srki 0 Posted February 2, 2010 ostali nitko nece za PŽ u nedjelju ?? P.S. evo nam i 3 000 posta ... Share this post Link to post Share on other sites
kile_passat 0 Posted February 2, 2010 Evo i filmići bome ljepo ste se zabavili iduce zime idem ja s vama malo Share this post Link to post Share on other sites
POLO 16V 0 Posted February 2, 2010 1.srki (sok) 2.os.badboy.os(1 pivo poslije sok hihi) 3.POLO 16V (sok) 4. 5. 6. .... evo i ja cu ovih dana uplatiti novce pa se vidimo Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted February 2, 2010 1.srki (sok) 2.os.badboy.os(1 pivo poslije sok hihi) 3.POLO 16V (sok) 4. 5. 6. .... evo i ja cu ovih dana uplatiti novce pa se vidimo ajde da i tebe vise vidimo da podsjetim... meet je sljedece nedjelje, sto znaci da je to 7.2.2010. Novac koji se daje za organizaciju je 35 kn Znači, uplate će ići uplatom na tekući račun broj: 2340009-3213036610 Matej Funduk Share this post Link to post Share on other sites
vwgolf3 0 Posted February 3, 2010 (edited) ...ajd čujem se ja s frendom (bivši VWovac, sad Audi boy ), ako je za, on sam ženom i ja sa svojom stižemo (nema bez njih nigdje)... ...i oko koliko sati vi krečete iz Os.? tj.kad ste u Našicama? Edited February 3, 2010 by vwgolf3 Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted February 3, 2010 mladene ako se dogovorite, stavi samo sve na popis. vrijeme i sve ce biti napisano u ovoj temi.. ima jos par dana Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted February 3, 2010 1.srki (sok) 2.os.badboy.os(1 pivo poslije sok hihi) 3.POLO 16V (sok) 4.otrov (sok) 5. 6. ... Share this post Link to post Share on other sites
tomacvu 0 Posted February 4, 2010 sori decki ali od mene nista ..... nemogu ici u požegu ..... zabavite se ,pozdravw Share this post Link to post Share on other sites
kile_passat 0 Posted February 4, 2010 (edited) 1.veki-os 2.srkii 3.kile_passat 4. 5. .... EDIT: sry...nes sam pobrko loncice Edited February 4, 2010 by kile_passat Share this post Link to post Share on other sites
Igor031 0 Posted February 5, 2010 ja se također ne mogu pridruziti jer radim u ujutro i navecer...jbg... zato cemo nas par na kavu na standardno mjesto, ako jedan decko opet ne zajebe,necemo o imenima ali zove se vedran Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted February 5, 2010 (edited) znaci popis bi izgledao ovako na kraju.. 1.srki (sok) 2.POLO 16V (sok) 3.otrov (sok) 4.Os.badboy.os ?? 5.Zeko 1.9 tdi ?? ... jos je zeko rekao da ce ici...ali nije to sigurno..također je aco rekao da ne moze,ali se nije maknuo sa popisa pa cemo i to ostaviti pod upitnikom. on ce platiti u PŽ ako dođe... Dogovoreno je da bi u PŽ trebali stici oko 10h. Znači trebali bi krenuti bar ajmo reci oko pol 9 da bi bez žurbe stigli tamo.. Nalazimo se na Tifonu na Čepinskoj cesti oko 8h ujutro, +- 10 min.. popijemo kavu, neke zavrsne dogovore i krecemo... Vidimo se Edited February 5, 2010 by srki Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted February 6, 2010 Auuu,vidjuu snjegaaaa,ce biti kako drljanje danas prije nego se vi hrabri uputite preko Krndije za Pozegu?I jel se mogu kakve sanjke organizirat,jaja mi jos bride od onog najlona i slep sajle Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted February 6, 2010 ...ajd čujem se ja s frendom (bivši VWovac, sad Audi boy ), ako je za, on sam ženom i ja sa svojom stižemo (nema bez njih nigdje)... papucari Share this post Link to post Share on other sites
Veki-os 3 Posted February 6, 2010 Auuu,vidjuu snjegaaaa,ce biti kako drljanje danas prije nego se vi hrabri uputite preko Krndije za Pozegu?I jel se mogu kakve sanjke organizirat,jaja mi jos bride od onog najlona i slep sajle Ja sam za Al nemam sanjke,ko ima nek ponese Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted February 6, 2010 bijelo govno pada ko ludo....biti ce smijeh vama preko krndije.. ....nista obaveno sutra prelaz preko krndije Share this post Link to post Share on other sites
Igor031 0 Posted February 6, 2010 Auuu,vidjuu snjegaaaa,ce biti kako drljanje danas prije nego se vi hrabri uputite preko Krndije za Pozegu?I jel se mogu kakve sanjke organizirat,jaja mi jos bride od onog najlona i slep sajle imam ja saonice samo nemam auto...akumulator me izdao jebo oca svog...ako bude kakvog drljanja slobodno me zovite,ponijet cu opremu ali netko bi me morao pokupiti :bravo Share this post Link to post Share on other sites
Veki-os 3 Posted February 6, 2010 Doč ču ja po tebe,možemo i probat upalit preko kablova. Evo več nas je troje ZA,oče još netko?? Kad bi mogli? Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted February 7, 2010 Juce corak,kakva je situacija danas?Ajmo studenti i nezaposleni koji nisu osli za PZ,javite se ako se probudite uskoro Share this post Link to post Share on other sites
tomacvu 0 Posted February 7, 2010 ja sam tu , jel pijemo kavurinu u 5 pa na drift ili kako ? Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted February 7, 2010 Ako se niko ne prijavi za nešto ranije onda u 5 na starom mjestu pa vidimo sta cemo Share this post Link to post Share on other sites
Igor031 0 Posted February 7, 2010 ja sam upitan danas... radio prijepodne,a moram ici i od 7 raditi opet... a da ne pricam kako imam jeb** ispit na faxu u pon,koji moram dati pod mus... tako da nista ne obecavam...a kao secer na kraju bez auta sam do daljnjeg dok se ne skupi za akumulator Share this post Link to post Share on other sites
Veki-os 3 Posted February 7, 2010 Ja dolazim u 5 na staro mjesto Ti Igore javi ako te treba pokupiti. Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted February 7, 2010 sta nista od drljanja??? ili ?? Share this post Link to post Share on other sites
tomacvu 0 Posted February 7, 2010 jbg nista od mene .... sori decki Share this post Link to post Share on other sites