tomacvu 0 Posted September 11, 2009 malu vikendicu loool......dobra vikendica Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted September 11, 2009 U slučaju kiše je persu ali valjda si ti to rješio sa ujom kad već zoveš tamo,u biti ni nememo onda drugdje ako zabuba. Share this post Link to post Share on other sites
david010 0 Posted September 11, 2009 pa nisam rijesio jos ali ako ga budem pitao onda necu reci ako tamo bude padala kisa doci cemo tu nego ajmo onda odmah kod njega??? Share this post Link to post Share on other sites
Veki-os 3 Posted September 11, 2009 pa nisam rijesio jos ali ako ga budem pitao onda necu reci ako tamo bude padala kisa doci cemo tu nego ajmo onda odmah kod njega??? Što se mene tiče ja sam za,vidit čemo što kažu ostali. Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted September 11, 2009 pa nisam rijesio jos ali ako ga budem pitao onda necu reci ako tamo bude padala kisa doci cemo tu nego ajmo onda odmah kod njega??? Ti ga baš voliš komplicirat a?Za dva dana se trebamo skupit a ti sad izroniš s takvom idejom bez da si dotičnog pitao šta on misli o tome.Meni je svejedno zapravo ali ako je dobro vrijeme kopika je zakon jer nikome nisam u dvorištu,nemam nikakvih ograničenja do kad je pristojno ostat kod nekog kod kuće i ako šta zafali (100 % da hoće jer nam je organizacija ) imam 300 m do prve benze a ne 15 km¨,ako možeš pitat jel nam to može biti rezerva u slučaju lošeg vremena onda ok.Takođe mislim da u nabavku treba ići sutra a ne u nedjelju ujutro! Share this post Link to post Share on other sites
david010 0 Posted September 11, 2009 ok pitat cu ako bude kisa da dodjemo tamo...pozzz Share this post Link to post Share on other sites
Veki-os 3 Posted September 11, 2009 A sad ne znam ni ja,dobro Mrki kaže,treba se skupit sutra i organizirat sve a ne sve u nedjelju,nije to donjet stol,roštilj i udri. BTW ja mogu donjeti jedan stol i 4 stolice a sutra bi se trebala skupiti lova i kupiti sve što treba. Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted September 11, 2009 mrki ja sam planirao tako..da te sutra zovem i da se dogovorimo kada bi mogli ici u kupovinu...mislio sam te danas zvati ali mi je bio gadan raspored i nisam nikako stigao.. takodjer sam za da se sutra napravi neki meet i detaljno se sve dogovori i ode kupiti sto treba... davide da si bar prije ovo pokazao... Share this post Link to post Share on other sites
jooleTDI 0 Posted September 11, 2009 dečki ja radim do 17h sutra pa kupite šta treba i ja vam dam pare i zdravo Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted September 11, 2009 mrki nazovem te ja ujutro oko 10-11 pa se dogovorimo.. Share this post Link to post Share on other sites
david010 0 Posted September 11, 2009 nisam htio spominjat posto je izvan osijeka a i kisa nije bila u planu...da napomenem tamo nema nikoga da nebi bilo kako ce oni biti u kuci a nas 15 u dvoristu... Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted September 11, 2009 (edited) ajmo sutra onda omv billa, 17h ..kava i dogovor moze? Edited September 11, 2009 by srki Share this post Link to post Share on other sites
Veki-os 3 Posted September 11, 2009 Kava,dogovor,novac i kupnja,glupo je to sve u nedjelju kupovati. Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted September 11, 2009 moze.. gdje i sta cemo se tamo dogovoriti... Share this post Link to post Share on other sites
tomacvu 0 Posted September 12, 2009 znate decki da ja nemogu ..... u vukovaru sam danas dolazim tek kasno navecer ...... ja cu pare dat srkiju u nedjelju ujutro....... srki mi se vidimo oko 9 u bilju ? ...javi mi na mob da znam pokupit prikolicu i stizem ..... pozdrav i sretan dogovor Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted September 12, 2009 tomac ti si bio rekao da nemozes.. javim ti ja kada ujutro da dodjes do mene..nemoj prikolicu zaboraviti Share this post Link to post Share on other sites
jooleTDI 0 Posted September 20, 2009 dečki mene danas nema zbog radi vozačke neću se zahebavati Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted September 25, 2009 Kad smo vec kod vozackih i slicnog,Jooletu je ponudjeno da ga se pokupi i vrati da ne riskira dodatne pizdariye sa rijaMu a da malo i razmotrimo vrijeme meeta da se i fudbaleri mogu prikrpit.Nije da je u 3-je 4-oro dosadno nego kontam da se sad vise nalazimo zbog nas samih nego zbog kola koja vwozimo,ne? Dogovor u Sunday 17h,a? Share this post Link to post Share on other sites
tomacvu 0 Posted September 25, 2009 istina mrki , bitna je ekipa i zajeb... , vidimo se u 5 i dogovorit cemo nesto .... valjd Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted September 25, 2009 ja sam za dogovor vidimo se u nedjelju Share this post Link to post Share on other sites
jooleTDI 0 Posted September 26, 2009 hvala na ponuđenom prijevozu sutra imam inventuru!dakle od pola 8h ujutro do negdje samo 9h navecer tako da me nema sutra...hebiga,pozdrav Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted September 26, 2009 Ouch,pa ti slovenci su marljiviji od japanezera,ko da ste prodali pol sume striborove preko tjedna.Fuckin inventura! Share this post Link to post Share on other sites
manni 0 Posted September 27, 2009 ja bio prošli vikend u OS i bio kod onih katakombi, a tamo nikog!!! onda otišo u onaj "dali" al jebiga, nikog nekužim!! nisam imao u os internet a i banirao me neki autsajder!! Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted September 28, 2009 Auu yebemu misa,pa sta neuze broj od nekog,mi se na kopiki skupimo na nekih pol sata sat pa odpizdimo negdje na cugu il odmjerit snage.Bili na Omv-u kod Bille taj i zadnjih par puta Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted September 28, 2009 pricali smo na meetu i nedjeulju i dogovoreno je da se meet pomice na pola 7 navecer.. na OMV-u kod bille... eto nadam se da ce nas se moci vise skupiti u novom terminu Share this post Link to post Share on other sites