vwgolf3 0 Posted January 7, 2011 opet neka ljubavnica zove da dođeš? joj, joj! Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted January 7, 2011 Smrtni slučaj + još zavrzlama,ko što rekoh nije za javnost Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted January 7, 2011 ako je netko u guzvi sa prijevozom..neka me nazove ujutro.. nije problem pokupiti broj je u profilu.. Share this post Link to post Share on other sites
vrvoje_sb 0 Posted January 7, 2011 e dođi po mene hehehehehheheheheh Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted January 7, 2011 necu mozda onda nedodes Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted January 7, 2011 Evo ovako,mislio sam da ću iskombinirat nekako nešto ali neide kako god da okrenem.Nažalost sutra me nema,imam sahranu za odradit i nekud smjestit rodbinu sa malim djetetom koja je neplanski zapela u HR jer su maznili neku živinu na cesti i kola su rika. Nadam se da ćete se dobro provest i da će se moji nesuđeni suputnici snaći za prijevoz,jako mi je žao ali ovo mi je bitnije. Pozz Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted January 7, 2011 mrki moja sucut rjesit cemo sve nekako ... nemoj brinuti za to.. ako mogu kako pomoci Share this post Link to post Share on other sites
david010 0 Posted January 7, 2011 a onda cu ja ovdje napisat posto mrki ne ide a njemu sam objasnio..ja cu vas cekat odmah poslje nadvoznjaka prije CP martinaca tako da mi netko odzvoni kad budete na drugom rotoru jer cu upalit kamericu i snimit kolonu ako nas uopce bude..eto nemojte se iznenadit nego samo gaaaasssss.. Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted January 7, 2011 dogovoreno je to sve sad jos samo moramo naci nekoga ko zna put idem sada na gugl maps studirati malo.. Share this post Link to post Share on other sites
dpeic2 0 Posted January 7, 2011 (edited) ja sam tebe sinoc vidio al nisam imao vremena lol. i cesto onak usput te vidim,ako nigdje dalje pred bagijem.. ja sam mislio doc iz os al nemog imam 2 kolokvija iduci tjedan. neki drugi put Hehehe,drugi put ablenduj da se stanem pa na neku pifu odletimo..sace ispast da sam samo u kafanama ili da kruzam gradom.. ej kafano moja rano... S nase strane nece nitko izgleda... Nesta nas hebe organizacija..jako..jako.. Edited January 7, 2011 by dpeic2 Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted January 7, 2011 Mrky moja sućut Share this post Link to post Share on other sites
vwgolf3 0 Posted January 7, 2011 Evo ovako,mislio sam da ću iskombinirat nekako nešto ali neide kako god da okrenem.Nažalost sutra me nema,imam sahranu za odradit i nekud smjestit rodbinu sa malim djetetom koja je neplanski zapela u HR jer su maznili neku živinu na cesti i kola su rika. Nadam se da ćete se dobro provest i da će se moji nesuđeni suputnici snaći za prijevoz,jako mi je žao ali ovo mi je bitnije. Pozz a JBT, mrky ozbiljan bio moja sućut! ništa nesekiraj, ipak je obitelj najbitnija! Share this post Link to post Share on other sites
vwgolf3 0 Posted January 7, 2011 4 Members: os.badboy.os, vwgolf3, kile_passat, Veki-os vekiiiiiii pa otkud ti vamo? jel dolaziš? e i pošto je mrki trebao ponijeti još jedan roštilj za slučaj da zatreba a njega nema tko ima šta da može povesti? Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted January 7, 2011 ja imam resetku ako to odgovara.. Share this post Link to post Share on other sites
kile_passat 0 Posted January 7, 2011 Mrky moja sućut potpis... ko nema prijevoz može i samnom nemam airbage, gume nisu neke, cesta je ljigava, mladi vozač pa ko voli nek izvoli al na vlastitu odgovornost Share this post Link to post Share on other sites
vwgolf3 0 Posted January 7, 2011 ja imam resetku ako to odgovara.. ajd pofuraj makar rešetku pošto nisam ništa tražio a ujutro radim do 11, pol 12 pa nemam kad tražit nečij roštilj i ići po njega Share this post Link to post Share on other sites
david010 0 Posted January 7, 2011 srki bitno vam je da dodjete do Martinaca a dalje ja znam put Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted January 7, 2011 jel ide veki? Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted January 7, 2011 davide aco-- a nije se upisao..tako da izgleda da ne ide Share this post Link to post Share on other sites
type-r 0 Posted January 7, 2011 Popis: 1.jopa_vr6 2.vrvoje_sb 3.vwgolf3 MLADEN 4.srki + 2 5.Zrinedin 6.kile_passat 7.Franky 8.mrki os 9.Ivan-Golfić 10. Igor 11.Kiki-sb 12.david 13.os.badboy.os (i mozda moj bijeli brat lovro cim mi javi stavljam ga na spisak) 14.type-r naravno ako ima mjesta kod nekoga jer sam u os bez auta. 0989860240 je moj broj pa ako me netko moze utrpat Share this post Link to post Share on other sites
kile_passat 0 Posted January 7, 2011 (edited) 0989860240 je moj broj pa ako me netko moze utrpat :rotfl :rotfl mogu te ja povest Edited January 7, 2011 by kile_passat Share this post Link to post Share on other sites
type-r 0 Posted January 7, 2011 kile-kad gdje kud u kolko? said vidim da gledas trpaj gordana u auto i pravac nasice Share this post Link to post Share on other sites
kile_passat 0 Posted January 7, 2011 kile-kad gdje kud u kolko? said vidim da gledas trpaj gordana u auto i pravac nasice pfff....nisam siguran al racunaj negdje između 10.50 i 11h jer moram oprat auto prije polaska... jel ti se da da dodjes tamo na trg di i prosli put? ...ili ako nije komplicirano da mi objasnis do zivis Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted January 7, 2011 kile nazovi covjeka i dogovorite se Share this post Link to post Share on other sites
kile_passat 0 Posted January 7, 2011 kile nazovi covjeka i dogovorite se dobra ideja Share this post Link to post Share on other sites