srki 0 Posted January 14, 2010 (edited) rostilj se otkazuje za navedeni datum...problemi u organizaciji itd. itd.... uskoro bi trebao biti napisan novi datum... Edited January 14, 2010 by srki Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted January 15, 2010 Čini mi se da ce roštilj sačekat malo toplija vremena posto je sad :zima ja osobno bi volio da bude što prije Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted January 15, 2010 Vidim da vas nije napustio feeling ko ce biti gazda,meet se dogovara opet u vise topica.Znam da vjerovatno necu bit u prilici prisustvovat icemu al daj boga mu,nek bude razumljivo nekom ko se zeli pridruzit. Za info,nije mi se mali sjebo od neke prehlade,mora na fizioterapiju a to se neljeci sirupom.Financije i slobodno vrijeme su u pitanju a tu se zna ko ima grande prednost. Ljep provod zelim,ak se dogovorite! Share this post Link to post Share on other sites
david010 0 Posted January 16, 2010 mrki ne brini znas da cu bar ja mislit na tebe i ponjeti tri cevapa za tvoju familiju.. Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted January 24, 2010 decki jel se slazete da nam se sutra opet pridruze audi momci ? Share this post Link to post Share on other sites
Jura31 0 Posted January 24, 2010 opet mi je to sjeb..datum,e a ko je glavni organizator? e ne se.. pa nisi ti C.Noris u Slavoniji @ srki procitaj u nasem topicu... ko je organizator?? Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted January 24, 2010 decki jel se slazete da nam se sutra opet pridruze audi momci ? Ko da pitas jel Papa katolik,pa naravno... Pogotovo sto nema vise ovih sto vozase Vw,postali su rjetko vidjeni na meetovima ko kosa na Acinoj glavi Share this post Link to post Share on other sites
Jura31 0 Posted January 24, 2010 vw-audi zar to nije isto kao rajcica i paradajz Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted January 24, 2010 e ne se.. pa nisi ti C.Noris u Slavoniji kako rulas Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted January 24, 2010 vw-audi zar to nije isto kao rajcica i paradajz Je,al Audi je ona Grapollo,malo skuplja rajcica Share this post Link to post Share on other sites
Jura31 0 Posted January 29, 2010 07,02,2010 Nedjelja,Pozega kod futza u vikendici rostiljada, jos se dogovorimo u vezi uplata kod futza :zder Share this post Link to post Share on other sites
FuTz 0 Posted January 29, 2010 vid ovih bojsa, sve se dogovore, ja nemam pojma haha .. ma šalim se, nije bed, ako će bit taj datum, da znam Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted January 29, 2010 (edited) Eto dogovor za pozegu je postignut.. meet je sljedece nedjelje, sto znaci da je to 7.2.2010. Novac koji se daje za organizaciju je 35 kn Znači, uplate će ići uplatom na tekući račun broj: 2340009-3213036610 Matej Funduk 1.srki (sok) 2. 3. 4. 5. 6. .... trebamo vidjeti ko bi sve isao pa da ne uplacujemo svaki posebno na rn, nego da se dog i da jedan plati za sve...pa mu ostali daju novce.. Edited January 30, 2010 by srki Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted January 30, 2010 1.srki (sok) 2.os.badboy.os(1 pivo poslije sok hihi) 3. 4. 5. 6. .... Share this post Link to post Share on other sites
Igor031 0 Posted January 31, 2010 znaci pitanje, prijedlog za danas... posto igramo rukomet u 17h a i meet je u 17h...nastaje problem... prijedlog broj 1. MEET U 15H PA DA SVE STIGNEMO... prijedlog broj 2. SVI ODEMO U NEKU BIRTIJU I GLEDAMO RUKOMET... prijedlog broj 3. PO VLASTITOM IZBORU i uopce ne zelim nikoga prozivat koliko nas dolazi koliko ne na meet...ali mislim da bi bilo ok da danas dodemo u sto vecem broju i pokusamo se dog za izlet u pozegu....ko sta kako... Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted January 31, 2010 potpis na igora.. ja sam za da bude u 15h... Share this post Link to post Share on other sites
Veki-os 3 Posted January 31, 2010 Ja sam isto za 15h. Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted January 31, 2010 Javite sta ste smislili. btw,ona plazma od 120 cm na benzinskoj smrdi ili sta?Garant ce se gledat Snaga ljubavi-cokolade-ku®©@ tipa Esmeralda a ne rukomet Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted January 31, 2010 (edited) eto onda je dogovoreno.. vidimo se u 15h na benzi... edit----- evo upravo je dogovoreno drljanje , malo da iskoristimo snijeg.. katakombe, u 2h...prije meeta malo.. Edited January 31, 2010 by srki Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted January 31, 2010 Lokacija je i vise nego odvratna,pa memozes tu drljat! Pevec majka! Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted January 31, 2010 nadraljli se mi.. a bilo nas jako puno...nas 4.. sad se ceka da veki stavi filmica par.. Share this post Link to post Share on other sites
Igor031 0 Posted January 31, 2010 moja guzaaaa...nocass cura lijeci rane :fakjea :rotfl Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted January 31, 2010 Evo i filmići ovoga bi definitivno izdvojio :rotfl :rotfl :rotfl Share this post Link to post Share on other sites
Jura31 0 Posted January 31, 2010 vidim vama je bilo lijepo ima dosta snijega Share this post Link to post Share on other sites