7 7
srki

Slavonija meet`s

Recommended Posts

treba kome bolovanje možda? popušio sam gripu kvslitetnu, pa ako treba kome da naletim nabrzinu... :D:D

treba moj frend trojka onm ti je tu blizu u vojarni nije dugo bio na bolovanju :rotfl

treba moj frend trojka onm ti je tu blizu u vojarni nije dugo bio na bolovanju :rotfl

UUUUU gadnooooo..Kad ovo drug Trojka procita..

kajlaaaa :rolleyes:

bit ce izgleda video iz karlovca :bravo :bravo

navodno nije obrisan sa kamere...a idem doma pa cemo vidjeti :D...

bit ce izgleda video iz karlovca :bravo :bravo

navodno nije obrisan sa kamere...a idem doma pa cemo vidjeti :D...

Ajd persu jeb@te,kad budem htio umrijeti poslat cu te po smrt i riknut dan poslije praunuka ;-)

:rotfl :rotfl dogovoreno

ma bitno da nije obrisan...sa.. tek je proslo 9 mjeseci :lol2

oče biti koga za vikend?

dobio sam sina jučer, danas kaparu za Vento, red je da se počasti, jel ne? a i da passata malo provozam :D

a ja sam u osijeku stalno, (do iduče srijede) pošto je žena tu u bolnici

mislio sam kava/piva neka za vikend

oče biti koga za vikend?

dobio sam sina jučer, danas kaparu za Vento, red je da se počasti, jel ne? a i da passata malo provozam :D

Čestitamo :bravo :bravo :bravo :bravo :bravo

hebo majku :lol:

UUUUU gadnooooo..Kad ovo drug Trojka procita..

kajlaaaa :rolleyes:

sto ga sere,ha :lol:

pozdrav ekipa! evo jučer sam bio službeno prvi dan na novom poslu! (iako neslužbeno već nekih 3 mjeseca radim)

znači, radim u Kvarner osiguranju, auto odgovornost, kasko, životno, usjevi, ma sve komplet i naravno biti će mi jako drago da nešto osigurate kod mene! :D

svaka polica mi je bitna ko i na svakom novom početku pa se nadam da ćemo surađivati! :D

vi meni povjerenje, ja vama opravdam povjerenje i dam policu za OK cijenu i svi sretni i zadovoljni! :)

Meni je polo bio vec dvije godine u kvarneru osiguran a bit ce i corrado :palacg

Mladene gdje radis u kojoj podruznici tu u Osijeku ili negdje drugdje?

radim u Našicama, ali ovih dana trebam dobit svoju šifru i korisničko ime, pa onda mogu napraviti policu u svakoj podružnici, znači i u Osijeku i u Belom i gdje god postoji Kvarner, a naravno mogu ju napravit i u Našicama i dostaviti na kučnu adresu, na Tifon na kavu, ma gdje god treba! :D

sjeti me se onda kad bude rega za rrado, stvarno mi je sad bitna svaka polica da ostanem na poslu!

cijena polica mislim da je stvarno povoljna, (a i tu sam ako dođe do nesreće ili bilo kojeg neželjenog događaja), a ako sve bude kako treba i kako planiram (ako se skupi neki solidan broj polica) potrudit ću se (već sam pričao sa šefovima) da bude još dodatni popust za sve članove VW i Audi cluba!

7 7