7 7
srki

Slavonija meet`s

Recommended Posts

sutra cu tocno znat.kreso je reko da hoce,treger nest mudruje,al mislim da hoce

btw.sta ak ovi dodu prije? :D

hehe što zaj.. ma neće, ne sjeku oni zavoje ko ja i lega sa fordom sijerom.. jel se sjećaš tamo kod volana.. tak da budi bez brige...u 10 do 10 :lol2

sjecam se,al je bila cura sa mnom,a ona nije bas za akciju te vrste..lol..skonto sam ja tko ide do cerovca :D

vidio sam vas onda kod plodina pa zpamtio

cekaj sad da s passom naletim :vozi:bajk:P:D

sjecam se,al je bila cura sa mnom,a ona nije bas za akciju te vrste..lol..skonto sam ja tko ide do cerovca :D

vidio sam vas onda kod plodina pa zpamtio

cekaj sad da s passom naletim :vozi:bajk:P:D

hehe... kak bi trojka reko dobar izgovor zlata vrijedi.. :palacg ... ma iši se provozati malo kroz zavoje do cerovca.. hehe

aha.ma zavoji su super,vidjet ce decki :D necemo vise u off

nije da se žurim, datum je sljedeći, a to je

14.3. VW MEET

nadam se da većini paše tražio sam da se izjasnite, al nije bilo povratne informacije...

bilo bi dobro da već sad lagano počnemo raditi popis: tko dolazi...da znamo a s uplatama počinjemo idući tjedan tj. od 8.3. uplata je 35kn.. a račun na koji ćete uplate vršiti bit ce napisan u narednih par dana...

br. računa u banci Hrvatska poštanska banka, račun 3211889277 MARIO ROTIM, UPLATA po osobi 35 kn

1.Troni (pivo)

2.srki

3.ivan25

4.otrov

5.

6.

Decki,ne zaboravite sanjke,i lopate za veeeeelikog snjegovica!

Jok,financijski i osobni djumbus ne dozvoljava.Pitaj ostatak ekipe jel prosao ijedan meet nedjeljom da mi mob ne zvoni a s druge strane ljuta kobra s pitanjem kad se vracam.

Jok,financijski i osobni djumbus ne dozvoljava.Pitaj ostatak ekipe jel prosao ijedan meet nedjeljom da mi mob ne zvoni a s druge strane ljuta kobra s pitanjem kad se vracam.

rođeni znam sve...tu ti moje suze ne mogu pomoći :lol2 :lol2 bio sam u VELIKOJ kad si bio s nama...a jbg, one to ne razumiju.. trebo bi je povesti .. promjenit ce misljenje.. :palacg

Šteta što mrky i ja ne idemo krotili bi me te zavoje jedino smo nas dvojica najluđi :palacg

i najstariji :rotfl :rotfl :rotfl :rotfl

:zivio

Šteta što mrky i ja ne idemo krotili bi me te zavoje jedino smo nas dvojica najluđi :palacg

slabo nesto vuce taj tvoj polini od kruznog prema konzumu ;)

Edited by gfos

slabo nesto vuce taj tvoj polini od kruznog prema konzumu ;)

vuce on dobro vidio si kakvo je vrijeme bilo ja stisnem a on samo prodrlja tako da ne vrijedi cekaj toplije vrijeme i suhu cestu pa se vidimo kod toplane ili takozvana SUZUKA ..........nisam znao da zivis u trpanjskoj cesto se srecemo tu na jugu

LOL,pa jel ne živi u Vukovaru :rotfl

optička varka... :rolleyes:

sta ne dođe onda lega na meet :palacg

pa covjece ti si najblize meet postaji, prakticki mos pljunut na benzu a jos te nikada nije bilo :palacd

optika varka... :rolleyes:

sta ne doe onda lega na meet :palacg

pa covjece ti si najblize meet postaji, prakticki mos pljunut na benzu a jos te nikada nije bilo :palacd

Bio je,bio je,sta mislis za sta je ''gfos'' skracenica?Nebrini,to je stari clan s novim imenom.

Nego,jel dolazi ko na benzu u 17h?Mislim,od gospode sto negibaju za Pozegu...

vuce on dobro vidio si kakvo je vrijeme bilo ja stisnem a on samo prodrlja tako da ne vrijedi cekaj toplije vrijeme i suhu cestu pa se vidimo kod toplane ili takozvana SUZUKA ..........nisam znao da zivis u trpanjskoj cesto se srecemo tu na jugu

uvijek lega samo javi ;)

optička varka... :rolleyes:

sta ne dođe onda lega na meet :palacg

bio jednom cekam ljepse vrijeme pa da mozemo utrkivanje ;) a pljunem ja koji put tamo

Bio je,bio je,sta mislis za sta je ''gfos'' skracenica?Nebrini,to je stari clan s novim imenom.

jbt mrki tebi ne moze nista promaknuti :respekt

Ma brate samo slusam kad se upoznajem s nekim pa povezujem kasnije u prici s drugima,a i nije da vozis tasovu dvojku koje ima ko sodera.Naleti ponekad,dodje nekad i ekipa za koju ti i ja zajedno jedva imamo dosta konja,bit ce zanimljivo kad zatopli he,he

Edited by mrki OS

Nego,jel dolazi ko na benzu u 17h?Mislim,od gospode sto negibaju za Pozegu...

Naravno :)

Ma brate samo slusam kad se upoznajem s nekim pa povezujem kasnije u prici s drugima,a i nije da vozis tasovu dvojku koje ima ko sodera.Naleti ponekad,dodje nekad i ekipa za koju ti i ja zajedno jedva imamo dosta konja,bit ce zanimljivo kad zatopli he,he

ajde vidicu jednom da naletim, zanima me samo kad su ono termini? e i da brate upamti nije sve u konjima ;)

Pa znam i ja tko je prepoznao sam po autu ali nisam htio komentirat ovdje uglavnom bio je jednom ja se nadam da ce doci jos koji put :palacg

Naravno da nije sve u konjima treba imat iskustva i znat kad treba saltat ali ima jedna stvar na suzuki se utrkujemo par nas koji smo ludi za utrkama i uvijek u ponoc i bez publike pa ako ti odgovara nema problema ima nas puno i jako zanimljivih auta iznenadit ces se ima jos neka pravila koja ces saznat ako dodjes lako ti mi objasnimo :palacg

Ja ne idem u pozegu ali me nema ovaj put mali je kod mene ako bude toplo mozda budem isao u setnju s njim do dvorane pa vas dodjem pozdravit :zivio

E sudija-drote,oces dolazit s kolima?Swapo bi Mafove (ne mufove!) na kratko da nesto provjerim,izgleda da me moj pocinje rakat u pedu...

necu autom dolazit pa prosetat cu a ako te zanima nesto dogovorit cemo se u ponedjeljak ili koji dan ti odgovara pa ja doletim do tebe nije uopce bed samo reci kad ti odgovara a i usput da vidim susjedu s polom gti nikad se nezna :lol2

7 7