7 7
srki

Slavonija meet`s

Recommended Posts

Kontam da sam tanak sa parama,poslje 15-og sam good,ja cu ga pec,Davidenko je stanga,juce sam saznao da mu maca ne da radi u muriji nego je DROT!Znaci David se kara s murijom i vjerovatno ima zabranu druzenja s nama (mozda zbog moje duvke u Daruvaru).Opcije otvorene...

:rotfl :rotfl

aj dog cemo se u sljedecu nedjelju na meetu..

ma doci ce i davidenko..

pazit cemo sta radimo :lol2 :lol2

špijuni su medu nama

Edited by srki

Mozda davidenko ni ne kara mozda njega bodu u guzicu :lol2 :lol2 :lol2 :lol2 nek povede i nju pa cemo ju malo zekiti na racun plavaca najvise volim takve zezancije :fakjea

Sretan uskrs.. :zivio

a mogli bi neku cugu napraviti..

tamo negdje 18h..

sta kazete?

Mene nema,kod Daruvara sam,vracam se navece.

Sretan Uskrs svima!

Sretan uskrs.. :zivio

a mogli bi neku cugu napraviti..

tamo negdje 18h..

sta kazete?

meni odgovara, moze 18h, vidimo se :)

Igore pa gdje si ti danas?

posto sam jucer dobio po lamionu vani,bocom u glavu,kada sam ustao iz kreveta i sjeo u auto nije bilo dobro pa sam se lagano vratio nazad

sorry

oko pol 2 je kava u vinkovcima..

ako ima tko od tamo da je za 091-549-62-33 da se dog :palacg

:zivio

alo momci eto da se i ja pohvalim..kupio sam auto :fakjea golf IV tdi 101ps ima dosta opreme eto dodjem na prvi meet pa cete ga pogledat..

93orig.th.jpg

97orig.th.jpg

opaaa cestitam, sutra cemo ga pogledat ;)

A Davidenko mnogo dobro,mogo si koju slikicu opalit da se nerajcamo na mastu he he.Jel to mala sredila neki polovnjak od murije ili sta,nebudi tajnovit :-)

PS:jel upita ti meni nekog jel bi onaj T2 bio na prodaju?

Edit:konj,bile mi slike iskljucene,tek sad vidim crvenka,nice-ima da Bizovcanke sad kad te usnajpaju u novoj makini puste toliko firnajza na cuPi da cete moci otvorit jos jedne toplice ;-)

Edited by mrki OS

nice-ima da Bizovcanke sad kad te usnajpaju u novoj makini puste toliko firnajza na cuPi da cete moci otvorit jos jedne toplice ;-)

tek kad čiča napusti Bizovac ;)

@all

ima li netko ovo

Car_jack_stand.jpgLexusCP05.jpg

Edited by gfos

Ma joj,jel to bitno,meni nije,javite di cete biti nakraju,ja krecem sada pit,da!

vodite racuna javljaju hebenu kisu vec za sutra a posebno za nedjelju, taman planira da me sjebe u montazi pragova

U slucaju kise ja sam na starom mjestu i to sat ranije,makar sam,bitno je nakratko pobjec od bestije,inace se vidimo na kopiki.

Iako je moj prijedlog ako dojde Davidenko da se cimnemo na suzuku,da vidimo kako ide crveni vrag.

potrudit cu se da navratim u nedjelju igramo kod kuce tako da cu moci pobjeci..me ne ide moj nista bolje od tvog :)

potrudit cu se da navratim u nedjelju igramo kod kuce tako da cu moci pobjeci..me ne ide moj nista bolje od tvog :)

sad lagano p-box kupiti i onda gasss :bravo

jbg jucer me veki zvao i kaze u 5..ja nisam bio na forumu pa nisam gledao..u 6 sam mislio navratiti,ali eto..

zabuna. jbg

sljedece nedjelje :zivio

7 7