7 7
srki

Slavonija meet`s

Recommended Posts

Istekla mi reistracija a i moram napravit servis prije nove registracije

Da i?Pa moze se doci po tebe a ni ne stanujes daleko od benze

Ajd onda,da te provozam u pravom autu a ne u onom injektoru

al nas ima kad se cestita...da nas bar pola bude na meetovima...uff

Motoru zdravlje,getribi mir,konjima mladost,auspuhu radost! Nek ti sunce obasja šasiju i felge,a pragovi ti zemlju ljube a vama ekipa u novoj sve da dobro bude SRETNA VAM NOVA GODINA :zivio

Motoru zdravlje,getribi mir,konjima mladost,auspuhu radost! Nek ti sunce obasja šasiju i felge,a pragovi ti zemlju ljube a vama ekipa u novoj sve da dobro bude SRETNA VAM NOVA GODINA :zivio

Jel potrebno išta više reći?No! :fakjea

Svima svega dječaci... :bravo :bravo :bravo

dečki sve najbolje! ako se danas nalazite mene nema jer sam se sad probudio i auto mi u gradu a ja u cepinu :lol:

deki sve najbolje! ako se danas nalazite mene nema jer sam se sad probudio i auto mi u gradu a ja u cepinu :lol:

Ma petak je,kakav meet?1.1.2010. ili ti ga dan zivih mrtvaca,nisi jedini koji se probudio popodne sa osjecajem sikire u glavi a auto kilometrima daleko.

Kontam da se vidimo standardno u nedjeljelju i nadam se da ste prezivjeli dernek bez ozljeda!

Ma petak je,kakav meet?1.1.2010. ili ti ga dan zivih mrtvaca,nisi jedini koji se probudio popodne sa osjecajem sikire u glavi a auto kilometrima daleko.

Kontam da se vidimo standardno u nedjeljelju i nadam se da ste prezivjeli dernek bez ozljeda!

užas!ja kontam nedjelja...ej pa radim sutra! katastrofa...ali dobro provedena nova.... :palacg

Vidimo se danas u 17h :)

Pa naravno!Imam novi mod da prcam Vekija ali on opet danas spijunira na izborima,huh

Novi MEET u Požegi, točnije - Kamenski Vučjak - 20-ak km od Požege

1. datum još nismo definirali, ali planira se negdje krajem siječnja zadnja subota,

najvjerovatnije 30.1.

Zasad samo to, jer je u fazi realizacije.. tema je osvježena da se dogovorimo kako i što..

Popis: (uz popis u zagradi stavit piće)

1. srki ( sok )

2.

3.

4.

......

Evo znaci trenutno je dogovoreno da bi datum bio 30.1., ako vecina ne bude mogla na taj datum, onda cemo probati dogovoriti nesto drugo..

Meet je zasmisljen kao malo druzenje nas slavonaca, nadam se da cemo se uspjeti dogovoriti.Znaci nista posebno, odlazak tamo , druzenje, cuganje i jelo i onda nazad...

Novi MEET u Požegi, točnije - Kamenski Vučjak - 20-ak km od Požege

1. datum još nismo definirali, ali planira se negdje krajem siječnja zadnja subota,

najvjerovatnije 30.1.

Zasad samo to, jer je u fazi realizacije.. tema je osvježena da se dogovorimo kako i što..

1. srki ( sok )

2.os.badboy.os (1 pivo mozda 2 poslije sok)

3.otrov (sok)

4.

......

Evo znaci trenutno je dogovoreno da bi datum bio 30.1., ako vecina ne bude mogla na taj datum, onda cemo probati dogovoriti nesto drugo..

Meet je zasmisljen kao malo druzenje nas slavonaca, nadam se da cemo se uspjeti dogovoriti.Znaci nista posebno, odlazak tamo , druzenje, cuganje i jelo i onda nazad...

1. srki ( sok )

2.os.badboy.os (1 pivo mozda 2 poslije sok)

3.otrov (sok)

4.

......

7 7