type-r 0 Posted January 7, 2011 mogu ja doci tamo nije problem pa ti pokazem gdje zivim par metara dalje preko ceste.imam broj pa se cujemo ujutro da ne lapim na zimi Share this post Link to post Share on other sites
kile_passat 0 Posted January 7, 2011 mogu ja doci tamo nije problem pa ti pokazem gdje zivim par metara dalje preko ceste.imam broj pa se cujemo ujutro da ne lapim na zimi Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted January 8, 2011 Đizus dečki,nije meni niko od familije umro,nego me poklopila sahrana skupa sa drugim sranjima da eto i trezan nemogu spavat Share this post Link to post Share on other sites
vwgolf3 0 Posted January 8, 2011 još jako malo! ja na poslu požurio, odradio šta sam trebo na brzinu, do 11 radim... samo s čime da idem... jedini VW mi je Caddy (Vento nema regu) tako da ću bjelka mog oprat i s njim, JBG! Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted January 8, 2011 Bitno da je VW Share this post Link to post Share on other sites
type-r 0 Posted January 8, 2011 evo spreman cekam kileta..haha btw.mladene nekak sam gladan Share this post Link to post Share on other sites
vwgolf3 0 Posted January 8, 2011 nemojte me zaje., ja sam još na poslu! kad dođete imati ćete čast da svi sudjelujete u pripremi! Share this post Link to post Share on other sites
type-r 0 Posted January 8, 2011 ja cu se najavit da se ne kuzim u nista,ni u rostilj ni u poslove,mozda malo u pivo se kuzim i to je to Share this post Link to post Share on other sites
Igor031 0 Posted January 16, 2011 hoce danas netko doci na kavu, malo na svjezi zrak? Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted January 16, 2011 Ja I Davidenko maybe Share this post Link to post Share on other sites
Igor031 0 Posted January 16, 2011 Ja I Davidenko maybe Share this post Link to post Share on other sites
Igor031 0 Posted January 23, 2011 hoce danas netko na kavu, osim vekija i mene? @mrki aj ak dolazis ponesi kljuc Share this post Link to post Share on other sites
vwgolf3 0 Posted January 24, 2011 pozdrav ekipa, evo ga, Vento napokon regan, sad idem još u mup ovjerit papire i podiči tablice samo! kad je sljedeća kava? Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted January 30, 2011 Evo meni napokon nitko bolestan & bolnica ...blablabla Hoće li bit ikoga u 5? Share this post Link to post Share on other sites
Igor031 0 Posted January 30, 2011 mislim da cu ja doletiti 99.9% aako bude promjene javim se Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted January 30, 2011 Eto onda,ja javim još Audi boyu pa se vidimo Share this post Link to post Share on other sites
chupo Gti 0 Posted January 30, 2011 Računajte na potporu od ekipe iz Slatine Pozz Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted January 31, 2011 i koliko vas je bilo na kraju ? Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted January 31, 2011 i koliko vas je bilo na kraju ? A sta mislis?Ni Chupe ni GTI-a ni ikoga iz Slatine na vidiku pa predpostavljam da je covjek mislio na podrsku kad se neko mrtvo meso bude mucilo na zaru . Inace standardno,padali su teski cuning planovi da se i konobarici bljuvalo,ovi imucniji su se folirali sa svojim Ajfonima,palo je divljenje na nove cepove od ''Fast & Nervoznog'' 1.8T Maria za njegove TT-ejke i sto je za cijenu jednog u ovlastenom ovako dobio 4 nova sa zigom i Oem brojem,Vekiju smo trazili posao,pa smo ljuljali aute na parkingu da odlucimo ciji je najtvrdji ... Ma svega... Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted January 31, 2011 bilo je zanimljivo znaci mogli bi sada sredinom 2.mj neko mrtvo meso ispeci.. Share this post Link to post Share on other sites
vwgolf3 0 Posted February 2, 2011 ja sam malo previše zaribo u subotu, tek ujutro došo doma i ženi se to iz nekog razloga nije svidilo pa sam u nedjelju bio u mučnini, bolovima (nešto sam pokvareno popio sigurno) i kazni savjet: UVIJEK; ALI UVIJEK prekontrolirajte točkove moment ključem, znali apsolutno UVIJEK, nikako ne samo pištoljem zategnuti! objašnjenje savjeta: ..i još se popodne do baranje takav mamuran dovezo skoro bez jednog točka!! ma ludnica jelda? cjelim putem mi nešto lupkalo, 100% konto kinetički, lupa samo u jednu stranu kad motam, pijan, boli me tuki za sve, dovučem se nekako do Darde, (80-90 cjelim putem) u Dardi nemogu više od 20km/h vozit kolko auto trese, stanem, točak u koso stoji, kontam nešt se polomilo totalno, ajd još 100m će izdržat do radione... došo ja do radione, ali bez šarafa u točku! svi otpušteni, a jedan negdje usput osto za sjeme savjet: UVIJEK; ALI UVIJEK prekontrolirajte točkove moment ključem, znali apsolutno UVIJEK, nikako ne samo pištoljem zategnuti! Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted February 6, 2011 Ekipa tko dolazi danas na tifon u 5 sati? Share this post Link to post Share on other sites