7 7
srki

Slavonija meet`s

Recommended Posts

Bio u Osijeku, trebao doći, ali naravno da se bolja polovica nije mogla odvojiti od gledanja cure u Z4 na driftu, tako da smo do 7 bili na driftu, a onda nikog više nije bilo na Tifonu... :( :'(

picke jedne necete ni procitat sta sam ja napisao heheh kao da sam napisao u neku temu gdje nikog ne poznam.

Edited by david010

picke jedne necete ni procitat sta sam ja napisao heheh kao da sam napisao u neku temu gdje nikog ne poznam.

Pa koliko dugo nisi nacrtao njušku na nekoj kavi nebi se čudio da te ni neprepoznam,i na fejsu imaš sliku nekog Žan Klod Van Dam-Unutra Nedam tiiiipa :palacd

Ko si ti uostalom,jel se mi znamo??? :lol2 :lol2 :lol2

Ajde pičko naleti danas,imaš Tdi-a a ne V12 pod haubom i nisi daleko!

Osim naravno ako se "moraš karat s murijom",onda te razumijem :rotfl

sry pokupio bi te ja ali ni ja ne mogu danas doci imam nekih obaveza

ok onda jbg...mozda veky reagira :)

jbga nesto mi iskrsnulo a danas smo trebali malo na suzuku rastika i ja a dolazi jos jedan novi golf 5 gti onaj iz grada crveni vidjao si ga sigurno

jbga nesto mi iskrsnulo a danas smo trebali malo na suzuku rastika i ja a dolazi jos jedan novi golf 5 gti onaj iz grada crveni vidjao si ga sigurno

da znam na koga mislite...a dobro ni rastika ne dolazi danas ima neku utakmicu

nikako da uspijem naletiti..:)..

sljedeci nedjelj cu doci..kako god..da vas pozdravim prije nego sto odem u Rijeku :palacg

Ekipa ima koga danas na kavi ili kopici?

U Dardi sam danas, cak sam i s VWom! Posto nema Audija vise, sad furam Caddy od staraca, letim sa SDIem. :)

Mladene,kad god si rekao naletit nisi došao pa te neću ni uzimat za ozbiljno :rotfl ali eto na Tifonu u focusu je kahvica u 17h,zasad Veki i ja dolazimo,s "ostalima" :lol2 se nisam čuo :zivio

Sad sam ozenjen covjek, ozbiljan... :)

zvao sam Maria, on ode za Ilok, ali evo, ja stizem, sigurno!!

7 7