os.badboy.os 0 Posted September 28, 2009 lijepo vrijeme ja se nadam da cu moci doci u ovu nedjelju Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted September 29, 2009 lijepo vrijeme ja se nadam da cu moci doci u ovu nedjelju Pa di si bakezeru matori,sta ima,jel si ziv?Cujem da macama u ekonomskoj pada klapna na guzi kad prozujis sa Polakom u blokadi. Navrati ponekad kod starog drustva,da se izdivanimo ko ljudi a ne da moram slusat kako te Opel mora cupat na sajlu kad zapadnes na fukodromu... Share this post Link to post Share on other sites
Guest -kiki- Posted October 1, 2009 Pa di si bakezeru matori,sta ima,jel si ziv?Cujem da macama u ekonomskoj pada klapna na guzi kad prozujis sa Polakom u blokadi. Navrati ponekad kod starog drustva,da se izdivanimo ko ljudi a ne da moram slusat kako te Opel mora cupat na sajlu kad zapadnes na fukodromu... hahahahahahahhahahahahahahahaahahahhahahahahahahahahahahahahahah Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted October 1, 2009 (edited) hahahahahahahhahahahahahahahaahahahhahahahahahahahahahahahahahah A kaj se ti javljaš Opelašu jedan?Badboy bar ima vozačku za razliku od tebe :rotfl Ej dečki pa di ste svi,dosadilo malo a?Imam prijedlog,u duhu novih događanja na općoj sceni susreta na forumu gdje se sama Vw marka dodatno podjelila ja predlažem da mi dignemo sve na višu razinu,ne kao Polo,golf 2,3 meet...jer bi se onda ovdje svako sastajao sam sa sobom nego maaalko extremnije :oem kromirane kvake na vratima meet-Osijek Edited October 1, 2009 by mrki OS Share this post Link to post Share on other sites
Veki-os 3 Posted October 1, 2009 A kaj se ti javljaš Opelašu jedan?Badboy bar ima vozačku za razliku od tebe :rotfl Ej dečki pa di ste svi,dosadilo malo a?Imam prijedlog,u duhu novih događanja na općoj sceni susreta na forumu gdje se sama Vw marka dodatno podjelila ja predlažem da mi dignemo sve na višu razinu,ne kao Polo,golf 2,3 meet...jer bi se onda ovdje svako sastajao sam sa sobom nego maaalko extremnije :oem kromirane kvake na vratima meet-Osijek ROFL A iduče nedjelje kakvi je meet?Isto neka OEM++ tematika?? haha pe jel ima netko uopče od nas kromirane kvake?David sa pepeljarama se ne broji onda ha LOL ? Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted October 1, 2009 (edited) Imamo Igor,Badboy,ja i Srki kad mazne mami Audi-a, mi smo CHROME BOYS Vi ostali furajte Moramo nekaj smislit,ne,mislim ono,kujzžiš?Drito na Omv u pola 7 pa na čakulanje,da ti smislimo prihvatljiv avatar Edited October 1, 2009 by mrki OS Share this post Link to post Share on other sites
Veki-os 3 Posted October 1, 2009 Haha,opet ločeš u podrumu izgleda Smisli ti meni kako da mi prodaš gljivu bolje Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted October 1, 2009 Haha,opet ločeš u podrumu izgleda Smisli ti meni kako da mi prodaš gljivu bolje Auu jesi vidovit,bazdim preko monitora a?Bez brige,gljiva je dolje i OEM filter je gore.Zainatio sam se s nekim Kanađaninom na tdi forumu pa me čovjek zasipo e-mailom s rezultatima testova na dyno-u što je radio i razlike nema!.Sad žitram kutiju od R32 s kućištem Maf-a i ostalim điđama za poboljšanje disanja al o tome kad se vidimo,ponjet ću ti pečurku i "kanta intake" da vidimo kako čipana beštija srče na to Share this post Link to post Share on other sites
Veki-os 3 Posted October 1, 2009 AAAAAA,pa di je nedjelja,znaš da me zovu "sad il odma" Jel bi mogo ja sutra doči po to pa da isprobam ? I hebo vas više i OEM kud sam to spominjao Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted October 2, 2009 Znam da te zovu ''sad ili odma'',tako te oslovljavaju u Cepinu.Prozvala te mala za snosaje kojoj si zurio u 18:30 h,u pol meeta covjece.Steta sto je nick ''zeko'' vec zauzet,lol Cujemo se telefonima da nespamamo dalje Share this post Link to post Share on other sites
vwgolf3 0 Posted October 2, 2009 Ima neko kromirane retrovizore za mene??? ja nebi kvake... ... I usput el ima neko desni blatobran za mene pa da dođem sa cjelim autom, da nebi neko reko da imam Audi Pola... :lol2 Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted October 2, 2009 Pa di si bakezeru matori,sta ima,jel si ziv?Cujem da macama u ekonomskoj pada klapna na guzi kad prozujis sa Polakom u blokadi. Navrati ponekad kod starog drustva,da se izdivanimo ko ljudi a ne da moram slusat kako te Opel mora cupat na sajlu kad zapadnes na fukodromu... Evo me ziv i zdrav i iscupan iz zivog pijeska izvukla me FRONTERA to ne smatram OPELOM :rotfl oce ove iz ekonomske cule da su dobri sicevi za pa izrazile zelju da probaju :lol2 Imam ja ideju za meet ajmo napravit tko ima crveno slovo I Share this post Link to post Share on other sites
Igor031 0 Posted October 2, 2009 Evo me ziv i zdrav i iscupan iz zivog pijeska izvukla me FRONTERA to ne smatram OPELOM :rotfl oce ove iz ekonomske cule da su dobri sicevi za pa izrazile zelju da probaju :lol2 Imam ja ideju za meet ajmo napravit tko ima crveno slovo I ima nas i tu :D mozda ne serijski ali ima mrkiju ne treba crveno I on ima crno I pa sada vidi ko jaci a veki kada stavi gljivu imat ce punu košnicu slova I i to velikih slova I kod vekija kada zazuji direkt curi kakao ne med Share this post Link to post Share on other sites
zeko golf 1.9 tdi 0 Posted October 3, 2009 Znam da te zovu ''sad ili odma'',tako te oslovljavaju u Cepinu.Prozvala te mala za snosaje kojoj si zurio u 18:30 h,u pol meeta covjece.Steta sto je nick ''zeko'' vec zauzet,lol Cujemo se telefonima da nespamamo dalje hehehe mrki svaka cast.eto bar me se neko sijetio.moj nick je zauzet probaj neki drugi smisliti Share this post Link to post Share on other sites
tomacvu 0 Posted October 4, 2009 vidimo se danas na omw-u u pol 7 Share this post Link to post Share on other sites
Veki-os 3 Posted October 4, 2009 Hm,ne znam koliko dugo čemo moč sjedit vani kad je navečer jako hladnoooo brrrr. Share this post Link to post Share on other sites
jooleTDI 0 Posted October 4, 2009 Hm,ne znam koliko dugo čemo moč sjedit vani kad je navečer jako hladnoooo brrrr. pa obučeš dugu majicu ili jaknu i nema zime Share this post Link to post Share on other sites
Igor031 0 Posted October 5, 2009 ako budete vidjeli plavog groma bez haube po gradu, to sam ja ipak previse konja pa se nedaju zatvoriti,hoce i oni malo u divljinu :lol2 Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted October 5, 2009 Po tom pravilu bi trebao vozit cabriolet zar ne? Share this post Link to post Share on other sites
Igor031 0 Posted October 5, 2009 Po tom pravilu bi trebao vozit cabriolet zar ne? dadadadadadadadada :lol2 :lol2 :lol2 Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted October 6, 2009 Sry ekipa opet sam zakazao i nisam dosao na meet uhvatila me neka gripa Share this post Link to post Share on other sites
tomacvu 0 Posted October 10, 2009 ekipa jel sutra u 6,30 h na omw-u meni odgovara ,ako dode od kakvih promjena javite ..... pozz Share this post Link to post Share on other sites
Guest daviduss11 Posted October 10, 2009 1. 2. 3. 4.David S. Ja sam uvijek za,znaci imamo dva Davida,,,,malo nas je al... Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted October 10, 2009 takav je dogovor.. sutra u pola7, omv kod bille... davide--dobrodosao, i nemora se praviti lista..svi su dobrodosli...zna se kad i gdje je meet pa ko zeli doci ce...vidimo se Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted October 11, 2009 I sam Bog je čekao sa usranim vremenom dok nepadne zakon o pušenju Vidimo se! Share this post Link to post Share on other sites