type-r 0 Posted January 18, 2012 Jesi ti mozda bio sinoc oko pola 8 u focusu? Vidio sam neki karavan sa xenonima Share this post Link to post Share on other sites
tony_os 0 Posted January 18, 2012 Radio sam do 9 pa nebih reko da sam u pol 8 tam bio Share this post Link to post Share on other sites
vwgolf3 0 Posted January 18, 2012 Radio sam do 9 pa nebih reko da sam u pol 8 tam bio jel ti možda budeš u Dardi u Brazilu i imaš ružna 4 izlaza za auspuh na TDIu? Share this post Link to post Share on other sites
tony_os 0 Posted January 19, 2012 da Mladene, budem u Brazilu. A ona 4 ispuha trenutno nema jer nest drugo stavlja Share this post Link to post Share on other sites
vwgolf3 0 Posted January 19, 2012 Vidim da ste i Juru zaludili sa auspusima! samo nemoj opet pretjerat pa na karavana tdi više auspuha nego na r32 Share this post Link to post Share on other sites
tony_os 0 Posted January 19, 2012 Vidim da ste i Juru zaludili sa auspusima! samo nemoj opet pretjerat pa na karavana tdi više auspuha nego na r32 da da, cim je vidio da se kod mene skinio kat i fap odmah je i on htjeo da skine jbga ostat ce mi rupa u braniku onda... vidjet cemo ovih dana kak i sta cemo Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted January 22, 2012 Danas u petardu na super tajnom mjestu Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted January 22, 2012 Nema me Plačem,suze kaplju Share this post Link to post Share on other sites
rastikaIV 0 Posted January 22, 2012 doci cu vas pozdravit, nakon dugo vremena... Share this post Link to post Share on other sites
tony_os 0 Posted January 22, 2012 e narodne ja htjeo navratit al sad tek zavrsili auspuh na Passonji... iducu nedjelju sigurno stizem!!! Share this post Link to post Share on other sites
kile_passat 0 Posted January 22, 2012 (edited) Plačem,suze kaplju nabijem te doci cu vas pozdravit, nakon dugo vremena... ti nisi više naš, kupio si bemveja Edited January 22, 2012 by kile_passat Share this post Link to post Share on other sites
vwgolf3 0 Posted January 23, 2012 i ja prodo tdi-a, osto mi još 1.9d čaletov s čim se sad kotrljam i bmw... ima koga preko dana, preko tjedna, pon-pet? vikendom sam u našicama pa nikad nestignem... Share this post Link to post Share on other sites
vrvoje_sb 0 Posted January 23, 2012 čika Mladene mislim da bi bilo uredu nastavit neku kao tradiciju...trebalo bi neki ugalj zagrijat i neku mrtvu živinu na željezu......ja sam za 2 tjedna u brodu nekih 2 tjedna...tako da ravnajte se po meni hehehehehhehehehehe šalim se Share this post Link to post Share on other sites
vwgolf3 0 Posted January 23, 2012 Što se mene tiče tradicija nije bed, terasa je slobodna, roštilj tamo, vikendom sam u Na, nešto ugljena imam, samo se opet dogovorimo, malo mrtvog mesa, malo više ako dođe srki i to je to ti bi da se netko po tebi ravna? di ti je srki da te izravna Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted January 23, 2012 cim dode u ri cu ga poravnat ja isto planiram kuci u drugom mjesecu... barem na par dana.. e sad kada neam pojma.. vi dog nesto pa cemo vidjeti Share this post Link to post Share on other sites
vwgolf3 0 Posted January 24, 2012 Što se mene tiče može ko i prošle god., naravno ako je vama štimalo, samo bez srkija nema teorije, moramo znat kad je on tu! Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted January 24, 2012 nezna se kad cu biti tamo.. jbg Share this post Link to post Share on other sites
vwgolf3 0 Posted January 29, 2012 Ima danas koga na kavi? Share this post Link to post Share on other sites
vwgolf3 0 Posted January 29, 2012 Nemogu vjerovati broj se povečava! Share this post Link to post Share on other sites
vwgolf3 0 Posted January 29, 2012 Di je kolega Veky? Nema ni njega ni karavana nigdje? Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted January 29, 2012 Evo dokaz da smo bili Share this post Link to post Share on other sites