os.badboy.os 0 Posted January 5, 2011 e mrky volio bih ja da mogu rijesiti dignuli me s godisnjeg trebao na posao tek 10. Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted January 5, 2011 ni ja nisam za spore vožnje ali gume mi nisu bajne nisu problem gume nego iskustvo i ja sam na ljetnim ali drze jako dobro Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted January 5, 2011 A di nam je tenkre sudija-renta a drot?Kao čujem da ga je sprd tatpi da se poveze s nekim,kao nekim ko ide solo u autu? Share this post Link to post Share on other sites
david010 0 Posted January 5, 2011 izgleda da cu ja morat izvlacit situaciju za malo uzbudjenja na cesti Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted January 5, 2011 izgleda da cu ja morat izvlacit situaciju za malo uzbudjenja na cesti pazi da te ne bi mi izvlacili tko zna odakle :rotfl davide jel vodis cupiku? Share this post Link to post Share on other sites
vwgolf3 0 Posted January 5, 2011 mjesta u caffu ima za 50, 60 ljudi, tako da nemate brige, samo se dodavajte! i tko ima neki roštilj još? da nam stoji u rezervi? Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted January 5, 2011 izgleda da cu ja morat izvlacit situaciju za malo uzbudjenja na cesti Tebe braco i čekam ko kurton u kupleraju,da vidimo šta radi VE vs PD Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted January 5, 2011 mjesta u caffu ima za 50, 60 ljudi, tako da nemate brige, samo se dodavajte! i tko ima neki roštilj još? da nam stoji u rezervi? Imam ja.ak je bio dobar na 9-om VWTS-u i koristilo ga više županija (Sioux) biće gut i nama ak zaškripi Share this post Link to post Share on other sites
sb.kiki 0 Posted January 5, 2011 ajd mrki dobro je,cekaj da je dođem necu se dodavati na listu jer cu biti u prolazu i tko zna u koje vrijeme tako da nemojte zamjeriti Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted January 5, 2011 A ko bi ti zamjerio,ja samo čekam derpea sudiju da se javi,da mogu suknit koji čokanj pa nek on fura natrag Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted January 6, 2011 a mozda se i meni zalomi neki šofer... pa cemo Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted January 6, 2011 A ko bi ti zamjerio,ja samo čekam derpea sudiju da se javi,da mogu suknit koji čokanj pa nek on fura natrag Aaaaaa idem na bolovanje to je jedina opcija Share this post Link to post Share on other sites
zet 0 Posted January 6, 2011 (edited) mozda i ja doletim Edited January 6, 2011 by zet Share this post Link to post Share on other sites
Igor031 0 Posted January 6, 2011 hahaha... evo pisem se i ja na listu iako sam tanak s lovom ko durex ultra thin ali idemooo mrky ja bi s tobom ako moze Share this post Link to post Share on other sites
Igor031 0 Posted January 6, 2011 Popis: 1.jopa_vr6 2.vrvoje_sb 3.vwgolf3 MLADEN 4.srki + 2 5.Zrinedin 6.kile_passat 7.Franky 8.mrki os 9.Ivan-Golfić 10. Igor 11. 12. 13. Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted January 6, 2011 hahaha... evo pisem se i ja na listu iako sam tanak s lovom ko durex ultra thin ali idemooo mrky ja bi s tobom ako moze Možeeee,ne brini,i ja sam posudio pare pa nekukaj Share this post Link to post Share on other sites
Zrinedin 0 Posted January 6, 2011 vwgolf3 jel ima negdje kod vas kakav led, pa da ponesemo klizaljke i palice za hokej pa da mlatimo Share this post Link to post Share on other sites
vwgolf3 0 Posted January 6, 2011 Imam ja.ak je bio dobar na 9-om VWTS-u i koristilo ga više županija (Sioux) biće gut i nama ak zaškripi odlicno! Ja cu svoj pripremit, al nek jos jedan onda bude u pripravnosti ak bude hladno (a mislim da nece) da se nesmrzavamo dugo vani. Share this post Link to post Share on other sites
vwgolf3 0 Posted January 6, 2011 vwgolf3 jel ima negdje kod vas kakav led, pa da ponesemo klizaljke i palice za hokej pa da mlatimo kakav led covjece, za vikend kazu da ljeto dolazi! ma samo ti dodi, ako bas budes htio klizati rjesit cemo i to nekak! Share this post Link to post Share on other sites
vrvoje_sb 0 Posted January 6, 2011 Popis: 1.jopa_vr6 2.vrvoje_sb 3.vwgolf3 MLADEN 4.srki + 2 5.Zrinedin 6.kile_passat 7.Franky 8.mrki os 9.Ivan-Golfić 10. Igor 11.Kiki-sb 12. 13. kiki je reko da ide nekim poslom negdje ( šverca ljude) pa je reko da mu javimo gdje smo da će navratit Share this post Link to post Share on other sites
david010 0 Posted January 6, 2011 Popis: 1.jopa_vr6 2.vrvoje_sb 3.vwgolf3 MLADEN 4.srki + 2 5.Zrinedin 6.kile_passat 7.Franky 8.mrki os 9.Ivan-Golfić 10. Igor 11.Kiki-sb 12.david 13. Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted January 6, 2011 niceee ekipa koja krece iz os- u 11 i 15 skupljanje na tifonu i polijecemo oko 12 bi se svi trebali skupiti u nasicama Share this post Link to post Share on other sites
dpeic2 0 Posted January 6, 2011 Pozezani kakvo je stanje sa nama?? Dali ide tko? Share this post Link to post Share on other sites
vwgolf3 0 Posted January 6, 2011 trojka, said, di su? natrpaj ih u auto i dovuci ih vamo! Share this post Link to post Share on other sites
david010 0 Posted January 7, 2011 nemojte mene zaboravit u Bizovcu..ili da vas cekam u CP Martincima??? Share this post Link to post Share on other sites