mrki 0 Posted November 27, 2009 Meni svejedno kad i gdje,nemoramo se ni zatvorit u birtiju,nije hladno 17h mi dobro zvuči,po starom Share this post Link to post Share on other sites
jooleTDI 0 Posted November 27, 2009 ja sam isto za 17h a za nove akcije se mozemo dogovoriti u nedjelju...a odma i zapocet ako bude finih ideja Share this post Link to post Share on other sites
tomacvu 0 Posted November 27, 2009 dobra ideja za nekakvu promjenu ali nam fali mašte (osim Mrkiju) ....... mrkija za vođu pokreta vidimo se u petaka u nedjelju Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted November 27, 2009 eto vidimo se onda u 17h... mozemo se skupiti na benzi da ne kompliciramo pa se onda dog negdje dalje idemo ili cemo zasjesti i dogovoriti kako i sta dalje.. Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted November 27, 2009 dobra ideja za nekakvu promjenu ali nam fali mašte (osim Mrkiju) ....... mrkija za vou pokreta vidimo se u petaka u nedjelju Mojnete me batje drugovi!Necu ja biti nikakav vodja niti to zelim,mozda sam krivo shvacen od strane nekih ljudi zato sto sam malo naglije krenuo ali osnovni i jedini razlog tome je sto sam dobio feeling da smo zamrli do jaja...Nebi htio da nam jedino klubska nalja na sajbi govori zbog cega smo na kavi jer inace onako za stolom izgledamo ko ''Franjevacka mladez''!Ne stanujemo u pickovcu donjem negdje bogu iza hosenträgera da nemozemo napravit neki djir,voznjicu,slikanje u voznji,video ili sta ja znam sta.Osnovna ideja je da se svi dogovorimo i smislimo neki kurac,cisto da vidimo sta ko moze,sta odgovara i da se nakraju nadjemo u sredini. Share this post Link to post Share on other sites
david010 0 Posted November 28, 2009 doci cu ja s jednom td dvojkom pa bi mogli malo cackat po njoj ja nemam blage veze a znam da se moze..hhh...raga na kvadrat ali bitno da je masina ok...eto alat cu ja ponjet..heheh Share this post Link to post Share on other sites
vwgolf3 0 Posted November 28, 2009 Neželim obečavati, ali danas u popodnevnim satima bi trebo za Baranju, pa ću dakle sutra biti tamo i mogao bi malo doći sa svojom vozilicom i naravno suvozačicom! Share this post Link to post Share on other sites
Guest voda-os Posted November 28, 2009 da zaboravim sve jučer....jel pazario tko ovu kameru hd, od t-coma što se dobije uz max tv, video je lijepa ideja... Share this post Link to post Share on other sites
tomacvu 0 Posted November 28, 2009 moze u 5 ali koja benza na jugu ili se vracamo na omw kod bille....mrki nou hard filings Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted November 28, 2009 na jugu.. naravno ako se ostali slazu.. Share this post Link to post Share on other sites
Veki-os 3 Posted November 28, 2009 Na jugu,na OMV-u nema pušenja GRR Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted November 28, 2009 sutra se dogovoramo kadaa i kako dalje.... kom se ne da nemora doci, nije obavezno... Share this post Link to post Share on other sites
Igor031 0 Posted November 29, 2009 jbg decaci...ovog trenutka dobio taxi sluzbu tako da me danas 99%nema na meetu... moram na neki rođ voziti u valpovo...jbg Share this post Link to post Share on other sites
Veki-os 3 Posted November 29, 2009 jbg decaci...ovog trenutka dobio taxi sluzbu tako da me danas 99%nema na meetu... moram na neki rođ voziti u valpovo...jbg Samo za Igora,Hari Mata Hari i Kao domine! Zbog nje su me zvali papak,ja to nisam znao... http://www.youtube.com/watch?v=_IxjzKW5MAk Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted November 29, 2009 jbt samo na pusenje mislite, znaci opet sjedelica, cuganje, čađenje i gluvarenje, neda mi se to Sile u ekipi ima dosta cigaretomana oduvijek se prvo ode na kavu pa se tamo dogovori sta poslije ili se ode na suzuku ili negdje drugdje ako hoces dodji ako ne opet dobro Share this post Link to post Share on other sites
jooleTDI 0 Posted November 29, 2009 mene danas nema...hebiga(nije zbog alkohola) jer znam da bi to svi odmah rekli pozz Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted November 29, 2009 Za sve koji su danas bili spriječeni.... Neke naznake dogovora su postignute danas pa ćemo laganini u realizaciju na sljedećim meetovima kako kome paše,malo smo se isprdali danas ništa spektakularno pa nema ni slikica osim mojih. 1:slika nove baze gdje nas se može nanjušit ako ko želi 2:Novopridošli forumaš,ovaj put mu je žena dala doći iako se prvo sama morala uvjeriti da je sigurno Sile,želja za privatnošću ispoštovana 3:Zeko je naravno opet uredio auto samo kako on zna i umije,šamac-style i zato s punim pravom zaslužuje parkirat na tom žutom bojom označenom mjestu :lol2 4:Aco je samo navratio ali nas nije iznenadio pošto smo ga čuli još od kako je krenuo od kuće 5 & 6:Veki i ja smo usporedili nove zahvate na kolima koje naravno samo nas vesele Vekijevo navodnjavanje turbine I moje duple pozicije Dosvidanja drugovi.... Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted November 30, 2009 4:Aco je samo navratio ali nas nije iznenadio pošto smo ga čuli još od kako je krenuo od kuće A sta mogu kad sam najbucniji nisam znao da mi je auto toliko prljav Share this post Link to post Share on other sites
vwgolf3 0 Posted November 30, 2009 Sorry što sam rekao da možda dolazim...opet sam zajebo, al ne svojom krivnjom, viša sila. Veky, hvala što si javio kad je meet, ali stvarno u 17h nisam nikako mogao! (neznam koji ti moj broj imaš, imam i VIP i TELE, al mislim da sam tebe zvao već sa tog 95 kad si mi tamo u imeniku...) ...nadam se da me sljedeću nedjelju neće ništa spriječiti... Share this post Link to post Share on other sites
Veki-os 3 Posted November 30, 2009 LOL,dat ču ti ja navodnjavanje turbine Share this post Link to post Share on other sites
Guest voda-os Posted December 1, 2009 bravo mrkica, ajde super da si škljocnio koju fotku... Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted December 1, 2009 aco sretannn rodendannnn Share this post Link to post Share on other sites
tomacvu 0 Posted December 5, 2009 decki mene nema u nedjelju ..... smrtni slucaj u obitelji ..... vidimo se Share this post Link to post Share on other sites
Veki-os 3 Posted December 5, 2009 Ok Tomac,moja sučut Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted December 5, 2009 (edited) tomac moja sucut.. edit--- i koji je na kraju dogovor za sutra? sta cemo raditi? sjediti i piti ili ? Edited December 5, 2009 by srki Share this post Link to post Share on other sites