zeko golf 1.9 tdi 0 Posted July 19, 2009 Ko što je rečeno,od OS preko Bizovca-Našice-Orahovica-Kutjevo i onda u jednom selu kojem se imena nesječam ako odeš ravno ideš za Veliku a ako skreneš ljevo izbiješ u Jakšiću pa peglaš za PŽ i dalje za Veliku.Nije to bitno sad jer će nam ljudi već reči gdje da se nacrtamo.Bazeni u Velikoj takođe nisu problem za naći,jest da je bilo davno ali vojsku sam služio tamo pa se nekog vraga još sječam.Nije to problem nego drugo,svi koji misle ići nek u pon-uto uplate ljudima tih pišljivih 30 kuna jer ako meni samom ili nekom propadnu ako slučajno nemogu ići nemora i njima,osim toga nije ni pristojno da neko daje lovu za više ljudi,Trojka vam je dao br računa : Ljiljana Žežvicki,Zagrebacka Banka 3223612467 pa kad uplatite javite njemu a u banci napišite pod opis plačanja :za mrtvo meso na žaru,da se zna MRKI KAD SKRENES LIJEVO IDE TI RASAVAC PA ONDA JAKSIC: Share this post Link to post Share on other sites
jooleTDI 0 Posted July 21, 2009 ajmo dečki da ne brkamo tamo "slavonski roštilj" jel onda dogovoreno da krecemo u 8h ujutro i moze da se nademo kod emezete i mozemo oprat aute ako netko hoce i onda samo produzimo po davida i laganini dalje?!pricao sam sa mrkijem i mislim da je to najbolja opcija,sta drugi kazu? Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted July 21, 2009 takav je dogovor..nalazimo se kod emezzete u 8 i krecemo mislim da ne treba prati aute jer ce svejedno musice sve zasra** , mozemo ih u pozegi oprati ima kod mene 2 mjesta... taman joole i tomac VU ako zele ici , da ne voze aute Share this post Link to post Share on other sites
Igor031 0 Posted July 21, 2009 srki ne kenjaj ja imislis da cu ici...barme mislim ovako pijan da cu ici zato ta mjesta bezecuiraj za mene a ne za ostale... Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted July 22, 2009 Dobro pizdeki ko na kraju vozi i ko misli s kime ici,da nebude iznenadjenja! Kiki tupane ak si izgubio dokumente i ako ti je vatra za 30 kn onda stvarno kenjas,reci jel hoces il neces,lova je najmanji problem.U 8 bi trebali na gas znaci da se dodje 10-15 min ranije ako neko treba tenkirat-onanirat i sl.Znam da bi bilo najekonomicnije ici u sto manje auta al yebiga ovo je VW club i radi toga se sastajemo a i nejdemo do kine pa se treba i to pregrmit,jedan vikend ostat doma a ne slinit za puzdrama na turboeinspritz folk paradama pa se ima para,inace smo mogli i vlakom ko udruga www.volim cackat prkno.com Lovu treba coltat sto prije da deckima iz Pz bude lakse organizirat nabavku,desant je za 5 dana! Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted July 22, 2009 Dobro pizdeki ko na kraju vozi i ko misli s kime ici,da nebude iznenadjenja! Kiki tupane ak si izgubio dokumente i ako ti je vatra za 30 kn onda stvarno kenjas,reci jel hoces il neces,lova je najmanji problem.U 8 bi trebali na gas znaci da se dodje 10-15 min ranije ako neko treba tenkirat-onanirat i sl.Znam da bi bilo najekonomicnije ici u sto manje auta al yebiga ovo je VW club i radi toga se sastajemo a i nejdemo do kine pa se treba i to pregrmit,jedan vikend ostat doma a ne slinit za puzdrama na turboeinspritz folk paradama pa se ima para,inace smo mogli i vlakom ko udruga www.volim cackat prkno.com Lovu treba coltat sto prije da deckima iz Pz bude lakse organizirat nabavku,desant je za 5 dana! ....lijepo receno Share this post Link to post Share on other sites
jooleTDI 0 Posted July 22, 2009 ja idem sa svojim zmajem tu nema price..i sto kaze mrki sto vise auta to bolje,necete propast zbog to malog puta i 30kn :palica sta bi bilo da se ide negdje dalje?svako svoj i da vidis meeta Share this post Link to post Share on other sites
jooleTDI 0 Posted July 22, 2009 da napomenem!nemos vjerovat auto je na popravku turbaka i vec jednom da to rijesim da mogu na miru ficukat i sa 120 Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted July 22, 2009 ja isto idem sa autom 100% trebalo bi biti nekih 5-6 auta sve ukupno...mrki,jole,ja,david,tomac,aco to su valjda svi koji idu sa autom... ja sam tamo oko 10 do 8 Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted July 22, 2009 ja isto idem sa autom 100% trebalo bi biti nekih 5-6 auta sve ukupno...mrki,jole,ja,david,tomac,aco to su valjda svi koji idu sa autom... ja sam tamo oko 10 do 8 Share this post Link to post Share on other sites
jooleTDI 0 Posted July 22, 2009 alooooooooo riješena turbina :) :D neopisivo sam sretan :vozi toooooo Share this post Link to post Share on other sites
Igor031 0 Posted July 22, 2009 alooooooooo riješena turbina :) :D neopisivo sam sretan :vozi toooooo sta je na kraju bilo? Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted July 22, 2009 cestitke joole...sad focuka kako treba Share this post Link to post Share on other sites
jooleTDI 0 Posted July 22, 2009 sta je na kraju bilo? ma crijevo je pustalo neko neznam ni ja koje nisam pito,samo daj da vozim ) uzitak Share this post Link to post Share on other sites
Veki-os 3 Posted July 22, 2009 Oho,morat čemo sad stati na Suzuki Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted July 22, 2009 alooooooooo riješena turbina neopisivo sam sretan toooooo ...auto vise Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted July 22, 2009 ma on je svakako treba ici...samo sta sada moze brze ici Share this post Link to post Share on other sites
Guest -kiki- Posted July 22, 2009 sutra je moja uplata tako idem mrki :bravo :bravo :bravo Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted July 22, 2009 sutra je moja uplata tako idem mrki ajde de.. Share this post Link to post Share on other sites
jooleTDI 0 Posted July 23, 2009 to veki: naravno nema frke to trojka:ma da kao sto srki kaze ja bi svakako isao samo sto sada mogu puno brze da ga teram :slin Share this post Link to post Share on other sites
Guest voda-os Posted July 23, 2009 bit će opasno sad kad jole počne letit sa makinom... Share this post Link to post Share on other sites