Guest voda-os Posted December 10, 2009 a to bi stvarno bilo previše da navigacija ima broj okretaja, pogotovo na mobitelu Share this post Link to post Share on other sites
tomacvu 0 Posted December 13, 2009 mene nema opet ni ovu nedjelju .... cujemo se za sljedeci vikend Share this post Link to post Share on other sites
Veki-os 3 Posted December 13, 2009 Ja ču danas malo kasniti,oko pola 6,6 ču doči,nemojte mi se razbježat rano Share this post Link to post Share on other sites
Igor031 0 Posted December 14, 2009 sta nas svaku ned jeb* jednina i mnozina Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted December 14, 2009 Evooo snjeeegaaa,yebo njegaaa!Ako ovako nastavi,vanredni meet,drljanje-parking piruete??? Share this post Link to post Share on other sites
Igor031 0 Posted December 14, 2009 Evooo snjeeegaaa,yebo njegaaa!Ako ovako nastavi,vanredni meet,drljanje-parking piruete??? naravno...evo na stand by-u i pozorno motrimo forum oko daljnjih dogovara Share this post Link to post Share on other sites
Veki-os 3 Posted December 14, 2009 Evooo snjeeegaaa,yebo njegaaa!Ako ovako nastavi,vanredni meet,drljanje-parking piruete??? OOOOO DA!!! Al kontam ništ večeras još od toga,valjda če biti sutra,preksutra Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted December 14, 2009 OOOOO DA!!! Al kontam ništ veeras još od toga,valjda e biti sutra,preksutra Ma libo me taki,na urlaubu sam,samo nek pada da zimske opravdaju investiciju. Treba i par sanjki nabavit pa zakacit za kola ko po spagici! Share this post Link to post Share on other sites
Igor031 0 Posted December 14, 2009 Ma libo me taki,na urlaubu sam,samo nek pada da zimske opravdaju investiciju. Treba i par sanjki nabavit pa zakacit za kola ko po spagici! ja sam jucer rekao da cu dolaziti po snijegu samo sanjkama...jbg jos sam djete u dusi... svi ce me malo vuci :D:D znaci sanjke jedne imam i nosim sigurno Share this post Link to post Share on other sites
Veki-os 3 Posted December 14, 2009 Ovo dobrano pada Očemo oko 8 negdje isprobati kako se kliže? Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted December 14, 2009 Aaaa,kurve iz Emezzete ciste parking,sad sam im skoro stepo ralicu... Ja moram kupat djete oko 8,poslje vas zvrcnem da vidim di ste Share this post Link to post Share on other sites
Veki-os 3 Posted December 14, 2009 Aaaa,kurve iz Emezzete ciste parking,sad sam im skoro stepo ralicu... Ja moram kupat djete oko 8,poslje vas zvrcnem da vidim di ste AAAAAAAAA,pa nisu normalni!!!!!!! Ok,zvrcni jer neču svjedno bit na netu,čujemo se Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted December 14, 2009 nazalost danas nemogu.. nadam se da cemo sutra nesto napraviti... ja sam svoje za danas otklizao po tvrdji hahahha...povukao rucnu,a zadnje celjusti stisle...i da vidis show...ja spustio on stisnute i jbg...malo se klizalo... Share this post Link to post Share on other sites
Guest voda-os Posted December 14, 2009 ma skliže se ko nenormalno, samo tamo gdje neprolazi puno auta...na jebodrom treba preko otići i drljati Share this post Link to post Share on other sites
jooleTDI 0 Posted December 14, 2009 i ja biii ali auto je na refreshu Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted December 14, 2009 i ja biii ali auto je na refreshu Je,bit ce fresh ko fresh prince.Danas sam ti vidio majstora kako ti tiska auto po Strossiki,to je inace super stvar dat nekom auto na popravak a on se vozika Share this post Link to post Share on other sites
Veki-os 3 Posted December 14, 2009 Ajme,bio po staru do Juga i jedva prošao zavoje,u 2 sam otklizao iako sam vozio 5 na sat Ništa od mene dok ne prestane ovo padat i očiste kako treba glavne ulice... Share this post Link to post Share on other sites
jooleTDI 0 Posted December 14, 2009 Je,bit ce fresh ko fresh prince.Danas sam ti vidio majstora kako ti tiska auto po Strossiki,to je inace super stvar dat nekom auto na popravak a on se vozika rekao mi je da se vozio...zagrijava ulje da moze ispustit Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted December 14, 2009 Cudno me gledaju kad vozim 80,zakaj? Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted December 14, 2009 Sve u svemu uspjesno zimsko vece.Covjeku nekako zatopli oko srca kad isprda do yaja X5 zato sto majmun koji ima para za takva kola vozi na ljetnim gumama. Joooj da mi je 4 motion,di bi mi bio kraj? Share this post Link to post Share on other sites
vwgolf3 0 Posted December 15, 2009 Jučer oko 5 popodne za Dardu, danas u pol 7 u Osijeku, pa za Našice, veselo, veselo, 4xSava S3 i isto me nešto čudno gledaju kad obilazim ove što idu 50, 60... a ovi kreteni što mrki kaže x5 i takve fore, a vuče se sa 37,6km/h...ili tiko 28km/h, uglavnom zanimljivo je gledati kako se ljudi pate, neodustaju i neshvaćaju da nemogu nikud na ljetnim, pogotovo čelestone d.o.o. Share this post Link to post Share on other sites
Guest voda-os Posted December 15, 2009 (edited) alo de nemojte tako pričat, većina ljudi vozi sad opreznije, budite sretni da voze 28 km/h jel ak naletite na nekog tko vozi više od vas pa kad vas naguzi ode i 4 motion i tdi i sve u onu stvar..pola čelestonki, pola žena, pola ljudi koji imaju malo iskustva po snijegu, itd..bitno je sretno stići edit: btw jedan moj poznanik vozi x5, zimske gume i felge je platio 28000kn, a pola auta na lizing kao i njegov...ali šta ćeš Edited December 15, 2009 by voda-os Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted December 15, 2009 (edited) jedno je voziti oprezno...a drugo je biti kilav i kociti sve oko sebe Edited December 15, 2009 by srki Share this post Link to post Share on other sites
vwgolf3 0 Posted December 15, 2009 Baš tako srki... ak nemožeš bar 50 vozit de se makni sa ceste i idi pješice, samo ugrožava time promet a ne da je siguran vozač! ...jutros pol 7 na Biljskoj gužva za popizdit i pol njih 20, a cesta ravna da nemože bit ravnija... ...i to sad ni policija ne kažnjava, nema zimske gume, pa nek ide polako...nema veze onih 30 auta iza njega... ...a ja na suhoj cesti 20 preko ograničenja već iskače... Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted December 15, 2009 Cuj Mladene,kretenarija je i tako vozit kako mi vozimo,trazimo vraga u neku ruku. Vise sam mislio na to da bi murija trebala malo poiskljucivat ove na ljetnima jer brate pa nestignes na zeleno doc jer doticni nemogu ni krenut s mjesta.Iznenadio ih snjegu u 12-om mjesecu yebiga,ko i nasu zimsku sluzbu lol. Ps: @svi ostali- posto je Pevec usiljio riku ostavili su kapiju otvorenu!!! Share this post Link to post Share on other sites