mrki 0 Posted January 4, 2011 Da se i ja oglasim,trenutno sam u postupku nabave nekih novčanica koje bi isfinancirale meet (nisu NA na kraju svijeta ali totalna sam rika s lovom ) na taj način da idem autom pošto je VAG meet a ne godišnja skupština HŽ-a (vlakom uvijek mogu bespla ).Prijevoz mi je ponuđen ali hvala-ne-hvala ko kokica I da,ako idem preko Bizovca neidem,super loša cesta od Biz nadalje,konstantna ograničenja od 50-70 km/h a selo na selu,velika vjerojatnost da su i drugovi usput Šema Čepinski Martinci (tu se i David može prikopčat!) bla bla ,Podgorač,Vukojevci...= Našice Do sutra sam na listi nadam se,dosvidanja! Share this post Link to post Share on other sites
vwgolf3 0 Posted January 4, 2011 da, definitivno idite na Čepin, Budimci, Podgorač... svaki dan se skoro vozim i puuuuno je bolja cesta! ak nema mrkog momka onda ništa! mrki dolazi, pa makar te i na željezničkoj čeko i dovezo u caddy-ju! Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted January 4, 2011 nisam ni znao da ima vise cesta do tamo ipak i nije velika pustara Share this post Link to post Share on other sites
vwgolf3 0 Posted January 4, 2011 da, da, pustara, kaže nama čovjek s mora Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted January 4, 2011 da, da, pustara, kaže nama čovjek s mora ubija me ova kontinentalna klima Share this post Link to post Share on other sites
vwgolf3 0 Posted January 4, 2011 marnaru, a hoće li ko od audijevaca dolaziti? Share this post Link to post Share on other sites
kile_passat 0 Posted January 4, 2011 ubija me ova kontinentalna klima ja sam uspio sve iskombinirat tak da dolazim jel na tifonu okupljanje u subotu? koliko sati? kad se kreće? Share this post Link to post Share on other sites
vwgolf3 0 Posted January 4, 2011 ja sam uspio sve iskombinirat tak da dolazim jel na tifonu okupljanje u subotu? koliko sati? kad se kreće? odličnoooo!! Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted January 4, 2011 ja sam uspio sve iskombinirat tak da dolazim jel na tifonu okupljanje u subotu? koliko sati? kad se kreće? tako je.. u 11 na tifonu.. kafca i krecemo marnaru, a hoće li ko od audijevaca dolaziti? a neam pojma nitko se nije bas javljao Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted January 4, 2011 Pare rješene znači nazočim događaju Popis: 1.jopa_vr6 2.vrvoje_sb 3.vwgolf3 MLADEN 4.srki 5.Zrinedin 6.kile_passat 7.mrki OS 8. 9. 10. .... Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted January 4, 2011 A jeste svi našpanani na moj dolazak,jel bi me neko karo tamo možda ? Share this post Link to post Share on other sites
Zrinedin 0 Posted January 4, 2011 Ponesite vazelina za svaku slučaj. Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted January 4, 2011 A jeste svi našpanani na moj dolazak,jel bi me neko karo tamo možda ? a nista neuobicajeno ponesi standardan pribor Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted January 4, 2011 (edited) ---- Edited January 4, 2011 by srki Share this post Link to post Share on other sites
Guest Franky Posted January 4, 2011 Evo ovako... Datum je 8.1, subota Meet je u Našicama, u kaficu Mozart, ciji je vlasnik vwgolf3 Planirano skupljanje bi bilo oko podne, znaci oko 12h pred kaficem Kada se svi skupimo, skupit ce se lova i otici do trgovine po meso i cugu, cifra ce biti nekih 30-50 kn, dogovorit cemo se kad se skupimo Za jest ce biti rostilj, a za cugu cemo kupiti ono sto je najuobicajenije, a ako netko ima posebnih zahtjeva uvijek moze otici u kafic i naruciti sta zeli .. Mozemo i neki đir po gradu nabaciti, vidit cemo ... Vjerovatno ce doci i seatasi, bitno je druzenje Eto to bi bilo to, dodavajte se na popis pa se vidimo Popis: 1.jopa_vr6 2.vrvoje_sb 3.vwgolf3 MLADEN 4.srki 5.Zrinedin 6.kile_passat 7.Franky 8. 9. 10. .... Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted January 4, 2011 mrkija si izbacio Popis: 1.jopa_vr6 2.vrvoje_sb 3.vwgolf3 MLADEN 4.srki 5.Zrinedin 6.kile_passat 7.Franky 8.mrki os 9. 10. .... raste lista lagano Share this post Link to post Share on other sites
kile_passat 0 Posted January 4, 2011 (edited) A jeste svi našpanani na moj dolazak,jel bi me neko karo tamo možda ? ponesi žlicu i svinjske masti...snaći ćemo se Edited January 4, 2011 by kile_passat Share this post Link to post Share on other sites
vwgolf3 0 Posted January 5, 2011 (edited) i gas masku! nas 10ak znači... za to će nam biti dovoljan i jedan roštilj, ali ako netko ima neki manji da mu stane u auto nek poveze, nek stoji u rezervi, nek se nađe kak se kaže ugljen imam, drveta malo ću nabaviti, znači falite samo vi i meso! mrkija si izbacio Popis: 1.jopa_vr6 2.vrvoje_sb 3.vwgolf3 MLADEN 4.srki 5.Zrinedin 6.kile_passat 7.Franky 8.mrki os 9. 10. .... raste lista lagano Franky je tu (najpoznatiji pjevač u slavoniji, baranji i zapadnom srijemu), znači za glazbu se nemoramo brinuti, on nam može pjevati cjelo popodne! Edited January 5, 2011 by vwgolf3 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Ivan-Golfić Posted January 5, 2011 Dolazimo Franky i ja, do Našica imamo svega par minuta pa zašto da ovo propustimo Popis: 1.jopa_vr6 2.vrvoje_sb 3.vwgolf3 MLADEN 4.srki 5.Zrinedin 6.kile_passat 7.Franky 8.mrki os 9.Ivan-Golfić 10. .... Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted January 5, 2011 Posao upitan jos se ne stavljam na listu nista do petka Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted January 5, 2011 Posao upitan jos se ne stavljam na listu nista do petka bit ce Popis: 1.jopa_vr6 2.vrvoje_sb 3.vwgolf3 MLADEN 4.srki + 2 5.Zrinedin 6.kile_passat 7.Franky 8.mrki os 9.Ivan-Golfić 10. 11. 12. 13. .... Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted January 5, 2011 Posao upitan jos se ne stavljam na listu nista do petka Ajde ajde rješi nešto,gledam malo listu i kontam ako tebe nebude bit će usporeni snimak iz ovog smjera sa Kiletom i Srkijem Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted January 5, 2011 Ajde ajde rješi nešto,gledam malo listu i kontam ako tebe nebude bit će usporeni snimak iz ovog smjera sa Kiletom i Srkijem nemoj tako ja sada jurim 90 je to konja ipak Share this post Link to post Share on other sites
kile_passat 0 Posted January 5, 2011 nemoj tako ja sada jurim 90 je to konja ipak 91 ni ja nisam za spore vožnje ali gume mi nisu bajne Share this post Link to post Share on other sites