7 7
srki

Slavonija meet`s

Recommended Posts

Ko što je rečeno,od OS preko Bizovca-Našice-Orahovica-Kutjevo i onda u jednom selu kojem se imena nesječam ako odeš ravno ideš za Veliku a ako skreneš ljevo izbiješ u Jakšiću pa peglaš za PŽ i dalje za Veliku.Nije to bitno sad jer će nam ljudi već reči gdje da se nacrtamo.Bazeni u Velikoj takođe nisu problem za naći,jest da je bilo davno ali vojsku sam služio tamo pa se nekog vraga još sječam.Nije to problem nego drugo,svi koji misle ići nek u pon-uto uplate ljudima tih pišljivih 30 kuna jer ako meni samom ili nekom propadnu ako slučajno nemogu ići nemora i njima,osim toga nije ni pristojno da neko daje lovu za više ljudi,Trojka vam je dao br računa : Ljiljana Žežvicki,Zagrebacka Banka 3223612467 pa kad uplatite javite njemu a u banci napišite pod opis plačanja :za mrtvo meso na žaru,da se zna :rotfl

MRKI KAD SKRENES LIJEVO IDE TI RASAVAC PA ONDA JAKSIC:

ajmo dečki da ne brkamo tamo "slavonski roštilj" jel onda dogovoreno da krecemo u 8h ujutro i moze da se nademo kod emezete i mozemo oprat aute ako netko hoce i onda samo produzimo po davida i laganini dalje?!pricao sam sa mrkijem i mislim da je to najbolja opcija,sta drugi kazu?

takav je dogovor..nalazimo se kod emezzete u 8 i krecemo :)

mislim da ne treba prati aute jer ce svejedno musice sve zasra** , mozemo ih u pozegi oprati :)

ima kod mene 2 mjesta... taman joole i tomac VU ako zele ici , da ne voze aute

srki ne kenjaj ja imislis da cu ici...barme mislim ovako pijan da cu ici zato ta mjesta bezecuiraj za mene a ne za ostale... :zivio

Dobro pizdeki ko na kraju vozi i ko misli s kime ici,da nebude iznenadjenja!

Kiki tupane ak si izgubio dokumente i ako ti je vatra za 30 kn onda stvarno kenjas,reci jel hoces il neces,lova je najmanji problem.U 8 bi trebali na gas znaci da se dodje 10-15 min ranije ako neko treba tenkirat-onanirat i sl.Znam da bi bilo najekonomicnije ici u sto manje auta al yebiga ovo je VW club i radi toga se sastajemo a i nejdemo do kine pa se treba i to pregrmit,jedan vikend ostat doma a ne slinit za puzdrama na turboeinspritz folk paradama pa se ima para,inace smo mogli i vlakom ko udruga www.volim cackat prkno.com

Lovu treba coltat sto prije da deckima iz Pz bude lakse organizirat nabavku,desant je za 5 dana!

Dobro pizdeki ko na kraju vozi i ko misli s kime ici,da nebude iznenadjenja!

Kiki tupane ak si izgubio dokumente i ako ti je vatra za 30 kn onda stvarno kenjas,reci jel hoces il neces,lova je najmanji problem.U 8 bi trebali na gas znaci da se dodje 10-15 min ranije ako neko treba tenkirat-onanirat i sl.Znam da bi bilo najekonomicnije ici u sto manje auta al yebiga ovo je VW club i radi toga se sastajemo a i nejdemo do kine pa se treba i to pregrmit,jedan vikend ostat doma a ne slinit za puzdrama na turboeinspritz folk paradama pa se ima para,inace smo mogli i vlakom ko udruga www.volim cackat prkno.com

Lovu treba coltat sto prije da deckima iz Pz bude lakse organizirat nabavku,desant je za 5 dana!

:zivio ....lijepo receno :palacg

ja idem sa svojim zmajem tu nema price..i sto kaze mrki sto vise auta to bolje,necete propast zbog to malog puta i 30kn :palica sta bi bilo da se ide negdje dalje?svako svoj i da vidis meeta :afro:

da napomenem!nemos vjerovat auto je na popravku turbaka i vec jednom da to rijesim da mogu na miru ficukat i sa 120 :)

ja isto idem sa autom 100%

trebalo bi biti nekih 5-6 auta sve ukupno...mrki,jole,ja,david,tomac,aco to su valjda svi koji idu sa autom...

ja sam tamo oko 10 do 8

ja isto idem sa autom 100%

trebalo bi biti nekih 5-6 auta sve ukupno...mrki,jole,ja,david,tomac,aco to su valjda svi koji idu sa autom...

ja sam tamo oko 10 do 8

:bravo

alooooooooo riješena turbina :) :) :D :D :D neopisivo sam sretan :vozi :vozi :grrr:jebe:halo toooooo

sta je na kraju bilo?

sta je na kraju bilo?

ma crijevo je pustalo neko neznam ni ja koje nisam pito,samo daj da vozim :)) uzitak

alooooooooo riješena turbina :):):D:D neopisivo sam sretan :vozi:vozi:grrr:jebe:halo toooooo

:bravo ...auto vise

ma on je svakako treba ici...samo sta sada moze brze ici :)

Guest -kiki-

sutra je moja uplata tako idem mrki :bravo :bravo :bravo :bravo :bravo :bravo :bravo

sutra je moja uplata tako idem mrki :bravo

ajde de.. :palacg

to veki: naravno nema frke ;)

to trojka:ma da kao sto srki kaze ja bi svakako isao samo sto sada mogu puno brze da ga teram :slin

Guest voda-os

bit će opasno sad kad jole počne letit sa makinom... :rotfl

7 7