manni 0 Posted January 11, 2010 Novi MEET u Požegi, točnije - Kamenski Vučjak - 20-ak km od Požege 1. datum još nismo definirali, ali planira se negdje krajem siječnja zadnja subota, najvjerovatnije 30.1. Zasad samo to, jer je u fazi realizacije.. tema je osvježena da se dogovorimo kako i što.. Popis: (uz popis u zagradi stavit piće) 1. srki ( sok ) 2. manni (sok, i ako nebude padao snijeg) 3. 4. ...... Evo znaci trenutno je dogovoreno da bi datum bio 30.1., ako vecina ne bude mogla na taj datum, onda cemo probati dogovoriti nesto drugo.. Meet je zasmisljen kao malo druzenje nas slavonaca, nadam se da cemo se uspjeti dogovoriti.Znaci nista posebno, odlazak tamo , druzenje, cuganje i jelo i onda nazad... Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted January 11, 2010 Popis: (uz popis u zagradi stavit piće) 1. srki ( sok ) 2.os.badboy.os (1 pivo mozda 2 poslije sok) 3.otrov (sok) 4.manni (sok, i ako nebude padao snijeg) 5. 6. 7. 8. ...... manni izbacio si aco i otrova ...aj da i tebe napokon upoznamo Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted January 11, 2010 daj manni sta se bojis snijega i ja sam ljetnim šuzama :lol2 Share this post Link to post Share on other sites
manni 0 Posted January 11, 2010 (edited) e, al ja dolazim preko planine - ako dolazim jebote, sorry nisam skužio da ih se više prijavilo ja mislio da se samo srki dosad... bla bla uglavnom sorry Edited January 11, 2010 by manni Share this post Link to post Share on other sites
manni 0 Posted January 11, 2010 e i da, ak bude vrijeme poslužilo mogao bi neke svoje dovuć (ak nije problem) nisu svi vw al su ok dečki Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted January 11, 2010 (edited) Vidit cemo koliko ce se nas prijaviti jer smo ograniceni prostorom.. ici cemo i mi preko planine Edited January 11, 2010 by srki Share this post Link to post Share on other sites
manni 0 Posted January 11, 2010 kako preko planine, slatina voćin i to ili Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted January 11, 2010 ma pričam gluposti..pusti me Share this post Link to post Share on other sites
Veki-os 3 Posted January 11, 2010 1. srki ( sok ) 2.os.badboy.os (1 pivo mozda 2 poslije sok) 3.otrov (sok) 4.manni (sok, i ako nebude padao snijeg) 5.Veki-os (1 pivo a poslije sok) 6. 7. 8. Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted January 12, 2010 Ma jok Manni,Orahovica - Kutjevo via Duzluk!Zavoji uzbrdo pa nizbrdo,tu se GTI-u savijaju ventili od dizelskog dima u usisu,lol. Mozda ovaj put Badboy i uspije doci malo blize ako ide i Otrov pa ga malo pogura. Interna sala!Neznam ni ja hocu li ici,ne zvuci lose ali .... Share this post Link to post Share on other sites
vwgolf3 0 Posted January 12, 2010 ...pozdrav svima! ...moguće da idemo jedan frend iz Našica i ja... ...i Zoljan je sređen tako da vam je onda najbliže Našice-Zoljan-preko brda (Krndija)-Požega... Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted January 12, 2010 mladene ako se odlucis samo se dopisi na listu da znamo broj koji ide.. Lijepo se skupljamo Share this post Link to post Share on other sites
dalibor 2 Posted January 12, 2010 149 stranica, halo jel Vi sta radite slavonci :lol2 Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted January 12, 2010 opet mi je to sjeb..datum,e a ko je glavni organizator? Share this post Link to post Share on other sites
vwgolf3 0 Posted January 12, 2010 (edited) mladene ako se odlucis samo se dopisi na listu da znamo broj koji ide.. Lijepo se skupljamo ...taj vikend mi dolazi taj frend iz Rijeke (isto bivši VWovac, a sad isto vozi A4, moj susjed ali mu kruh raste u Rijeci...), pa ga pitam, ako je za (a vjerujem da je), on , ja i žene stižemo! Edited January 12, 2010 by vwgolf3 Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted January 12, 2010 Od mene 99% nista,s malim mi nesto nije u redu i to ce potrajat dok se pokusa sredit.Objasnim kad se vidimo Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted January 12, 2010 Od mene 99% nista,s malim mi nesto nije u redu i to ce potrajat dok se pokusa sredit.Objasnim kad se vidimo Sve najbolje malom mrky ako ozdravi dotad povedi zenu i malog malom ce prijat svjezi zrak tamo Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted January 12, 2010 trojka@ ha to je tesko reci, svi mi skupa...ma jos nije 100% sigurno da ce biti taj datum, zna se samo da ce biti subota... vidit cemo sta kazu ostali pozezani, ako ih bude svega 2-3 onda cemo pomaknuti datum jer glupo mi malo ici kod vas i dolazi nas 10 ,a vas tamo 2-3.. vidit cemo kako se bude popis razvijao.. Share this post Link to post Share on other sites
vwgolf3 0 Posted January 13, 2010 Subota? Sorry, nisam uopče gledao da je subota...od mene ništa, radim svaku subotu, samo nedjelja slobodan... Sorry! Share this post Link to post Share on other sites
manni 0 Posted January 13, 2010 izgleda da bi mogla past odgoda! Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted January 13, 2010 vidit cemo kako ce se stvari razvijati... zasada neka datum ostane 30.01. Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted January 13, 2010 trojka@ ha to je tesko reci, svi mi skupa...ma jos nije 100% sigurno da ce biti taj datum, zna se samo da ce biti subota... vidit cemo sta kazu ostali pozezani, ako ih bude svega 2-3 onda cemo pomaknuti datum jer glupo mi malo ici kod vas i dolazi nas 10 ,a vas tamo 2-3.. vidit cemo kako se bude popis razvijao.. ok..samo kazem bolje kad nije visok datum...bez obzira...bumo vidjeli Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted January 13, 2010 napisao sam tamo u vašoj temi... vidit cemo kakav ce biti odaziv domacina..jer vidis da nas ima dostaa Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted January 14, 2010 @ srki procitaj u nasem topicu... ko je organizator?? Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted January 14, 2010 vec sam ti napisao...dog sam ja i ti, pa na karaju ja i futz...eto pa ti sada odluci Share this post Link to post Share on other sites