tomacvu 0 Posted December 15, 2009 jeste kod peveca danas ,,,,, ha ? ...... ja sibam na ljetnima 40 kmh i libo me , bar bolje driftam ..... Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted December 15, 2009 Ja cu danas najvjerovatnije opet na drljanje ali neznam dal cu na Pevec.Maloprije je murija tamo pisala neke klince a ja nemoram bas svake godine bit zabiljezen.Tomac javim se ako krenem u ÜJ akcio Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted December 15, 2009 Tomac,ne bi ti bog nista napravio da si ostavio br. mobitela Share this post Link to post Share on other sites
Veki-os 3 Posted December 15, 2009 Evo bili večeras Mrki OS,Tomac i moja malenkost na parkingu od Peveca,ja i Tomac smo više mrljali nego drljali s obzirom da furamo ljetne gume pa smo se vozili s Mrkijem Evo kako je to izgledalo Drljača Ovo me Mrki zamolio da objavim sliku TRANSFORMERA Mogli bi se početi dogovarati sa sutra da nas se malo više okupi? Share this post Link to post Share on other sites
Guest voda-os Posted December 15, 2009 bora drljača , fino fino Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted December 15, 2009 Kontam da bi nam se jedino rijamu mogla pridruzit.Kad ovi sa carinskog terminala budu ujutro nasli zimsko oranje na parkingu sumnjam da cemo proci nezamjeceno. Sutra je proba X6,to mi je poklon za rodjos pa se nadam da nece ocistiti ceste Share this post Link to post Share on other sites
Guest voda-os Posted December 16, 2009 ajde nebrini mrki, ak nisu dosad neće ni sutra....imat ćeš lokacija i mjesta za probu...ori brate samo.... Share this post Link to post Share on other sites
tomacvu 0 Posted December 16, 2009 bilo dobro sinoc ,zaboravio poslikat mog povisenog transportera za kampiranje ))))) mogli bi veceras opet ali mozda jos kasnije negdje oko pol 9 , 9 ...... sta kazete ? a moze i promjena lokacije ako netko ima gdje nije vec izorano......eo mrki rijesavam neki broj u mom profilu ..... pozdrav Share this post Link to post Share on other sites
Veki-os 3 Posted December 16, 2009 I onda? Kad čemo,tko če? Da ne bude ko jučer,nisam znao Share this post Link to post Share on other sites
Veki-os 3 Posted December 16, 2009 Koji odaziv... Ako netko bude išao nek me cimne jer neču bit za kompom. Share this post Link to post Share on other sites
tomacvu 0 Posted December 17, 2009 ja nisam isao .......cekamo novi snijeg za bolju organizaciju drljanja Share this post Link to post Share on other sites
Guest voda-os Posted December 17, 2009 veky je bio tamo, ja sam ga pozdravio u prolazu morao ići po neke stvari itd...ja neću drljat ali pratim pa ak bude šta pojavim se Share this post Link to post Share on other sites
tomacvu 0 Posted December 20, 2009 dečki di smo ili šta smo danas ? u 5 na benzi kod kauflanda pa cemo vidjeti za dalje ili je vec nesto dogovoreno ....... Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted December 20, 2009 Ja sam u 17h na benzi al za 1h na gasu sam natrag doma Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted December 20, 2009 ja danas isto dolazim na nekih 45 min... vidimo se u 5 Share this post Link to post Share on other sites
tomacvu 0 Posted December 20, 2009 od mene nista ..... pozdrav Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted December 24, 2009 Ekipa sretan vam božić Share this post Link to post Share on other sites
tomacvu 0 Posted December 25, 2009 sretan bozic svwima Share this post Link to post Share on other sites
Guest voda-os Posted December 25, 2009 sretan Božić Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted December 25, 2009 Sretan bozic i sve najbolje vama i vasima Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted December 25, 2009 Pridruzujem se u cestitkama. Ocemo se susretat ovaj vikend? Share this post Link to post Share on other sites
Veki-os 3 Posted December 25, 2009 Pridruzujem se u cestitkama. Ocemo se susretat ovaj vikend? Također,svima sve najbolje Pa ja ču doći 99%. Share this post Link to post Share on other sites
jooleTDI 0 Posted December 25, 2009 dečki sve najbolje Share this post Link to post Share on other sites