mrki 0 Posted May 8, 2015 Jako u pičku mater,da nije Majinog šubaronea lizali bi paštetu negdje na obilaznici i pričali kako je Ride or Die smisao života! Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 274 Posted May 8, 2015 To neka zajebancija koju ja ne kuzim ili? Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted May 8, 2015 To neka zajebancija koju ja ne kuzim ili? Vjerovatno ne kužiš,ili napiši što ti smeta ili na koji način misliš da je povezano s tobom... Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 274 Posted May 8, 2015 Post mi je djelovao uvredljivo pa pitam dal je to neka interna zajebancija koju ne kuzim ili ovo prvo. Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted May 8, 2015 Post mi je djelovao uvredljivo pa pitam dal je to neka interna zajebancija koju ne kuzim ili ovo prvo. Ne kontaš,ajd bog,nema veze s tobom,ovo prvo,furaj,,, Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 274 Posted May 9, 2015 Zasto takav bahat stav i manjak kucnog odgoja? Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted May 9, 2015 Upravo zbog toga što si naveo,bahat sam s manjkom kućnog odgoja i još pride sam dobrano popio sinoć pa eto ispričavam ti se sad jer je bilo pretjerano i bez razloga...Ali me i dalje zanima gdje i kako si se prepoznao u temi "slavonija meets" ili u bilo čemu dosad napisanom s moje strane da bi se petljao u internu zajebanciju koja nema veze s tobom? Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 274 Posted May 9, 2015 (edited) Ma nisam se prepoznao, citam sve topice, i nije mi bilo jasno da li se salis ili kaj pa sam pristojno pitao jel me zbunilo. A sto se tice slavonije nikad se ne zna kad bi mogao navratiti Btw interna zajebancija je gadna svar na javnom forumu jer se moze desiti da netko krivo shvati Edited May 9, 2015 by projektilski Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted May 9, 2015 (edited) Kad naletiš javi se,slabo se sastajemo ali uglavnom smo u navedeno vrijeme na navedenoj lokaciji gdje buljimo konobarici u dupe i sanjamo o tuningu Btw upravo su zato javni forumi podjeljeni u podforume i nose naslove topica da bi se članovi s individualnim nickovima snalazili i nalazili u svemu tome Edited May 9, 2015 by mrki Share this post Link to post Share on other sites
Igor031 0 Posted January 15, 2016 Imal ove nedjelje nekog druženja? Mogao bi naletit... Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted January 18, 2016 Svake nedjelje se druzimo Imas na faceu vwcc slavonija pa poprati tamo Share this post Link to post Share on other sites
vwgolf3 0 Posted January 20, 2016 Kako ti srki kaze, svake nedjelje se druzimo, samo se slabo objavljuje vamo. Svi su dobrodosli, pogotovo ako kolace donesu! Share this post Link to post Share on other sites
zLaJa_cRo 0 Posted July 29, 2016 Od kada je OS Slavonija hahaha.Vise da je Baranja. Dodjite u Srce Slavonije kod mene u Đakovo. Isto sto je Pozega slavonija ha,prije bi rekao Slavonski Velebit(Papuk itd.) Pravi slavonski susret je Đakovo.Hahaha Salim se naravno. Share this post Link to post Share on other sites
Mouse-RI 3 Posted July 29, 2016 Slavonija jesve poslije Zagreba Hahahhaahahhaha Share this post Link to post Share on other sites
Mouse-RI 3 Posted July 29, 2016 Pa jel poslje zagreba prema srbiji:) Share this post Link to post Share on other sites
type-r 0 Posted July 29, 2016 (edited) pa je. pitam kolegu iz đakova da nas nauci bio bi prevelik naziv teme kad bi nabrajao sve Edited July 29, 2016 by type-r Share this post Link to post Share on other sites