Veki-os 3 Posted November 21, 2009 aj da i veki napokon dodje na meet... see ya Lol,vi ste pukli Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted November 21, 2009 ufff sad tek ima razloga 170KS i ode vuahahahaha Stat ćemo i vidjet kako ide,nije problem,možda i Badboy-a navučeš na meet,on bi se i sa space shutlom ganjao da ima priliku Share this post Link to post Share on other sites
Veki-os 3 Posted November 21, 2009 hmm zimski setup je gore pa traction bas nije onaj najbolji . . . Badboy ne znam ko je? Več se izgovori pripremaju Badboy je onaj s Polom GTI 125ks. Share this post Link to post Share on other sites
Guest voda-os Posted November 22, 2009 alo ekipa jel me može tko pokupit danas, neam auto kao i većinu nedjelja i zbog toga me nije bilo, a pridružio bih vam se danas na meetu...? Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted November 22, 2009 probaj se mrkiju obratiti ...on je tamo najblizi.. Share this post Link to post Share on other sites
Guest voda-os Posted November 22, 2009 obratio sam se, hvala mrky nego sile gdje si ti nama danas? Share this post Link to post Share on other sites
Guest voda-os Posted November 23, 2009 a dobro ak ti se nije dalo, magle je bilo al ništa strašno, pičili smo zaobilaznicom, i može se bez problema vozit..vidimo se neki drugi put... Share this post Link to post Share on other sites
Veki-os 3 Posted November 23, 2009 nije da se meni nije dalo nego mi zena nije dala, a tu nema zajebancije Moraš onda od Mrkija pokupit par savjeta kako zgiftati od kuče Share this post Link to post Share on other sites
Igor031 0 Posted November 23, 2009 Moraš onda od Mrkija pokupit par savjeta kako zgiftati od kuče ili pokupit par vekijevih fora pa kao zbog upale grla ne ustat tjedan iz kreveta... :rotfl :lol2 Share this post Link to post Share on other sites
Veki-os 3 Posted November 23, 2009 Haha,dabogda i tebe uhvatilo. Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted November 23, 2009 budem dosao ja jednom cim mi se povrati smisao za humor....negdje mi se izgubio Share this post Link to post Share on other sites
Igor031 0 Posted November 23, 2009 prvi prijedlog na meetu je bio da se pomjeri meet sa 7 na ranije--- 5 ili 6 neka se netko izjasni pa svi znaju i oni koji nekada pozele doci a nisu redovni kao drugo teme za sljedeci meet tj. slijed razgovora i događaja: 1.Mrki pocinje pricati 2.mrki prica drugi slusaju 3.mrki prica drugi sve manje slusaju 4.voda pojednicima pocinje pricat o cudnim tdi snovima i čađavim gacama 5.mrki ne prestaje,veky spava 6.mrki baca fore veky ne konta 7.napokon stao mrki pricat jole zapusio od nervoze 8.svi gledamo konobaricu 9.mrki nastavlja o idejama o tdi-ju i 300ks veki se cinicno smije 10.tomcu uopce nije jasno sta radi ovdje a mogao guziti kod kuce 11.naravo sve zasladio srki s srednjoskolskim fix idejama 12.idemo svi sretni kuci 13.po izboru NAPOMENA*sve se odvija u zapusenoj kafani*ovoga benzi evo otprilike naseg meeta pa nadam se da su sada svi sretni nema nejasnoca nadam se Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted November 23, 2009 Nije ni cudo da nitko nece da dodje na meet Share this post Link to post Share on other sites
Veki-os 3 Posted November 23, 2009 LOL,da.Mrkijevi snovi o TDI-u 300ks,previše visi na www.tdiclub.com Share this post Link to post Share on other sites
tomacvu 0 Posted November 24, 2009 ma treba se nekad i odmorit od guženja pa doći s vama popit jednu gay kavicu Share this post Link to post Share on other sites
jooleTDI 0 Posted November 24, 2009 Nije ni cudo da nitko nece da dodje na meet na meetu bude zajebancije i nikad dosadno ne brini...dodes pa vidis ne Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted November 24, 2009 LOL,da.Mrkijevi snovi o TDI-u 300ks,previše visi na www.tdiclub.com Ta je prica bila upucena tebi ako nisi skontao jer mi nije jasno zasto ustrajes na ugradnji poljoprivrednog separatora vode velicine respektabilne lubenice pod haubu inace preljepog karavana,lol Za tajming mi je svejedno vise,mjenjali smo ga zbog fudbalera da se mogu i oni pribajit pa ih opet nije bilo,kako god se dogovorite meni pase :-D Share this post Link to post Share on other sites
Igor031 0 Posted November 24, 2009 Ta je prica bila upucena tebi ako nisi skontao jer mi nije jasno zasto ustrajes na ugradnji poljoprivrednog separatora vode velicine respektabilne lubenice pod haubu inace preljepog karavana,lol Za tajming mi je svejedno vise,mjenjali smo ga zbog fudbalera da se mogu i oni pribajit pa ih opet nije bilo,kako god se dogovorite meni pase :-D stvarno sram vas bilo... prokleti fudbaleri :rotfl Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted November 24, 2009 CUDIJA PEDEJUUUU! Dobit ces crveni ako budes falio Share this post Link to post Share on other sites
Igor031 0 Posted November 24, 2009 CUDIJA PEDEJUUUU! Dobit ces crveni ako budes falio naravno sefe :lol2 nisam ja kao neki pojedinci da zbog grla ne dolazim :rotfl i slicnih razloga... mislim da bi bilo ok da pocnemo primati ispricnice,,,ali priznamo samo ispricnice ako ih cura/ljubavnica/i sl..ovjeri ili osobno donese i plati pivo Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted November 24, 2009 Tako je! Veki,s obzirom da svi znamo zasto te nije bilo i nitko ti nevjeruje da si bio bolestan slazem se 100% s tvojom kletvom! ''dao bog da i mene uhvatila'' Share this post Link to post Share on other sites
david010 0 Posted November 24, 2009 kum veki buba na veliko nema zafrkancije vise... Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted November 25, 2009 pozdravw ekipa eto i mene malo citam ne vjerujem neke utrkice se spominju mislim da bi trebali prekinut ovaj hrenovka party MRKY trebao bi povest ono zensko celjade sto vozi crveni POLO GTI ipak ti je susjeda pitaj je da li je zainteresirana za malo druzenja s nama provod zagarantiran :lol2 jedva cekam da zavrsim ovo sranje s poslom u smjenama pa cu pocet redovno dolazit EKIPA KARALI U DUPE DABOGDA PA MAKAR I ZENSKO :lol2 :lol2 Share this post Link to post Share on other sites
Guest voda-os Posted November 25, 2009 hahahahaha...igore mogo bi taj opis meeta pod sticky ići Share this post Link to post Share on other sites
Igor031 0 Posted November 25, 2009 netko je spomenio crveni GTI polo hmmm vidam ju po gradu jel polo gti pola gti-a ili polo gti je poland gti? :rotfl uff moram prestat piti Share this post Link to post Share on other sites