7 7
srki

Slavonija meet`s

Recommended Posts

MRKY trebao bi povest ono zensko celjade sto vozi crveni POLO GTI ipak ti je susjeda pitaj je da li je zainteresirana za malo druzenja s nama provod zagarantiran :lol2 :lol2

A kaj bi ti z mojom susedom,a decec?Ona se lozi samo na frajere koji siju turbo pod haubom i imaju kola ''made in Germany'' znaci da osim natpisa na autu nemate nista zajednicko.

Sram te bilo,mozes joj tata biti (teoretski) perverznjaku matori,lol

ha da...ima tu i mlađih koji bi trebali prije doci na red...

jos ako curka studira,a vjerojatno studira onda se zna ko je prvi na redu :rotfl :rotfl

veky nisi ti ne brini :lol2 :lol2 :lol2 :lol2

turbo je u gacama vrti se na 1.6 bara :rotfl :rotfl :rotfl nasli bi mi zajednicku rijec a mozda voli starije frajere iskusniji su :lol2 :lol2 :lol2

mrki nije napisao...samo turbaci sa vise od 1600 ccm...kaze nece ovo sa malim motoricima....tako da sile ipak ne vrijedi tih tvoji 1400...

Edited by srki

Mala kaže da vam fali momenta dečki :rotfl tako da ništa od toga :lol2

Za Badboya znam da bi poševio sve žensko s otkucajem srca,to se vidi po stilu prolaska onako cool pored srednje ekonomske ali tebi sile ne vrijedi ni kompressor ni turbo kad ti žena neda na bezazleni vw gay capucino meet :lol:,kako si onda mislio u kurvarluk? :grrr

Guest voda-os

ma mala si sigurno zabrijala nešto tipa "nesmem s tobom kume, ćelave ti gume" :rotfl

ma mala si sigurno zabrijala nešto tipa "nesmem s tobom kume, ćelave ti gume" :rotfl

ma voli ona celave i skripu guma osjecam to :rolleyes:

mozda su njoj celave gume kontam da dolje izgleda kao skinheads kad bi se skinula morao bi viknut zieg heil :rotfl :rotfl :lol2 :lol2

Ajd dosta OT-a,svi Duracell jebaci na baterije jaki ovdje na forumu a da vam mala dojde rekli bi da morate gibat jer vas mama zove na rucak.Treba smislit nesto za unaprijedit meet za neku zabavu da me ne prcate da samo ja pricam.Neke gume-cunjevi,malo voznje,ispita spretnosti.

Kobajage neki auto klub-forum vezan za Vw a jedino nam zdaPi saft i obrijani dabrovi na pameti,fuj.Sjedit u zadimljenom prostoru i pijuckat gay picenca kukajuci da je zivot tezak,fuj opet!

Ljepo smo startali lane,malo putovanja,malo utrka,malo murije i legitimiranja,to je zivot koji mi fali.Ovako nedjeljom mogu s bakom na bingo trazit neku frku u zivotu

to mi susjeda s crvenim gti-jem... sta occete vi

Mala stanuje kat ispod mene,nemos biti blizi susjed ni da si vjeverica na balkonu.

@Igor-;nebi bio moderator ovdje ni za karton vinjaka dnevno,Srkijeve ambicije nisu za mene,lol.

Cilj mi je vas mlade pizdeke malo trgnit iz mrtvih,znate srat...aaa forum je zamro,aaa nista se nepise,aaa nista se nedogadja.

Pa sta bi se trebalo dogodit ili pisat kad se stvarno nist nedogadja osim beskrajnog srkanja kave,auti na parkingu...bar onih kojima se dalo pojavit

Edited by mrki OS

eto ajmo slagat tdi-ja od 300 ks-ova :rotfl

Nema problema,tebi cemo prvom da napokon maknes tatin auto iz avatara,lol!

Kad treba pisat sranja ima nas 100 a kad se treba nesto ozbiljno dogovorit nema nikog.

Guest voda-os

dobro dogovorili smo se, bit će tokom popodneva maknut avatar...

a da svhatiš koliko ozbiljno pričaš, vidiš i sam da nas šakica dolazi na meet, tebi ako se divlja s autom, vozi slalom, ili skače preko benta, to možeš svaki dan u svojoj radosti..kažeš da nas želiš dići iz mrtvih, a možda je nama baš dobro pa se nitko nebuni, netraži ništa više, niti nepiše ništa o tome, vidi se iz priloženog...sto ljudi sto ćudi, ti zagovaraj nešto ako ti uspije, skidam ti kapu...toliko pozz

Slusaj Vodanovicu,nemislim ovo pretvorit u osobna prepucavanja kao sto imas sa Srkijem kojeg zajebavas sa ''Vr6 i u pod''.Tdi od 300 ks je interna zajebancija izmedju Vekija i mene pa kad je koristis ocekuj da ces zajebaju dobit nazad.Nije ideja unistavat kola vec se dogovorit nesto za inace kao kad padne snjeg pa odemo drljat po parkinzima.Ako sam htio ikoga probudit iz mrtvih to su onda ljudi s kojima se vidim svaki tjedan i koji se mogu izjasnit u svoje ime a ne ti koji si bio koliko ono puta od uskrsa?-neznam i ne zanima me ali mi upravo zbog toga nije jasno sta se petljas u nesto sto s tobom nema veze.

Sta ces s avatarom me zabole,to je tvoj problem i izbor ali nemoj bacat zajebanciju ako je neznas primit natrag.

Ostatak molim da se izjasni jel uopce ima volje za dogovor o necemu osim o kavi,da meet malo zivne.

recite sta ocete, ali kad smo nesto dogovarali uvijek smo to i napravili tako da ono..istina je da se nikome nista neda i svi bi dosli na gotovo, ali to tako ne ide...

uvijek ce biti onih koji ce raditi i onih koji "rade"....

razgovori nam se vecinom svode na sprdanje nekoga ili necega...mislim da je problem u tome sto nam je to postala rutina vec...meetove i to sve skupa....

edit---

mrki naravno da sam za da pokrenemo i nesto drugo osim kava...vec je postalo sumorno...

Edited by srki

Guest voda-os

pa naravno da sam prihvatio šalu ili šta već...reko si lijepo da maknem, ja maknio, i mirna bosna :palacg, izjašnjavajte se dalje oko dogovora...

vidim postalo je ozbiljno ovdje...znaci moram se uozbiljiti

slazem se sa svime sto je mrky rekao...definitivno treba nesto promjeniti

osobno jesam za neku akciju i slicno...

samo mislim da nas i dalje premalo ima po meetu i da ima puno ljudi koi vole samo lijepo

pricati i pricati a od navedenog nista ne napraviti pa i ne dolaziti na meet a kada treba pisati

po forumu prvi su tu...

jbg sta je, tu je

nadam se da cemo i nas par od nedjelje nesto smisliti

ps...mrky dam ruku u vatru da za karton vinjaka dnevno, ne da bi bio moderator,nego bi kupio

licencu i postao gazda foruma :lol2 :lol2

Alo momci smirite strasti malo sta vam je malo smo se salili na racun susjede i sad je dosta.

Slazem se s Mrkyjem da je prosla godina bila bolja nego ova isli smo svugdje i bilo nas je vise na meetu eto pocinjem od sebe ove godine bas nisam bio previse na meetovima jbga rad u smjenama i ja bi volio da ima neka dogadjanja nema ni vinkovcana vise ko da su u zemlju propali a mogli bi se dogovorit nije bas tolika kriza da ne mozemo negdje otici.

Eto posto je srky moderator neka dogovori nesto NPR. da odemo opet do vinkovaca ili nesto drugo.

Ostatak molim da se izjasni jel uopce ima volje za dogovor o necemu osim o kavi,da meet malo zivne.

Ja sam naravno uvijek ZA i volim sve što vole mladi :D

Samo nisam baš maštovit pa ne znam što predložit/napraviti ali što god vi predložite odgovara :D

aco kakav moderator???wtf?//

a mroat cemo nesto dogovoriti jednom... treba sada u nedjelju dati prjedloge pa cemo nesto napraviti...

Mogli bi se onda i dogovorit kad je meet pošto smo utvrdili da je ovo malo kasno.

Da vratimo opet na 17h ili 17:30,18h?

Što se mene tiče ja bi ili u 17h ili u 17:30.

7 7