kile_passat 0 Posted March 21, 2010 (edited) oce stavljat ko kakve snimke? vidio sam par ljudi s aparatima pa bi bio red Edited March 22, 2010 by kile_passat Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted March 21, 2010 Dok ne sredim auto nema utrkivanja i prije me zezalo pa je isao normalno ali ovo danas nisam ama bas nista pokazao sad me stvarno zeza tako da me race nece dugo vidjeti Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted March 22, 2010 decki slabi ste danas.. neznam sta je s onim polom gti, ni s onom borom.. ali nula bodova treba to sve pozatezat za sezonu pa ce bit nekih rezultata moram mal palit vatru Polo je u banani Share this post Link to post Share on other sites
Troni 0 Posted March 22, 2010 ma zajb.. malo svaka cast sto si se naganjivo uopce, i to neumorno, mal mal pa ti na crti Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted March 22, 2010 ma zajb.. malo svaka cast sto si se naganjivo uopce, i to neumorno, mal mal pa ti na crti jbga kad volim malo sam i kemijao na crti nesto sam isprobavao ali nije bilo pomoci uvijek isto 1 pa 2 ne ide i tek u 3 on eksplodira i tek onda pocnem stizat aute nesto ne valja to se prije nije desavalo Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted March 22, 2010 Jel ikome valjao auto tamo?One honde su izgleda najvise sjebane Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted March 22, 2010 Jel ikome valjao auto tamo?One honde su izgleda najvise sjebane mislim da nije.. kadet onaj je riknuo pred kraj isto.. polo nije isao, bora isto.. honda jedne ne ide, druga trosi ulja vise nego goriva.. Share this post Link to post Share on other sites
david010 0 Posted March 22, 2010 sad mi krivo sto nisam imao mozda bi moj golf imao šanse..heheh Share this post Link to post Share on other sites
vwgolf3 0 Posted March 22, 2010 nekima nisu valjali auti, neko je bio sa ženinim... Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted March 22, 2010 Meni ako imam srece samo treba postelat kolicinu goriva,ameri imaju super smjesan naziv za to sto mi se dogadja...WARPFIELD COLAPSE lol. Pumpa ostane bez goriva i pogasi sve,netreba se pijan igrat s adaptacijama u Vag-comu he,he moram sve vratit na default pa ako neupali to onda sparam za novu Bosch pumpu jebga Share this post Link to post Share on other sites
vwgolf3 0 Posted March 22, 2010 Meni ako imam srece samo treba postelat kolicinu goriva,ameri imaju super smjesan naziv za to sto mi se dogadja...WARPFIELD COLAPSE lol. Pumpa ostane bez goriva i pogasi sve,netreba se pijan igrat s adaptacijama u Vag-comu he,he moram sve vratit na default pa ako neupali to onda sparam za novu Bosch pumpu jebga ak je do pumpe, znam lika što ih sređuje za dosta OK cijenu... ak bude trebalo zovni Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted March 22, 2010 Ma imam ja dobrog majstora,imam i popust kod njega jer sve pumpe furamo kod njega vec par godina i moguce su sve kombinacije dogovora,garancija na rad i djelove i nikad nije nista zajebo.Na predproslom meetu sam swapo Maf sa Igorom i od onda mi se to dogadja i sa mojim kad odsarafim p-box.Prvo moram sve ostalo provjerit i vratit u serijalu pa tek onda skidanje pumpe Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted March 22, 2010 Jel ikome valjao auto tamo?One honde su izgleda najvise sjebane Istina one honde su najvise bile sjebane pogotovo crna jednom ju dobio poslije isli jos 3 puta i sva 3 puta me dobila s dovlinom crvenom hondom sam se isto utrkivao jos prije pa sam ju znao ostavit za duzinu i pol auta sad sam spusio kad sam isao s njom moram sredit auto ovako vise ne ide ne vrijedi silit moze samo biti jos gore :angry: Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted March 23, 2010 Najs,jel ima kakav video clip negdje? Share this post Link to post Share on other sites
gfos 0 Posted March 23, 2010 hahaha ovog lika s crnom hondom prelude znam, lud ko siba!!! Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted March 23, 2010 gfos-- boki aka gimly mrki bit ce i videa, cekam da stave pa prebacim Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted March 23, 2010 imam ja par videa dva gdje se ja utrkujem i ima par ovako srky kad stavim na fb pa preuzmi i postavi Share this post Link to post Share on other sites
gfos 0 Posted March 23, 2010 gfos-- boki aka gimly gimly my ass BOBO SMRAD!! Borislav Borko Živić Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted March 23, 2010 I Bobo bolje da si popravi kola,taj auto mora jest malu djecu a ne piskit antifriz ko malo djete gdje god da stane. J3bo vas fuk-buk,stavite video vamo! Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted March 23, 2010 jbga jos su video uradci na foticu a neznam gdje mi je kabl fck Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted March 23, 2010 gfos-ne kontaam te, al ok.. mrki stavim ti tu videe pa ces vidjeti sve popravljat ce ga jos malo..nece jos dugo ici tim nacinom..pa ce ga onda napraviti Share this post Link to post Share on other sites
gfos 0 Posted March 24, 2010 onako se zove a zovemo ga BOBO SMRAD prema onoj parodiji i LOTR-a, tesko da ce on popraviti taj auto ikada, bolji mu je bio prijasnji civic samo puunoooo slabiji, mada ne znam kako ovaj ide??? Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted March 25, 2010 Ide kako ide ali crvena oznaka H mu pase isto ko da ja stavim oznaku R32 na Boru znaci nikako. Nego...celzijusi su nam naklonjeni...jel ima kakvog interesa za meet na Suzuki? Potlen moremo i na kafu ak se nekom spava... Share this post Link to post Share on other sites
jooleTDI 0 Posted March 25, 2010 Ide kako ide ali crvena oznaka H mu pase isto ko da ja stavim oznaku R32 na Boru znaci nikako. Nego...celzijusi su nam naklonjeni...jel ima kakvog interesa za meet na Suzuki? Potlen moremo i na kafu ak se nekom spava... zima prosla sad se i ja pojavljujem...ajde mrki navali sa komentarima znam da ces ih sad imat Share this post Link to post Share on other sites