hitman 0 Posted December 13, 2008 e sorry decki, sutra sam slobodan pa ne idem na piju, nema posla za mene sutra pa necu doci, vidimo se koji drugi puta.... Share this post Link to post Share on other sites
Veki-os 3 Posted December 13, 2008 Nema ni mene sutra na piji,uhvatila me neka prehlada pa mi se baš ne smrzava tamo po toj vjetrusini Ali na OMV dolazim i idem za VU Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted December 13, 2008 na kraju cemo se naci ja ,voda i kiki hehe a nista , decki vwidimo se onda, a vi koji nedolazite, vwidimo se na omvw-u LOL Share this post Link to post Share on other sites
Guest voda-os Posted December 13, 2008 svatko po nešto, jedni vamo jedni tamo Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted December 14, 2008 eto od tolikih ljudi koji dolaze na autopiju dosli ja i mrki, ali i dvoje je dovoljno nasli se, prosetali malo i tako to. i sad se ceka omvw-e voda i kiki-di ste se vi izgubili zovem jednog-drugog, nitko se ne javlja Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted December 14, 2008 evo vratili se doma u 8 na omv-u bilo super a u VU je bilo malo hladno ,ali sve u svemu je bilo dobro vidjeli malo cega ima i tako , mrki i veki bacili trku , mrki dobio , dobio je i sljedece 3 trke to je zato sto je skinuo far pa je imao vise snage heeh sljedece nedjelje repriza Share this post Link to post Share on other sites
david010 0 Posted December 14, 2008 sljedece nedjelje bi i ja sa svojom zvizaljkom mogao ici..heh.. Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted December 14, 2008 naravno ma vidit ces da je predobro samo se moras dobro obuci jer je prehladno tamo Share this post Link to post Share on other sites
Guest voda-os Posted December 17, 2008 kakvi su planovi sad za nedjelju? Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted December 17, 2008 pa neki neformalni plan bi bio sljedeci dakle skupljanje na omvw-u kod bille u 16 sati , cuga-dvije i onda idemo u VU veki je rekao da nece ici ovu nedjelju jer je bolestan nesto , tako da cemo ici bez njega to bi trebao biti trenurni plan, ali moguce su izmjene neke jesi ti nesto drugo zamislio ili?? Share this post Link to post Share on other sites
Guest -kiki- Posted December 17, 2008 mogli bi u hnk na neku operu Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted December 18, 2008 (edited) zasto ne ja sam uvijek ZA hehehehehee bolje da odemo negdje na cevape Edited December 18, 2008 by srkii Share this post Link to post Share on other sites
Guest voda-os Posted December 18, 2008 meni se neide u VU, ja ako bih išao jedino bi snimao to je sve...ili negdje opet da se namlatimo Share this post Link to post Share on other sites
gti16v 0 Posted December 18, 2008 Šta mlatite? Ćevape? Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted December 18, 2008 Eee,ja uvijek kažem da možda neću doći i uvjek skenjam,našao sam neku kameru u ormaru(digital video) koja je predobra ali je comp ne prepoznaje,valjda fali program ali Voda bi mogao imat ljeka za to pa možemo snimat onaj cirkus od trke,u nedelju moramo malo zalit za moj i Vekijev rođoš pa će neko trebat furat za VU ako se bude uopće išlo. Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted December 18, 2008 ma idemo voda ne izmisljaj ides , snimaj slobodno, pogeldaj na youtubu imas dosta utrka bas iz VU, vecinom ona alfa snimana ,ali ajde za rodjendane, normalno da cemo ih zaliti hehe i tko bi na kraju isao u VU? Share this post Link to post Share on other sites
david010 0 Posted December 18, 2008 ja bi isao ali necu nista obecati..nadam se da cu u subotu statistiku rijesiti kako treba pa me to nece muciti.. Share this post Link to post Share on other sites
Guest voda-os Posted December 18, 2008 hm neka kamerica se spominje tu , nema frke ja kad dođem na omv ponesi je pa da je vidim...najmanji je problem rješit prebacivanje na komp...to prepusti meni Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted December 19, 2008 decki ako cemo iskreno mislim da se tamo i nema bas sta snimati, jedino ove nase racere hehehe vecinom su standardni auti , pa iskreno nije bas zanimljivo , zanimljivo je recimo vidjeti projekte koji se slazu pa dodu tamo da se pokazu, kao uber omega i takvi i na ravno Druzenje Share this post Link to post Share on other sites
Guest voda-os Posted December 19, 2008 srki sad ti neseri, pa zašto ideš onda tamo ako se nema šta vidjeti...meni je bitniji race i eventualno sudjelovanje...od gledanja nema ništa... Share this post Link to post Share on other sites
Guest -kiki- Posted December 19, 2008 kiki bi ćevape s puuuuuno looka Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted December 19, 2008 voda krivo si shvatio , idem vidjeti utrke, ali nekako mi je draze to druzenje tamo Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted December 20, 2008 kiki bi ćevape s puuuuuno looka a mogli bi skoknuti do saloona Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted December 21, 2008 Ako nista drugo bilo je zanimljivo,neko u VU nije platio struju pa je bila prava nocna utrkica,steta Voda da nisi bio,bio je i neki ludi Corrado svica table sto pisti ko blesav i 2-ca s Vr6 motorom,imamo nesto snimljeno po mraku al Veki i ja smo uglavnom glumili rasvjetu staze. Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted December 21, 2008 hehe voda stvarno steta mrki i veki bili rasvjeta, bilo strasnih auta prvo su bili standardni , kao i svake nedjelje, pa su onda dosli vinkovcani ,a medju njima dvojka VR6 sa kavezom i samo 2 sjedala, bolestina onda su doslii murjaci i na kraju su dosli 2 audija, S4 i RS2, ma bolestine mrki sljedeci put ponesi vozacku hehehe Share this post Link to post Share on other sites