tomacvu 0 Posted April 18, 2010 ej ekipa kad danas i gdje ..... kavica terasica ili kopika ...... 5 , 6 h ? Share this post Link to post Share on other sites
Veki-os 3 Posted April 18, 2010 Ja sam za kavu na terasi u 5. Glupo mi doč na kopiku i stajat tamo,nema ni kave ni stolica Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted April 18, 2010 Kopika je ionako blokirana danas,neka maderfaker BMX utrka pa rija cuva ulaze. I ja sam za terasicu,samo recite gdje... Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted April 18, 2010 ocemo onda Tifon na cepinskoj u 17h? Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted April 18, 2010 Meni svejedno,ali nek se jos neko izjasni gdje bi Share this post Link to post Share on other sites
Veki-os 3 Posted April 18, 2010 Može tamo ako neče biti opelaša i fiJatovaca. Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted April 18, 2010 a neznam dal ce biti tamo..ko zna.. eto onda tifon an cepinskoj, 17h Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted April 23, 2010 mene ovu nedjelju nema.. jbg idem u gradisku ako tko hoce, neka naleti sutra na tifon na cepinskoj, tamo sam od 5 pa na dalje..kuha se neki grah, i druzenje neko i tako to svi ste pozvani Share this post Link to post Share on other sites
david010 0 Posted April 23, 2010 mogli bi mi organizirat darivanje krvi..sta vi kazete o tome?? Share this post Link to post Share on other sites
gfos 0 Posted April 23, 2010 moze i darivanje goriva npr. meni koliko je omv 100-tka skupa :lOl Share this post Link to post Share on other sites
tomacvu 0 Posted April 25, 2010 kroneri di smo danas ...... na istoj lokaciji ko prosli put u 5 ili ........? Share this post Link to post Share on other sites
Veki-os 3 Posted April 25, 2010 Pa može,valjda če me proč glava,raspadam se.. Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted April 25, 2010 kroneri di smo danas ...... na istoj lokaciji ko prosli put u 5 ili ........? FAK,a di smo bili zadnji put ? Ajd javite se da znam dojti Share this post Link to post Share on other sites
tomacvu 0 Posted April 25, 2010 moze u 5 onda na tifonu na cepinskoj tj. u focusu pored .... vidimo se Share this post Link to post Share on other sites
gfos 0 Posted April 25, 2010 e jbg ja pio na petrolu kod kauflanda i vidim nema nikog Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted April 26, 2010 (edited) By:Stjepan "evo da vas obavijestim 02.05. 2010 godine točnije u nedjelju poslije prvog maja AMD Slavonija Klokočevci organizira susret ljubitelja vozila na 4 ili 2 kotača na Čađavačkoj avio pisti. Na susretu zamišljen je sljedeći program: drift, spaljivanje, db drag, style i SR tko hoće.. Za drift će bit osmišljena mala staza, db drag će vjerovatno ocijenjivat publika, za style će bit ocjenjivački žiri koji će dijeliti ocjene. Bit će osigurane nagrade od naših sponzora kao i cuga i klopa. Ulaz je sitnica 10 kuna...Očekujemo vas!!" eto ako ima tko zainteresiran..oko 70-tak km od OS vjerovatno se ide ispred AKS-a pa ako ima tko zainteresiran moze s nama u koloni Edited April 26, 2010 by srki Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted April 28, 2010 By:Stjepan "evo da vas obavijestim 02.05. 2010 godine točnije u nedjelju poslije prvog maja AMD Slavonija Klokočevci organizira susret ljubitelja vozila na 4 ili 2 kotača na Čađavačkoj avio pisti. Na susretu zamišljen je sljedeći program: drift, spaljivanje, db drag, style i SR tko hoće.. Za drift će bit osmišljena mala staza, db drag će vjerovatno ocijenjivat publika, za style će bit ocjenjivački žiri koji će dijeliti ocjene. Bit će osigurane nagrade od naših sponzora kao i cuga i klopa. Ulaz je sitnica 10 kuna...Očekujemo vas!!" eto ako ima tko zainteresiran..oko 70-tak km od OS vjerovatno se ide ispred AKS-a pa ako ima tko zainteresiran moze s nama u koloni A u koliko sati to pocinje i kad je polazak i odakle???? Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted April 28, 2010 pise pocetak od 9 ujutro do 20h navecer.. mi krecemo oko pol 2-2 sa tifona na cepinskoj.. ako tko zeli ici slobodno neka dode.. P.S.ovdje se ide prvi puta tako da neznamo sta mozemo ocekivati i ostalo..idemo se provozati do tamo pa cemo vidjeti, moze biti odlicno,a i nemora...ako je jadno popijemo pojedemo i kuci Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted April 28, 2010 pise pocetak od 9 ujutro do 20h navecer.. mi krecemo oko pol 2-2 sa tifona na cepinskoj.. ako tko zeli ici slobodno neka dode.. P.S.ovdje se ide prvi puta tako da neznamo sta mozemo ocekivati i ostalo..idemo se provozati do tamo pa cemo vidjeti, moze biti odlicno,a i nemora...ako je jadno popijemo pojedemo i kuci Ok mozda budem isao javim jos Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted May 1, 2010 eto ako tko zeli ici sutra, u 15 do 13h je nalazenje na tifonu, nije vezano uz marku i slicno..ide se kao ekipa iz Osijeka... Najavljen je i jos jedan race.. "Kao što i piše 16.05.2010 održat će se auto STREET RACE U mjestu Šljivoševci na avio pisti koju već dosta vozača i poznaje . Ovo je naš 6. meet do sada . Nagrade su osigurane po kategorijama i klasama od - do 19s Startnina se ne naplačuje kvalifikacije za klase od 10 00 do 13 00 sati start utrke u 14 00 sati osigurana klopa ( pljeske ) i hladno piće ( pivo ,kola ) glazba i dobro poznati voditelj mjerenje sa RACE TIMER - IR SEMAFOR I MJERAČ ulaz samo 20 kn PA ŠTA NAM JOŠ TREBA PS: CESTA NIJE PISTA" Share this post Link to post Share on other sites
Veki-os 3 Posted May 1, 2010 Tamo ne bi više išao da meni netko plati 2000kn a ne da ja platim 20kn. Share this post Link to post Share on other sites
vwgolf3 0 Posted May 3, 2010 di ste jučer, cura i ja se vozali od 3 do 5, pol 6 po Osijeku, nigdje nikog...na benzi, kod katakombi... ...bio u baranji pa doletili malo u Osijek i konto malo vidit di ste vi šta ima... Share this post Link to post Share on other sites
gfos 0 Posted May 3, 2010 hahaha ja sam te onda skonto i ja bio u to vrijeme kod katakombi i u kopacevu. Share this post Link to post Share on other sites
vwgolf3 0 Posted May 4, 2010 ...a JBG, tebe neznam, nisam te uopče skonto... bar bi mi napravili meet na kavi nekoj... Share this post Link to post Share on other sites