Mario91 0 Posted March 9, 2010 sutra cu tocno znat.kreso je reko da hoce,treger nest mudruje,al mislim da hoce btw.sta ak ovi dodu prije? hehe što zaj.. ma neće, ne sjeku oni zavoje ko ja i lega sa fordom sijerom.. jel se sjećaš tamo kod volana.. tak da budi bez brige...u 10 do 10 Share this post Link to post Share on other sites
type-r 0 Posted March 9, 2010 sjecam se,al je bila cura sa mnom,a ona nije bas za akciju te vrste..lol..skonto sam ja tko ide do cerovca vidio sam vas onda kod plodina pa zpamtio cekaj sad da s passom naletim Share this post Link to post Share on other sites
Mario91 0 Posted March 9, 2010 sjecam se,al je bila cura sa mnom,a ona nije bas za akciju te vrste..lol..skonto sam ja tko ide do cerovca vidio sam vas onda kod plodina pa zpamtio cekaj sad da s passom naletim hehe... kak bi trojka reko dobar izgovor zlata vrijedi.. ... ma iši se provozati malo kroz zavoje do cerovca.. hehe Share this post Link to post Share on other sites
type-r 0 Posted March 9, 2010 aha.ma zavoji su super,vidjet ce decki necemo vise u off Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted March 10, 2010 nije da se žurim, datum je sljedeći, a to je 14.3. VW MEET nadam se da većini paše tražio sam da se izjasnite, al nije bilo povratne informacije... bilo bi dobro da već sad lagano počnemo raditi popis: tko dolazi...da znamo a s uplatama počinjemo idući tjedan tj. od 8.3. uplata je 35kn.. a račun na koji ćete uplate vršiti bit ce napisan u narednih par dana... br. računa u banci Hrvatska poštanska banka, račun 3211889277 MARIO ROTIM, UPLATA po osobi 35 kn 1.Troni (pivo) 2.srki 3.ivan25 4.otrov 5. 6. Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted March 10, 2010 Decki,ne zaboravite sanjke,i lopate za veeeeelikog snjegovica! Share this post Link to post Share on other sites
Mario91 0 Posted March 10, 2010 Decki,ne zaboravite sanjke,i lopate za veeeeelikog snjegovica! mrki dolazis? Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted March 10, 2010 Jok,financijski i osobni djumbus ne dozvoljava.Pitaj ostatak ekipe jel prosao ijedan meet nedjeljom da mi mob ne zvoni a s druge strane ljuta kobra s pitanjem kad se vracam. Share this post Link to post Share on other sites
Mario91 0 Posted March 10, 2010 Jok,financijski i osobni djumbus ne dozvoljava.Pitaj ostatak ekipe jel prosao ijedan meet nedjeljom da mi mob ne zvoni a s druge strane ljuta kobra s pitanjem kad se vracam. rođeni znam sve...tu ti moje suze ne mogu pomoći :lol2 bio sam u VELIKOJ kad si bio s nama...a jbg, one to ne razumiju.. trebo bi je povesti .. promjenit ce misljenje.. Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted March 10, 2010 Šteta što mrky i ja ne idemo krotili bi me te zavoje jedino smo nas dvojica najluđi Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted March 10, 2010 Šteta što mrky i ja ne idemo krotili bi me te zavoje jedino smo nas dvojica najluđi i najstariji :rotfl :rotfl Share this post Link to post Share on other sites
gfos 0 Posted March 10, 2010 (edited) Šteta što mrky i ja ne idemo krotili bi me te zavoje jedino smo nas dvojica najluđi slabo nesto vuce taj tvoj polini od kruznog prema konzumu Edited March 10, 2010 by gfos Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted March 12, 2010 slabo nesto vuce taj tvoj polini od kruznog prema konzumu vuce on dobro vidio si kakvo je vrijeme bilo ja stisnem a on samo prodrlja tako da ne vrijedi cekaj toplije vrijeme i suhu cestu pa se vidimo kod toplane ili takozvana SUZUKA ..........nisam znao da zivis u trpanjskoj cesto se srecemo tu na jugu Share this post Link to post Share on other sites
Veki-os 3 Posted March 12, 2010 LOL,pa jel ne živi u Vukovaru Share this post Link to post Share on other sites
Igor031 0 Posted March 12, 2010 LOL,pa jel ne živi u Vukovaru optička varka... sta ne dođe onda lega na meet pa covjece ti si najblize meet postaji, prakticki mos pljunut na benzu a jos te nikada nije bilo Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted March 12, 2010 optika varka... sta ne doe onda lega na meet pa covjece ti si najblize meet postaji, prakticki mos pljunut na benzu a jos te nikada nije bilo Bio je,bio je,sta mislis za sta je ''gfos'' skracenica?Nebrini,to je stari clan s novim imenom. Nego,jel dolazi ko na benzu u 17h?Mislim,od gospode sto negibaju za Pozegu... Share this post Link to post Share on other sites
gfos 0 Posted March 12, 2010 vuce on dobro vidio si kakvo je vrijeme bilo ja stisnem a on samo prodrlja tako da ne vrijedi cekaj toplije vrijeme i suhu cestu pa se vidimo kod toplane ili takozvana SUZUKA ..........nisam znao da zivis u trpanjskoj cesto se srecemo tu na jugu uvijek lega samo javi optička varka... sta ne dođe onda lega na meet pa covjece ti si najblize meet postaji, prakticki mos pljunut na benzu a jos te nikada nije bilo bio jednom cekam ljepse vrijeme pa da mozemo utrkivanje a pljunem ja koji put tamo Bio je,bio je,sta mislis za sta je ''gfos'' skracenica?Nebrini,to je stari clan s novim imenom. jbt mrki tebi ne moze nista promaknuti Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted March 12, 2010 (edited) Ma brate samo slusam kad se upoznajem s nekim pa povezujem kasnije u prici s drugima,a i nije da vozis tasovu dvojku koje ima ko sodera.Naleti ponekad,dodje nekad i ekipa za koju ti i ja zajedno jedva imamo dosta konja,bit ce zanimljivo kad zatopli he,he Edited March 12, 2010 by mrki OS Share this post Link to post Share on other sites
Veki-os 3 Posted March 12, 2010 Nego,jel dolazi ko na benzu u 17h?Mislim,od gospode sto negibaju za Pozegu... Naravno Share this post Link to post Share on other sites
gfos 0 Posted March 12, 2010 Ma brate samo slusam kad se upoznajem s nekim pa povezujem kasnije u prici s drugima,a i nije da vozis tasovu dvojku koje ima ko sodera.Naleti ponekad,dodje nekad i ekipa za koju ti i ja zajedno jedva imamo dosta konja,bit ce zanimljivo kad zatopli he,he ajde vidicu jednom da naletim, zanima me samo kad su ono termini? e i da brate upamti nije sve u konjima Share this post Link to post Share on other sites
Igor031 0 Posted March 12, 2010 Naravno naravno ma znam ko je to mrky...mal se zaheb**am Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted March 12, 2010 Pa znam i ja tko je prepoznao sam po autu ali nisam htio komentirat ovdje uglavnom bio je jednom ja se nadam da ce doci jos koji put Naravno da nije sve u konjima treba imat iskustva i znat kad treba saltat ali ima jedna stvar na suzuki se utrkujemo par nas koji smo ludi za utrkama i uvijek u ponoc i bez publike pa ako ti odgovara nema problema ima nas puno i jako zanimljivih auta iznenadit ces se ima jos neka pravila koja ces saznat ako dodjes lako ti mi objasnimo Ja ne idem u pozegu ali me nema ovaj put mali je kod mene ako bude toplo mozda budem isao u setnju s njim do dvorane pa vas dodjem pozdravit Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted March 12, 2010 E sudija-drote,oces dolazit s kolima?Swapo bi Mafove (ne mufove!) na kratko da nesto provjerim,izgleda da me moj pocinje rakat u pedu... Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted March 12, 2010 necu autom dolazit pa prosetat cu a ako te zanima nesto dogovorit cemo se u ponedjeljak ili koji dan ti odgovara pa ja doletim do tebe nije uopce bed samo reci kad ti odgovara a i usput da vidim susjedu s polom gti nikad se nezna Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted March 12, 2010 mislim da je igoru govorio :lol2 Share this post Link to post Share on other sites