os.badboy.os 0 Posted December 25, 2009 Istekla mi reistracija a i moram napravit servis prije nove registracije Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted December 25, 2009 Istekla mi reistracija a i moram napravit servis prije nove registracije Da i?Pa moze se doci po tebe a ni ne stanujes daleko od benze Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted December 25, 2009 Pa nije mi daleko dodjem ja pjeske nisam rekao da necu doci Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted December 25, 2009 Ajd onda,da te provozam u pravom autu a ne u onom injektoru Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted December 25, 2009 ja isto vjerovatno dolazim ako sta bude.. Share this post Link to post Share on other sites
manni 0 Posted December 25, 2009 meri krismas - slavonijo Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted December 25, 2009 al nas ima kad se cestita...da nas bar pola bude na meetovima...uff Share this post Link to post Share on other sites
zeko golf 1.9 tdi 0 Posted December 26, 2009 pridruzujem se cestitkama za bozic Share this post Link to post Share on other sites
tomacvu 0 Posted December 26, 2009 jel se vidimo sutra u 5 na benzi? Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted December 26, 2009 Ja dolazim VW R PATIKAMA :rotfl :rotfl Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted December 26, 2009 tomac@ da, sutra u 17h Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted December 31, 2009 Motoru zdravlje,getribi mir,konjima mladost,auspuhu radost! Nek ti sunce obasja šasiju i felge,a pragovi ti zemlju ljube a vama ekipa u novoj sve da dobro bude SRETNA VAM NOVA GODINA Share this post Link to post Share on other sites
tomacvu 0 Posted December 31, 2009 hvala aco ...... također sretna nova svwima Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted December 31, 2009 Motoru zdravlje,getribi mir,konjima mladost,auspuhu radost! Nek ti sunce obasja šasiju i felge,a pragovi ti zemlju ljube a vama ekipa u novoj sve da dobro bude SRETNA VAM NOVA GODINA Jel potrebno išta više reći?No! Svima svega dječaci... :bravo Share this post Link to post Share on other sites
jooleTDI 0 Posted January 1, 2010 dečki sve najbolje! ako se danas nalazite mene nema jer sam se sad probudio i auto mi u gradu a ja u cepinu Share this post Link to post Share on other sites
Igor031 0 Posted January 1, 2010 sretna nova svima... :fakjea :fakjea Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted January 1, 2010 Sve najbolje u 2010. godini Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted January 1, 2010 deki sve najbolje! ako se danas nalazite mene nema jer sam se sad probudio i auto mi u gradu a ja u cepinu Ma petak je,kakav meet?1.1.2010. ili ti ga dan zivih mrtvaca,nisi jedini koji se probudio popodne sa osjecajem sikire u glavi a auto kilometrima daleko. Kontam da se vidimo standardno u nedjeljelju i nadam se da ste prezivjeli dernek bez ozljeda! Share this post Link to post Share on other sites
jooleTDI 0 Posted January 1, 2010 Ma petak je,kakav meet?1.1.2010. ili ti ga dan zivih mrtvaca,nisi jedini koji se probudio popodne sa osjecajem sikire u glavi a auto kilometrima daleko. Kontam da se vidimo standardno u nedjeljelju i nadam se da ste prezivjeli dernek bez ozljeda! užas!ja kontam nedjelja...ej pa radim sutra! katastrofa...ali dobro provedena nova.... Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted January 10, 2010 Vidimo se danas u 17h Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted January 10, 2010 Vidimo se danas u 17h Pa naravno!Imam novi mod da prcam Vekija ali on opet danas spijunira na izborima,huh Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted January 11, 2010 Novi MEET u Požegi, točnije - Kamenski Vučjak - 20-ak km od Požege 1. datum još nismo definirali, ali planira se negdje krajem siječnja zadnja subota, najvjerovatnije 30.1. Zasad samo to, jer je u fazi realizacije.. tema je osvježena da se dogovorimo kako i što.. Popis: (uz popis u zagradi stavit piće) 1. srki ( sok ) 2. 3. 4. ...... Evo znaci trenutno je dogovoreno da bi datum bio 30.1., ako vecina ne bude mogla na taj datum, onda cemo probati dogovoriti nesto drugo.. Meet je zasmisljen kao malo druzenje nas slavonaca, nadam se da cemo se uspjeti dogovoriti.Znaci nista posebno, odlazak tamo , druzenje, cuganje i jelo i onda nazad... Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted January 11, 2010 Novi MEET u Požegi, točnije - Kamenski Vučjak - 20-ak km od Požege 1. datum još nismo definirali, ali planira se negdje krajem siječnja zadnja subota, najvjerovatnije 30.1. Zasad samo to, jer je u fazi realizacije.. tema je osvježena da se dogovorimo kako i što.. Popis: (uz popis u zagradi stavit piće) 1. srki ( sok ) 2.os.badboy.os (1 pivo mozda 2 poslije sok) 3.otrov (sok) 4. ...... Evo znaci trenutno je dogovoreno da bi datum bio 30.1., ako vecina ne bude mogla na taj datum, onda cemo probati dogovoriti nesto drugo.. Meet je zasmisljen kao malo druzenje nas slavonaca, nadam se da cemo se uspjeti dogovoriti.Znaci nista posebno, odlazak tamo , druzenje, cuganje i jelo i onda nazad... Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted January 11, 2010 Popis: (uz popis u zagradi stavit piće) 1. srki ( sok ) 2.os.badboy.os (1 pivo mozda 2 poslije sok) 3.otrov (sok) 4. ...... Share this post Link to post Share on other sites