto,nema slika! dečki samo polako ništa na brzinu Share this post Link to post Share on other sites
Igor031 0 Posted March 26, 2009 dobro ali jedini zadatak vam je da si ponesete malo mesa nista vise pricajte vi o autima... "Vi pricajte o autima, ja cu o mesu, rostilju i picama s ekonomije" neko mislio ovo ali se krivo izrazio Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted March 26, 2009 e,bad boy najbolje bi bilo da se svi cimenete do otoka!ima cesta ima sve!nasi auti su pri kraju!jebes benzu vise rostilj konobarice!itd itd! ja sam za malo da se maknemo iz osijeka, ai volio bi vidjet te famozne aute hehe usput nismo se dugo ni vidjeli Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted March 26, 2009 Ja sam registrirao svog cadjavog sepeta,iz drugi put posto su dobri ljudi iz STP Autoreparatura (moj bivsi majstor s prakse) rekli da sam kreten bez premca i da ne zele ni pricat samnom dok ne skinem spiceve s felgi a kamoli da mogu proci tehnicki.Moram sad prionut na posao i detuning akciju vracanja sepeta u serijsko stanje da dobije vise paznje na auto piji.Neki dan je skoro pala 4-a u vlasnistvo,Tdi 25 year edition,bombona od kola al nazalost bila razbijena pa se odustalo. Toliko od mene rostiljasi moji,cujemo se! Share this post Link to post Share on other sites
Guest -kiki- Posted March 26, 2009 ja cu donet cevapa ako ce neko ispec...al nemojte me sjebat Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted March 26, 2009 (edited) mrki-ta cetvorka edition, to iz uvoza mozda, plave boje, iznutra pic-pic, cijena 7500 evra??? takva je bila u nedjelju na autopiji Edited March 26, 2009 by srki Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted March 27, 2009 mrki-ta cetvorka edition, to iz uvoza mozda, plave boje, iznutra pic-pic, cijena 7500 evra??? takva je bila u nedjelju na autopiji Jok,nije ta!Pogledat cu onda i tu,bitno da je 5 vrata Share this post Link to post Share on other sites
david010 0 Posted March 27, 2009 "Vi pricajte o autima, ja cu o mesu, rostilju i picama s ekonomije" neko mislio ovo ali se krivo izrazio Share this post Link to post Share on other sites
zeko golf 1.9 tdi 0 Posted March 27, 2009 neznam decki vi samo pricajte o rostilju a ja i aco pocinjemo sa radovima ovaj tjedan kad se vrati iz kc pa stoga nemam vremena za rostilj.POZDRAV EKIPI ali mislim decki da ste malo pretjerali oko tog rostilja koda nema neke druge zanimacije mislim ko hoce neka se ljuti namene ali meni je dosta vise ici na forum kad samo se pise o rostilju ajmo malo u vinkovce na utrke dragan nas je pozvao sta kazete na to. Share this post Link to post Share on other sites
Igor031 0 Posted March 27, 2009 neznam decki vi samo pricajte o rostilju a ja i aco pocinjemo sa radovima ovaj tjedan kad se vrati iz kc pa stoga nemam vremena za rostilj.POZDRAV EKIPI ali mislim decki da ste malo pretjerali oko tog rostilja koda nema neke druge zanimacije mislim ko hoce neka se ljuti namene ali meni je dosta vise ici na forum kad samo se pise o rostilju ajmo malo u vinkovce na utrke dragan nas je pozvao sta kazete na to. po meni je ovaj topic bas za malo zezanciju neku pricu malo se dogovoriiti oko nekih meetova (kao sto ti kazes) i slicno...neko da kaze ponovio se kupio ovo ovo ovo i super... isto tako mislim da je suludo ovdje pisati o nekim detaljinim projektima i slicno pa ipak za to postoje adekvatne teme topici gdje se moze sve vidjeti i sve lijepo komentirati zato mi nije jasno zasto se vec u nekoliko navrata stalno forsira da se tema slavonija meet`s u neku ruku pretvori u temu koja PO MENI nije bas za ovo ovdje... naglasavam PO MENI neka se nitko ne nađe sada uvrijeđen ili da netko sada misli da imam nesto protiv toga... također po tom NEKOM MOM pravilu onda bi ovdje pisalo samo jako jako malo ljudi jer budimo realni ipak od nas svih skoro nitko nema neke radove i projekte nego uzivamo u međusobnom druženju malom zezanju i to je to... Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted March 27, 2009 rodjen spreman Share this post Link to post Share on other sites
jooleTDI 0 Posted March 27, 2009 da ili ne?i ja mislim možda tako a možda i ne pozdrav Share this post Link to post Share on other sites