srki 0 Posted March 31, 2010 (edited) Kontam da sam tanak sa parama,poslje 15-og sam good,ja cu ga pec,Davidenko je stanga,juce sam saznao da mu maca ne da radi u muriji nego je DROT!Znaci David se kara s murijom i vjerovatno ima zabranu druzenja s nama (mozda zbog moje duvke u Daruvaru).Opcije otvorene... :rotfl aj dog cemo se u sljedecu nedjelju na meetu.. ma doci ce i davidenko.. pazit cemo sta radimo :lol2 špijuni su medu nama Edited March 31, 2010 by srki Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted April 1, 2010 Mozda davidenko ni ne kara mozda njega bodu u guzicu :lol2 :lol2 nek povede i nju pa cemo ju malo zekiti na racun plavaca najvise volim takve zezancije Share this post Link to post Share on other sites
Igor031 0 Posted April 4, 2010 sretan uskrs ekipa... tko je danas za cugu neka vice, ja sam za Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted April 4, 2010 Sretan uskrs.. a mogli bi neku cugu napraviti.. tamo negdje 18h.. sta kazete? Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted April 4, 2010 Mene nema,kod Daruvara sam,vracam se navece. Sretan Uskrs svima! Share this post Link to post Share on other sites
Igor031 0 Posted April 4, 2010 Sretan uskrs.. a mogli bi neku cugu napraviti.. tamo negdje 18h.. sta kazete? meni odgovara, moze 18h, vidimo se Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted April 4, 2010 Sretno tucanje svima :lol2 meni odgovara mozda samo naletim da pozdravim ekipu Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted April 4, 2010 Igore pa gdje si ti danas? Share this post Link to post Share on other sites
Igor031 0 Posted April 4, 2010 Igore pa gdje si ti danas? posto sam jucer dobio po lamionu vani,bocom u glavu,kada sam ustao iz kreveta i sjeo u auto nije bilo dobro pa sam se lagano vratio nazad sorry Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted April 5, 2010 oko pol 2 je kava u vinkovcima.. ako ima tko od tamo da je za 091-549-62-33 da se dog Share this post Link to post Share on other sites
david010 0 Posted April 6, 2010 alo momci eto da se i ja pohvalim..kupio sam auto golf IV tdi 101ps ima dosta opreme eto dodjem na prvi meet pa cete ga pogledat.. Share this post Link to post Share on other sites
tomacvu 0 Posted April 6, 2010 cestitam davidenko .... nice Share this post Link to post Share on other sites
gfos 0 Posted April 6, 2010 opaaa cestitam, sutra cemo ga pogledat Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted April 6, 2010 (edited) A Davidenko mnogo dobro,mogo si koju slikicu opalit da se nerajcamo na mastu he he.Jel to mala sredila neki polovnjak od murije ili sta,nebudi tajnovit :-) PS:jel upita ti meni nekog jel bi onaj T2 bio na prodaju? Edit:konj,bile mi slike iskljucene,tek sad vidim crvenka,nice-ima da Bizovcanke sad kad te usnajpaju u novoj makini puste toliko firnajza na cuPi da cete moci otvorit jos jedne toplice Edited April 6, 2010 by mrki OS Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted April 6, 2010 cestitam davide ovo moramo zaliti :zivio Share this post Link to post Share on other sites
gfos 0 Posted April 6, 2010 (edited) nice-ima da Bizovcanke sad kad te usnajpaju u novoj makini puste toliko firnajza na cuPi da cete moci otvorit jos jedne toplice tek kad čiča napusti Bizovac @all ima li netko ovo Edited April 6, 2010 by gfos Share this post Link to post Share on other sites
Igor031 0 Posted April 9, 2010 nedjelja, 16h kopika? preranooo...bar po mome misljenju Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted April 9, 2010 Ma joj,jel to bitno,meni nije,javite di cete biti nakraju,ja krecem sada pit,da! Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted April 9, 2010 ma daj da se ne hebemo.. kopika 18h i gotovo Share this post Link to post Share on other sites
gfos 0 Posted April 9, 2010 vodite racuna javljaju hebenu kisu vec za sutra a posebno za nedjelju, taman planira da me sjebe u montazi pragova Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted April 10, 2010 U slucaju kise ja sam na starom mjestu i to sat ranije,makar sam,bitno je nakratko pobjec od bestije,inace se vidimo na kopiki. Iako je moj prijedlog ako dojde Davidenko da se cimnemo na suzuku,da vidimo kako ide crveni vrag. Share this post Link to post Share on other sites
david010 0 Posted April 12, 2010 potrudit cu se da navratim u nedjelju igramo kod kuce tako da cu moci pobjeci..me ne ide moj nista bolje od tvog Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted April 12, 2010 potrudit cu se da navratim u nedjelju igramo kod kuce tako da cu moci pobjeci..me ne ide moj nista bolje od tvog sad lagano p-box kupiti i onda gasss jbg jucer me veki zvao i kaze u 5..ja nisam bio na forumu pa nisam gledao..u 6 sam mislio navratiti,ali eto.. zabuna. jbg sljedece nedjelje Share this post Link to post Share on other sites