7 7
srki

Slavonija meet`s

Recommended Posts

Evo ekipa samo da vam javim da idem sigurno imao sam nekih sitnih problema i jos ide svi ga znate OTROV decko sto ima trojku GTI sto sam se utrkivao s njim tako da cemo mi dati novce tamo svako ide sa svojim autom da ga sad ne stavljam na spisak pa evo ovim putem javljam :respekt

Ekipa cuvajte se do sutra budite dobri debeli i cuvajte se brkatih zena vidimo se sutra u 8 sati kod emmezzete ili kod one praone kod peveca :zivio

Neka neko ponese fotic ili kameru tko ima da malo nesto snimimo putem do tamo a i tamo tko se bude uneredio :zivio:rotfl :rotfl :rotfl :rotfl

Decki su kupovinu vec obavili pa bi bilo zgodno da ti i otrov pofurate nesto mesa i cuge sa sobom,malo kasnite yebiga pa eto

Decki su kupovinu vec obavili pa bi bilo zgodno da ti i otrov pofurate nesto mesa i cuge sa sobom,malo kasnite yebiga pa eto

dobra ideja :palacg

i dpisi ga na spisak..da se zna koliko ljudi ce biti

Znači finaliziranje,ja kupim Srkija i Kikija i dolazim 15-10 do 8h do praonica kod Emezzete,do 8h bi trebali svi u špalir i pegla za Bizz da nam se i Davidenko konektuje,molio bi nazočne da ne divljaju usput previše da ne ispadne tepsija skuplja od pite znači,Tomac & David nek se obuzdaju :rotfl

Srki ako ti se da pošto ti imaš direkt vezu i sa svevišnjim i sa svima s ovog foruma kontaktiraj Tomca da vidiš jel se vrnio s morena i dali je obavješten o svemu te 3ojkin nummer.

Eh da,ko se poslje Orahovice preko brda bude htio malo žešće drljat nek bude ljubazan pa u Kutjevu pričeka ostatak,znam da serem i da nam svaki skupni odlazak liči na yebeni Gumball 3000 ali bar mi je srce na mjestu a ko spuši od milicije il syebe kola sam si je kriv,u prošli petak je neki majstor tamo usred Pičkovca donjeg u brdu na nepreglednom zavoju istreso pol kamiona cigle na cestu i samo produljio dalje pa mislim da sam dovoljno rekao

Adio i mirno nam more :bravo

Znači finaliziranje,ja kupim Srkija i Kikija i dolazim 15-10 do 8h do praonica kod Emezzete,do 8h bi trebali svi u špalir i pegla za Bizz da nam se i Davidenko konektuje,molio bi nazočne da ne divljaju usput previše da ne ispadne tepsija skuplja od pite znači,Tomac & David nek se obuzdaju :rotfl

Srki ako ti se da pošto ti imaš direkt vezu i sa svevišnjim i sa svima s ovog foruma kontaktiraj Tomca da vidiš jel se vrnio s morena i dali je obavješten o svemu te 3ojkin nummer.

Eh da,ko se poslje Orahovice preko brda bude htio malo žešće drljat nek bude ljubazan pa u Kutjevu pričeka ostatak,znam da serem i da nam svaki skupni odlazak liči na yebeni Gumball 3000 ali bar mi je srce na mjestu a ko spuši od milicije il syebe kola sam si je kriv,u prošli petak je neki majstor tamo usred Pičkovca donjeg u brdu na nepreglednom zavoju istreso pol kamiona cigle na cestu i samo produljio dalje pa mislim da sam dovoljno rekao

Adio i mirno nam more :bravo

svida mi se ŠEF puta.. :bravo

e koliko vama treba otprilike do Kutjeva-pa do Velike :mellow: ...da se znamo riktati pa da dodemo ozgora pred vas

edit:normalne voznje naravno :palacg

Edited by trojka

treba im sigurno 20 minuta ako ne i vise pa kad dodju do kaptola nek nazovu pa ce se netko spustit pred njih

Nisam ja šef nego sam najozbiljniji do ekipe :fakjea:rolleyes:

Možemo vas obavještavat di smo odprilike jer na takav put sa 1.6D mašinama u pratnji sam zadnji put išao prije oho-ho pa se nasječam baš,sat i po 2,ovisi kako če mališanima ići uzbrdo

e koliko vama treba otprilike do Kutjeva-pa do Velike

To vrjedi ako si mislio na oboje!

Nisam ja šef nego sam najozbiljniji do ekipe :fakjea:rolleyes:

Možemo vas obavještavat di smo odprilike jer na takav put sa 1.6D mašinama u pratnji sam zadnji put išao prije oho-ho pa se nasječam baš,sat i po 2,ovisi kako če mališanima ići uzbrdo

:D:lol:

e koliko vama treba otprilike do Kutjeva-pa do Velike

To vrjedi ako si mislio na oboje!

oba,oba :palacg

ja sam mislio 20min od kutjeva do velike

trojuka evi ti moj broj 091-549-62-33 pa ako te bude sta zanimalo zovi..ja cu uzeti tvoj broj ako sta zatreba

ja cu svoju masinu drzati stalno u rozim obrtajima pa cete vidjeti kako ide duja po brdima...

Guest -kiki-
ja cu svoju masinu drzati stalno u rozim obrtajima pa cete vidjeti kako ide duja po brdima...

samo obje ruke na volan :rolleyes:

Davide moj,znam da tvoja duja zivi za zavoje al ovi idu uzbrdo pa neznam bas,jedino ak ti mala naduva stojka u voznji pa pedalu utiskas u karter!

Ma u biti ko zna kolko ce nam trebat,2 Gti a (jedan cak pravi) u koloni a oba momka ko da je mama razdjala u blokadi i kad me obidju ko i uvjek ima da im siljim Remuse u prkno ko kad su isli u Mirkovac a traktor ih guzi ha ha.Valjda cu uspjet,Srki i ja smo 2 mrmka,Kikija ni neracunam,on je ko da imam 2 balans stange ak se bude naginjo ko na speedwayu.

Veselo,za njih dva odma odite izbetonirat kakvu pistu inace ce s mesom u zubima na najblizoj prometnici vabit sve na trku,s tablom onako ko sto babe nude sobicko Cesima il zimmer frei Bosancima na moru.

momci probajte rjesiti vrhove za strelice za pikado :fakjea (birtijske)

Edited by trojka

momci probajte rjesiti vrhove za strelice za pikado :fakjea (birtijske)

Dobro da si spomenuo idem ih odmah stavit u auto.

Dva GTI-a oba prava idu uzbrdo ko ludi znas da meni uvijek zili noga na gasu sto se ticenormalne voznje obecajem da cu biti miran a ako me neki opelas prestigne jbga onda je moj :lol2 :lol2 :lol2 :lol2 :rotfl :rotfl :rotfl

kao sto je vekija obisao kad smo isli u daruvar..heheh..pa su on i srki skoro u provaliju otisli dok su ga stizali..

strelice su u autu

sta sad moram stavljat nekog na spisak kad svi znate da ide otrov i moj celavi brat lovro eto sto se tice mesa dogovorit cemo se sutra ujutru pa cemo kupit ako treba nije problem

strelice su u autu

odlicno :respekt

kao sto je vekija obisao kad smo isli u daruvar..heheh..pa su on i srki skoro u provaliju otisli dok su ga stizali..

Uf,ono je bilo brutalno :D al je oplo dobio što je tražio haha

Mogla je tvoja mala i snimit to :)

jebe** takvog opla...

kadjo 1.3 :D , al bitno da smo ga ubili

opel je mene skoro glave kostao,ali ajde svi smo zivi i idemo dalje :)

Edited by srki

7 7