mrki 0 Posted February 19, 2012 zainteresirani za druškanje? Share this post Link to post Share on other sites
Igor031 0 Posted February 19, 2012 dolazi vanja, mrki i ja... znaci ludilo mrki sibni sms mariu pa ako oce neka i on dode viđamose Share this post Link to post Share on other sites
manni 0 Posted February 20, 2012 jeste bili gledat kratkokosu sisatu kelnericu!! Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted February 20, 2012 jeste bili gledat kratkokosu sisatu kelnericu!! Ma no,bila neka mala s pakijem za cistu peticu! Share this post Link to post Share on other sites
kile_passat 0 Posted February 20, 2012 Ma no,bila neka mala s pakijem za cistu peticu! Maja garant Share this post Link to post Share on other sites
Igor031 0 Posted February 20, 2012 kratkokosa je radila jutarnju. ova mala je avion, molio bi da se stariji od 24 i mlađi od 22 suzdrze i zadrze te bludne misli za sebe, jer ova voli bas ovu godinu između navedenog :rotfl Share this post Link to post Share on other sites
manni 0 Posted February 20, 2012 ja i mrki prolazimo u 23 Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted February 20, 2012 (edited) kratkokosa je radila jutarnju. ova mala je avion, molio bi da se stariji od 24 i mlađi od 22 suzdrze i zadrze te bludne misli za sebe, jer ova voli bas ovu godinu između navedenog :rotfl De bolje odi svijetlit i mjenjat boje na neko raskrižje ja i mrki prolazimo u 23 I ne samo to,svi bi profitirali da joj prenesemo neke finte a ona dalje na ekipu Ma ode ja tenkirat na Tifon prije poskupljenja Edited February 20, 2012 by mrki OS Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted February 20, 2012 ocel bit sta preko tjedna ? u nedjelju vjerovatno nemerem doci Share this post Link to post Share on other sites
kile_passat 0 Posted February 20, 2012 De bolje odi svijetlit i mjenjat boje na neko raskrižje Ova desna je bila jel? Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted February 21, 2012 Ova desna je bila jel? Fail! Od ove mi je bolji Focus sa slike na zidu... ...mala crna u tajicama sa takom senfarom da bi je stavio na zid ko trofejni ulov Share this post Link to post Share on other sites
Igor031 0 Posted February 21, 2012 Fail! Od ove mi je bolji Focus sa slike na zidu... ...mala crna u tajicama sa takom senfarom da bi je stavio na zid ko trofejni ulov stoko napaljena, mala jos nevina, neiskvarena,a ti tako samo jos da je napisala na pakija fuck me i"m famous, inace ispod prosjeka Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted February 21, 2012 kile kontam da misle na mirnu ili maju nitko ne spominje nikakvu cugu Share this post Link to post Share on other sites
Zrinedin 0 Posted February 21, 2012 Ja bi rađe došao, ali kada promijenite lokaciju i nadjete neke bolje konobarice Share this post Link to post Share on other sites
kile_passat 0 Posted February 21, 2012 Fail! Od ove mi je bolji Focus sa slike na zidu... ...mala crna u tajicama sa takom senfarom da bi je stavio na zid ko trofejni ulov Mirna...al ona ti je udata stoko napaljena, mala jos nevina, neiskvarena,a ti tako samo jos da je napisala na pakija fuck me i"m famous, inace ispod prosjeka Nevina? HAHAHAHAHHAHAH Ko pikado... kile kontam da misle na mirnu ili maju nitko ne spominje nikakvu cugu Pica ipo Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted February 24, 2012 E ovak,jel ima intaresenata za subotu...da Haribo vidi šarane umesto srdela,al mogu ja i u nedelju? Share this post Link to post Share on other sites
manni 0 Posted February 24, 2012 sad vi dogovarate kad me nema a ja skoro svaki vikend u OS!!! e nemanja nemanja Share this post Link to post Share on other sites
Igor031 0 Posted February 25, 2012 E ovak,jel ima intaresenata za subotu...da Haribo vidi šarane umesto srdela,al mogu ja i u nedelju? meni cak vise i stima sub nego ned, tj nedjelju me nema jer radim, a danas bi mogao doci. pusa Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted February 25, 2012 Kada onda ? Meni najvise odg predvecer.. 19h tu negdje Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted February 25, 2012 Kada onda ? Meni najvise odg predvecer.. 19h tu negdje Ako će biti u 19h,i meni odgovara tako najbolje jer mi nema žene popodne i nemam kud s El Niñom,namazan sam od juče,mažem dalje i pošto mi je dobro mislim nastavit pa jel bi me mogo neko pokupit ... Share this post Link to post Share on other sites
Igor031 0 Posted February 25, 2012 Ako će biti u 19h,i meni odgovara tako najbolje jer mi nema žene popodne i nemam kud s El Niñom,namazan sam od juče,mažem dalje i pošto mi je dobro mislim nastavit pa jel bi me mogo neko pokupit ... ja cu mozda falit danas jos radimo, nadam se da cu zavrsiti sa biznisom i doljecem Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted February 25, 2012 Onda 19h? Mrki zovni maria, on te moze pokupit Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted February 25, 2012 Onda 19h? Mrki zovni maria, on te moze pokupit Malo si glumpav ne,nazovem čovjeka a on nema pojma o ičemu ,sad si ga prije minut trznio porukom jel ide! Share this post Link to post Share on other sites
Samir 0 Posted February 25, 2012 e jeb....ga da sam ovo vidio prije dosetao bi i ja jer sam trenutno u Osijeku i to u prekrasnom HOTELU OSIJEK....ali nisam sa svojim autom tako da sam mogao dosetat........sad cu pratit pa ako bude sta sutra "u nedelju" navratit cu i ja samo napisite gdje tocno da vas znam nac.....pozz Share this post Link to post Share on other sites