Igor031 0 Posted August 8, 2009 alo kakvo je ovo mrtvilooo? se vidimo sutra u 5h? Share this post Link to post Share on other sites
david010 0 Posted August 8, 2009 ja ne dolazim audi je na generalnoj a brat mi je rez. golfa tako da sam kratak...cujemo se Share this post Link to post Share on other sites
Veki-os 3 Posted August 8, 2009 se vidimo sutra u 5h? ZNA SE Share this post Link to post Share on other sites
tomacvu 0 Posted August 9, 2009 vidimo se u 5 ..... Share this post Link to post Share on other sites
Igor031 0 Posted August 9, 2009 jbg iskrsnulo tako da sam zauzet do cca pol7...nazovem nekog da vidim gdje ste Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted August 11, 2009 Ko je na moru ?Neda se nikom spamat jer se ništa ni ne događa,kupanje i gledanje sisa na dalj je trenutna okupacija.Kad se dojke obuku i gospon celzijus padne živnut će i forum PS: Joole nebudi smrad,ako trebaš filter pokupi ga prije plaće,nije meni bitno za lovu,mjenjaj ga ! Share this post Link to post Share on other sites
jooleTDI 0 Posted August 11, 2009 Ko je na moru ?Neda se nikom spamat jer se ništa ni ne događa,kupanje i gledanje sisa na dalj je trenutna okupacija.Kad se dojke obuku i gospon celzijus padne živnut će i forum PS: Joole nebudi smrad,ako trebaš filter pokupi ga prije plaće,nije meni bitno za lovu,mjenjaj ga ! ma snacu se ja za pare nisam danas stigao morao sam stricu rjesavat reklamaciju i nesto oko kuhinje u tenju...najgore je sa rodbinom poslovat hebes mi sve Share this post Link to post Share on other sites
david010 0 Posted August 14, 2009 momci sta kazete da mi vratimo rostilj deckima iz pozege naravno i ostalima..vec polako vrijeme prolazi...mogli bi se podijeliti sta ce tko raditi da nam bude lakse i naravno svi moramo sudjelovati...znam da je to malo veca organizacija ali snaci cemo se... Share this post Link to post Share on other sites
tomacvu 0 Posted August 14, 2009 moze ja sam za ,mozemo se dogovorit na meet-u u nedjelju sve ,u 5 naravno .... Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted August 14, 2009 davide slazem se s tobom, mislim da bi to bilo u redu... Share this post Link to post Share on other sites
zeko golf 1.9 tdi 0 Posted August 14, 2009 decki ajde gledajte da ija budem svama ja sam do 06.09 u osijeku ja cu platiti cugu nije bed za lovu.ja bi vas molijo ako mi mozete ispuniti tu zelju Share this post Link to post Share on other sites
Igor031 0 Posted August 14, 2009 ja sam za organizirat neku festicu... moj prijedlog za destinaciju jest stara drava... svatko da neku lovu...ode 2-3 covjeka kupiti to i gotovo...dogovorimo se ko donosi rostilj i to je to... nemojte samo opet kao prosli puta,kada trebali isto org rostilj posvađat se, jer stvarno mislim da ovo nije sveto pismo za organizirat... Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted August 14, 2009 potpis za staru dravu, imaju sjenice i puno mjesta za parking.. samo trebamo sutra na meetu dogovoriti datum i onda cemo detalje Share this post Link to post Share on other sites
Igor031 0 Posted August 14, 2009 potpis za staru dravu, imaju sjenice i puno mjesta za parking.. samo trebamo sutra na meetu dogovoriti datum i onda cemo detalje nije da se petljam u baranjska posla...ali sta kod vas neka vremenska zona +24h... Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted August 14, 2009 ma stalno mislim da je danas subota....preksutra Share this post Link to post Share on other sites
david010 0 Posted August 14, 2009 kod nas u bizovcu je vrijeme kao u nju jorku... Share this post Link to post Share on other sites
zeko golf 1.9 tdi 0 Posted August 14, 2009 vidim mene niko nehebe tu sto sam napiso.jesam li ja to kodvas otpisan Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted August 14, 2009 nisi otpisan, vidit cemo kako bude vecini stimao datum Share this post Link to post Share on other sites
jooleTDI 0 Posted August 16, 2009 šta je ovo niko ne pita kad je meet nemoš vjerovat Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted August 22, 2009 Deco,mene nema trasu na meetu,zabavite se. Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted August 22, 2009 steta sto nemos doci..mi cemo se valjda uspjeti dogovoriti odna za tocni datum Share this post Link to post Share on other sites
jooleTDI 0 Posted August 22, 2009 decki nema ni mene...nemogu doci moram se malo odmorit uz vodu uzivajte i pozz Share this post Link to post Share on other sites