vwgolf3 0 Posted June 21, 2009 Ej ljudovi, di i kad onda? Danas sam kod cure u Dardi, vjerovatno ćemo se kasnije malo provozat, pa naletit... Share this post Link to post Share on other sites
Veki-os 3 Posted June 21, 2009 Ej ljudovi, di i kad onda? Danas sam kod cure u Dardi, vjerovatno ćemo se kasnije malo provozat, pa naletit... Tamo na parkingu kod Kopike,u 17:00h,ispod onih drveča.Ako nas nema ošli smo na kafu pa zvrci da vidiš gdje smo. Share this post Link to post Share on other sites
Igor031 0 Posted June 22, 2009 ajmo mrki kada ce ona pricica o nasem turbo srkiju Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted June 22, 2009 Ma sexa me telefon,nemogu prebacit slike al sad sam dovoljno čokiran da probam opet Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted June 22, 2009 Sad radi,nabrzinu je složeno na samom telefonu ali Srki će i to znat cjenit pošto zna koliko sam tehnološki retardiran. Eto ljudi šta se desi kad niste dobri u školi,dobijete Audi za prvi meet s vozačkom tek toliko da osjetite dobar auto a onda vam roditelji uvale ovo..! Pažljivo oko će uhvatiti sliku rezervnih djelova za Opel u gepeku koje je takođe za kaznu morao vozit sa sobom i možda prodat ljudima koji su se skupili nedaleko od nas a svi redom u Oplu E Srki,Srki... Share this post Link to post Share on other sites
Guest -kiki- Posted June 22, 2009 turbo mašina :lol2 :lol2 :lol2 :lol2 : Share this post Link to post Share on other sites
Veki-os 3 Posted June 22, 2009 Sad radi,nabrzinu je složeno na samom telefonu ali Srki će i to znat cjenit pošto zna koliko sam tehnološki retardiran. Eto ljudi šta se desi kad niste dobri u školi,dobijete Audi za prvi meet s vozačkom tek toliko da osjetite dobar auto a onda vam roditelji uvale ovo..! Pažljivo oko će uhvatiti sliku rezervnih djelova za Opel u gepeku koje je takođe za kaznu morao vozit sa sobom i možda prodat ljudima koji su se skupili nedaleko od nas a svi redom u Oplu E Srki,Srki... VRIŠTIM bogte!!! Share this post Link to post Share on other sites
vwgolf3 0 Posted June 23, 2009 (edited) Tamo na parkingu kod Kopike,u 17:00h,ispod onih drveča.Ako nas nema ošli smo na kafu pa zvrci da vidiš gdje smo. JBG, tek oko 19 sam došao u Osijek (kad sam ti poslo poruku)... Bili gladni i cura i ja, dok smo našli di jest, dok smo jeli... A moram i curu dovest, ona vozi BMW, pa da ju nagovorim na Audi ili VW... Edited June 23, 2009 by vwgolf3 Share this post Link to post Share on other sites
jooleTDI 0 Posted June 23, 2009 e srki srki... dobar filmić nema šta Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted June 23, 2009 hahahhahahhaha mrki.. i kakav je to barnanja smjer??????? Share this post Link to post Share on other sites
david010 0 Posted June 23, 2009 dolazim i ja u nedjelju..mladena sam upoznao covjek mislio da cu mu auto ukrasti kad sam istrcao iz auta...heheh..vidimo se.. Share this post Link to post Share on other sites
vwgolf3 0 Posted June 23, 2009 dolazim i ja u nedjelju..mladena sam upoznao covjek mislio da cu mu auto ukrasti kad sam istrcao iz auta...heheh..vidimo se.. Gledam neko izlazi iz auta, crvena dvojka, kontam el po gasu il šta... Onda skužim felge vire van, poznat mi auto nešto... Eh, Bizovac, lik koji nestigne zviždat kad me vidi... ... Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted June 23, 2009 hahahhahahhaha mrki.. i kakav je to barnanja smjer??????? Baranja tuning-Biljski smjer = npr:Tehnička škola-prometni smjer Samo finjak izraz za "style code" da se zna gdje je makina složena Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted June 23, 2009 Mrki nema te zemlja ali imat ce te Share this post Link to post Share on other sites
tomacvu 0 Posted June 23, 2009 hahaha...... i to turbo sa žvakom ...... :lol: Share this post Link to post Share on other sites
Igor031 0 Posted June 23, 2009 hahaha...... i to turbo sa žvakom ...... :lol: brzo sazvakanom :lol2 :lol2 Share this post Link to post Share on other sites
vwgolf3 0 Posted June 24, 2009 Rokeri di ste sutra? Ja danas kod cure, spavam kod nje, sutra sam opet cjeli dan vjerovatno u Dardi, znači malo vožnja do Osijeka... ... svašta nešta... ... Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted June 24, 2009 Nemoj spavat!Radi nešto a spavaj kad se oženiš (negdje) Ja nemogu nikako znat di sam i kada,to mi trenutno žena određuje Share this post Link to post Share on other sites
zeko golf 1.9 tdi 0 Posted June 24, 2009 diste ljudi sta ima jeste zivi. Share this post Link to post Share on other sites
vwgolf3 0 Posted June 24, 2009 Nemoj spavat!Radi nešto a spavaj kad se oženiš (negdje) Ja nemogu nikako znat di sam i kada,to mi trenutno žena određuje Ma neću spavat, naravo, malo samo odmorit, al to tek kasnije... hehehehehe Znam kako ti je, nemogu ni ja za 100% znat kada, ali mogli bismo se dogovorit... Ak ne, onda za nedjelju, al nastojat ću ovu bit slobodan prije 7 kad se vi već raziđete... Share this post Link to post Share on other sites
Guest voda-os Posted June 26, 2009 rabbit valjda jesmo živi nitko ništa nepiše, slabo se spama Share this post Link to post Share on other sites
david010 0 Posted June 26, 2009 voda zar ti nisi rekao da ne dolazis na forum u zadnje vrijeme..mogao bi na meet koji puta doci iako ja ne dolazim cuo sam da te nema.. Share this post Link to post Share on other sites
jooleTDI 0 Posted June 26, 2009 voda je upao u neke gadne vode cini se...nema ni glasa ni traga,ali dolazi onaj tko hoce i nemora onaj ko ce doci preko racku... Share this post Link to post Share on other sites
Igor031 0 Posted June 26, 2009 voda je upao u neke gadne vode cini se...nema ni glasa ni traga,ali dolazi onaj tko hoce i nemora onaj ko ce doci preko racku... ma najjaci su oni koji kazu da ce doci a ne dođu :lol2 Share this post Link to post Share on other sites