7 7
srki

Slavonija meet`s

Recommended Posts

lijepo vrijeme ja se nadam da cu moci doci u ovu nedjelju :palacg:respekt

Pa di si bakezeru matori,sta ima,jel si ziv?Cujem da macama u ekonomskoj pada klapna na guzi kad prozujis sa Polakom u blokadi.

Navrati ponekad kod starog drustva,da se izdivanimo ko ljudi a ne da moram slusat kako te Opel mora cupat na sajlu kad zapadnes na fukodromu...

Guest -kiki-
Pa di si bakezeru matori,sta ima,jel si ziv?Cujem da macama u ekonomskoj pada klapna na guzi kad prozujis sa Polakom u blokadi.

Navrati ponekad kod starog drustva,da se izdivanimo ko ljudi a ne da moram slusat kako te Opel mora cupat na sajlu kad zapadnes na fukodromu...

hahahahahahahhahahahahahahahaahahahhahahahahahahahahahahahahahah

hahahahahahahhahahahahahahahaahahahhahahahahahahahahahahahahahah

A kaj se ti javljaš Opelašu jedan?Badboy bar ima vozačku za razliku od tebe :rotfl :rotfl :rotfl

Ej dečki pa di ste svi,dosadilo malo a?Imam prijedlog,u duhu novih događanja na općoj sceni susreta na forumu gdje se sama Vw marka dodatno podjelila ja predlažem da mi dignemo sve na višu razinu,ne kao Polo,golf 2,3 meet...jer bi se onda ovdje svako sastajao sam sa sobom nego maaalko extremnije :oem kromirane kvake na vratima meet-Osijek :lol2

Edited by mrki OS

A kaj se ti javljaš Opelašu jedan?Badboy bar ima vozačku za razliku od tebe :rotfl :rotfl :rotfl

Ej dečki pa di ste svi,dosadilo malo a?Imam prijedlog,u duhu novih događanja na općoj sceni susreta na forumu gdje se sama Vw marka dodatno podjelila ja predlažem da mi dignemo sve na višu razinu,ne kao Polo,golf 2,3 meet...jer bi se onda ovdje svako sastajao sam sa sobom nego maaalko extremnije :oem kromirane kvake na vratima meet-Osijek :lol2

ROFL

A iduče nedjelje kakvi je meet?Isto neka OEM++ tematika??

haha pe jel ima netko uopče od nas kromirane kvake?David sa pepeljarama se ne broji onda ha LOL ?

Imamo Igor,Badboy,ja i Srki kad mazne mami Audi-a, mi smo :palacgCHROME BOYS :palacg

Vi ostali furajte :lol2

Moramo nekaj smislit,ne,mislim ono,kujzžiš?Drito na Omv u pola 7 pa na čakulanje,da ti smislimo prihvatljiv avatar :bam:

Edited by mrki OS

Haha,opet ločeš u podrumu izgleda :D

Smisli ti meni kako da mi prodaš gljivu bolje :bravo

Haha,opet ločeš u podrumu izgleda :D

Smisli ti meni kako da mi prodaš gljivu bolje :bravo

Auu jesi vidovit,bazdim preko monitora a?Bez brige,gljiva je dolje i OEM filter je gore.Zainatio sam se s nekim Kanađaninom na tdi forumu pa me čovjek zasipo e-mailom s rezultatima testova na dyno-u što je radio i razlike nema!.Sad žitram kutiju od R32 s kućištem Maf-a i ostalim điđama za poboljšanje disanja al o tome kad se vidimo,ponjet ću ti pečurku i "kanta intake" da vidimo kako čipana beštija srče na to :rotfl

AAAAAA,pa di je nedjelja,znaš da me zovu "sad il odma" :D

Jel bi mogo ja sutra doči po to pa da isprobam :) ?

I hebo vas više i OEM kud sam to spominjao :rotfl

Znam da te zovu ''sad ili odma'',tako te oslovljavaju u Cepinu.Prozvala te mala za snosaje kojoj si zurio u 18:30 h,u pol meeta covjece.Steta sto je nick ''zeko'' vec zauzet,lol

Cujemo se telefonima da nespamamo dalje

Ima neko kromirane retrovizore za mene??? :rolleyes:

ja nebi kvake... ... :):rotfl

I usput el ima neko desni blatobran za mene pa da dođem sa cjelim autom, da nebi neko reko da imam Audi Pola... :lol2 :lol2

Evo me ziv i zdrav i iscupan iz zivog pijeska izvukla me FRONTERA to ne smatram OPELOM :rotfl :rotfl :rotfl oce ove iz ekonomske cule da su dobri sicevi za :jebe pa izrazile zelju da probaju :lol2 :lol2 :lol2

Imam ja ideju za meet ajmo napravit tko ima crveno slovo I :lol2

Evo me ziv i zdrav i iscupan iz zivog pijeska izvukla me FRONTERA to ne smatram OPELOM :rotfl :rotfl :rotfl oce ove iz ekonomske cule da su dobri sicevi za :jebe pa izrazile zelju da probaju :lol2 :lol2 :lol2

Imam ja ideju za meet ajmo napravit tko ima crveno slovo I :lol2

ima nas i tu :D:D

mozda ne serijski ali ima :)

mrkiju ne treba crveno I on ima crno I pa sada vidi ko jaci

a veki kada stavi gljivu imat ce punu košnicu slova I i to velikih slova I

kod vekija kada zazuji direkt curi kakao ne med

Znam da te zovu ''sad ili odma'',tako te oslovljavaju u Cepinu.Prozvala te mala za snosaje kojoj si zurio u 18:30 h,u pol meeta covjece.Steta sto je nick ''zeko'' vec zauzet,lol

Cujemo se telefonima da nespamamo dalje

hehehe mrki svaka cast.eto bar me se neko sijetio.moj nick je zauzet probaj neki drugi smisliti

Hm,ne znam koliko dugo čemo moč sjedit vani kad je navečer jako hladnoooo brrrr.

Hm,ne znam koliko dugo čemo moč sjedit vani kad je navečer jako hladnoooo brrrr.

pa obučeš dugu majicu ili jaknu i nema zime :palacg

ako budete vidjeli plavog groma bez haube po gradu, to sam ja :rotfl

ipak previse konja pa se nedaju zatvoriti,hoce i oni malo u divljinu :lol2 :lol2

Po tom pravilu bi trebao vozit cabriolet zar ne?

Po tom pravilu bi trebao vozit cabriolet zar ne?

dadadadadadadadada :lol2 :lol2 :lol2 :lol2 :lol2 :lol2

ekipa jel sutra u 6,30 h na omw-u meni odgovara ,ako dode od kakvih promjena javite ..... pozz

Guest daviduss11

1.

2.

3.

4.David S.

Ja sam uvijek za,znaci imamo dva Davida,,,,malo nas je al...

takav je dogovor..

sutra u pola7, omv kod bille...

davide--dobrodosao, i nemora se praviti lista..svi su dobrodosli...zna se kad i gdje je meet pa ko zeli doci ce...vidimo se

I sam Bog je čekao sa usranim vremenom dok nepadne zakon o pušenju :bravo

Vidimo se! :palacg

7 7