FuTz 0 Posted February 8, 2010 Vidim da je netko uplatio 35 kn, ali ne piše mi od koga glasi uplata. Ovim putem molim tko je uplatio da mi se javi na PM, kako bi mu vratio novce nazad. Hvala! Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted February 8, 2010 to je uplatio POLO 16V.... Share this post Link to post Share on other sites
david010 0 Posted February 8, 2010 sta se ipak nije islo u Pozegu??? Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted February 8, 2010 sta se ipak nije islo u Pozegu??? nije sinko Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted February 8, 2010 Ovo bijelo smece nas zahebalo...... Share this post Link to post Share on other sites
david010 0 Posted February 8, 2010 izgleda da ja opet moram doci pokazat kako se oraganiziraju susreti i rostilij... Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted February 8, 2010 izgleda da ja opet moram doci pokazat kako se oraganiziraju susreti i rostilij... cekamo bio si ti vec spominjao nesto..kada dode ljepse vrijeme Share this post Link to post Share on other sites
dragan 1 Posted February 8, 2010 mozda radim ulet ali nebi bilo lose opet neki meet u vinkovcima kad bude ljepse vrijeme! Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted February 8, 2010 mozda radim ulet ali nebi bilo lose opet neki meet u vinkovcima kad bude ljepse vrijeme! nije ulet...svega bi moglo biti uskoro a mogli bi i vi doci do OS...mi imamo svake nedjelje meet.. Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted February 8, 2010 mozda radim ulet ali nebi bilo lose opet neki meet u vinkovcima kad bude ljepse vrijeme! uu super mogli bi se skupit pa i banku orobit pa da projekte imamo s cim napravit nije fora ovako mogu jedino gume namazat Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted February 8, 2010 izgleda da ja opet moram doci pokazat kako se oraganiziraju susreti i rostilij... ajde...samo daj Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted February 8, 2010 eto davide nema ti druge.. Share this post Link to post Share on other sites
Igor031 0 Posted February 10, 2010 saonice namazane slaninom da bolje klizeeee :bravo cekam poziv danas sutra za skijanje i drljanje, oprema spremna!!!! Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted February 10, 2010 saonice namazane slaninom da bolje klizeeee :bravo cekam poziv danas sutra za skijanje i drljanje, oprema spremna!!!! :rotfl a moglo bi biti.. samo da ne bi bilo kao u nedjelju javite ako sta bude , u sk sam pa necu viditi Share this post Link to post Share on other sites
zeko golf 1.9 tdi 0 Posted February 11, 2010 decki ija sam za drljanje pa ako sta bude javite mi porukom.0922625243 Share this post Link to post Share on other sites
Igor031 0 Posted February 11, 2010 :rotfl a moglo bi biti.. samo da ne bi bilo kao u nedjelju javite ako sta bude , u sk sam pa necu viditi ti bi kao pobjegao skolarac :rotfl ce ti vw club pravdat ili cemo ti neke ekonomistice dobre okreniti onako prijateljski? :lol2 Share this post Link to post Share on other sites
kile_passat 0 Posted February 11, 2010 :rotfl a moglo bi biti.. samo da ne bi bilo kao u nedjelju javite ako sta bude , u sk sam pa necu viditi srki aj ak budete isli javi pa me pokupis u gradu ako moze tak naravno... Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted February 11, 2010 (edited) i cemo ti neke ekonomistice dobre okreniti onako prijateljski? :lol2 pa jel to nekada bio problem eto ja sam bio malo , a vi kako ocete.. i to 100m od vekijeve kuce...parking iza eknomske.. 8 sati , prazan parking ,a snijega koliko ti srce pozeli.. cini mi se kao dobra nova lokacija kile- dog cemo se sve Edited February 11, 2010 by srki Share this post Link to post Share on other sites
Igor031 0 Posted February 12, 2010 pa jel to nekada bio problem eto ja sam bio malo , a vi kako ocete.. i to 100m od vekijeve kuce...parking iza eknomske.. 8 sati , prazan parking ,a snijega koliko ti srce pozeli.. cini mi se kao dobra nova lokacija kile- dog cemo se sve ti si puko ko kokica na tom parkingu ima rupa dubine moje kite a to ti oko 30cm :lol2 a i cesce je pun nego prazan posto pola polj.faxa tamo parkira Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted February 12, 2010 ti si puko ko kokica na tom parkingu ima rupa dubine moje kite a to ti oko 30cm :lol2 a i cesce je pun nego prazan posto pola polj.faxa tamo parkira kakav crni fax u 8-9 navecer.. parking ravan ko cesta..a to dovodi u pitanje ovu tvoju mjeru :rotfl :rotfl Share this post Link to post Share on other sites
Veki-os 3 Posted February 12, 2010 kakav crni fax u 8-9 navecer.. parking ravan ko cesta..a to dovodi u pitanje ovu tvoju mjeru :rotfl :rotfl LOL,taj parking je sve samo ne ravan,a ispod je šljunak Share this post Link to post Share on other sites
Igor031 0 Posted February 12, 2010 LOL,taj parking je sve samo ne ravan,a ispod je šljunak evo pametan se javio....on moze potvrditi ravnine i neravnine... znaci srkii moja veličina ostaje Share this post Link to post Share on other sites
Kaki 0 Posted February 13, 2010 srki gay jel zna tko ,dal je Aco živ ? Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted February 13, 2010 ziv je.. vidio sam ga danas kod karake, trubim blicam, al ne vidi Share this post Link to post Share on other sites
ttihomirx 0 Posted February 13, 2010 evo i ja bi dosao ak nije bed Share this post Link to post Share on other sites