mrki 0 Posted February 8, 2011 Ljudi ajd danas neka kavica popodne tko moze u 17:00 staro mjesto TIFON Evo mogu ja Share this post Link to post Share on other sites
Veki-os 3 Posted February 8, 2011 (edited) I ja Edited February 8, 2011 by Veki-os Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted February 8, 2011 super vec nas ima troje vidimo se onda u 17:00 Share this post Link to post Share on other sites
kile_passat 0 Posted February 8, 2011 zloćko trebam te neš...daj broj ili nazovi 092/2996236 Share this post Link to post Share on other sites
vwgolf3 0 Posted February 9, 2011 Mladene pa ti si stalno u nekim prinovama sad sam se naviko, teško mi se odviknit! hehehehehehehehehehe al sad bar mogu birat s čim se vozit, caddy još jedan osto, Vento, Passat, ma VWa kolko hoćeš pred kučom sad Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted February 9, 2011 ajde nedjelja.. ko dolazi? dogovoreno je sa vrvojem da ce doci decki iz broda..e sada koliko to cemo vidjeti ja dolazim...mogli bi oko 16h da isprobamo malo kako tko stoji sa kime ipak je vecina promjenila aute Share this post Link to post Share on other sites
rastikaIV 0 Posted February 9, 2011 ajde nedjelja.. ko dolazi? dogovoreno je sa vrvojem da ce doci decki iz broda..e sada koliko to cemo vidjeti ja dolazim...mogli bi oko 16h da isprobamo malo kako tko stoji sa kime ipak je vecina promjenila aute ja dolazim... znaš da sam ja uvjek za take akcije... Share this post Link to post Share on other sites
kile_passat 0 Posted February 9, 2011 ¸ja mogu doc ako ce bit malo ranije...ako dođem u 5 mogu ostat sam sat vremena jer auto moram vratit Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted February 9, 2011 pa vidis da sam napisao da bi mogli oko 16h... Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted February 9, 2011 Daleko je nedjelja da bi rekao 100% Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted February 9, 2011 Zauzet ovu nedjelju ali i da nisam nema utrkivanja :lol2 Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted February 9, 2011 ali mozda naidjem na pola sata Share this post Link to post Share on other sites
vwgolf3 0 Posted February 9, 2011 dve prinove, ali TD i TDI, ništa za utrkivanje nadam se da neću ovu nedjelju ništa kupovat pa naletim (osim ak nebudem prodavo Vento il Passat) Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted February 9, 2011 dve prinove, ali TD i TDI, ništa za utrkivanje nadam se da neću ovu nedjelju ništa kupovat pa naletim (osim ak nebudem prodavo Vento il Passat) daj mojne tsra... vrvoje dolazi iz sb-a sa 1.9 td da nam pomrsi racune... a ti kazes da nemas sa cime... kaze aco i mrki su mu na tapeti.. vidit cemo sve Share this post Link to post Share on other sites
vwgolf3 0 Posted February 9, 2011 kaže mario da ti prodam passata stvarno bi trebo i ti jednog tdi-a Share this post Link to post Share on other sites
kile_passat 0 Posted February 9, 2011 kaže mario da ti prodam passata stvarno bi trebo i ti jednog tdi-a ja bi motor kupio Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted February 9, 2011 kaže mario da ti prodam passata stvarno bi trebo i ti jednog tdi-a mislis meni? ajd da ja tebi nesto prodam :rotfl Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted February 10, 2011 daj mojne tsra... vrvoje dolazi iz sb-a sa 1.9 td da nam pomrsi racune... a ti kazes da nemas sa cime... kaze aco i mrki su mu na tapeti.. vidit cemo sve Ložite me a rekao sam da se necu utkivati s CORRADOM CORRADO sam tek uzeo i treba neke stvari srediti na njemu jos a kad sredim rekao sam nema utrkivanja zelim uzivati u voznji Tko je taj vrvoje ime mi poznato ali se ne mogu sjetiti mozda i znam covjeka? Što nije došao dok sam imao POLO GTI da mu uzmem mjeru sad ovu nedjelju zbilja ne mogu junior je kod mene i možda naiđem na pola sata samo na Tifon ili kod toplane ovisi gdje ce te biti ali se necu utkivati Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted February 10, 2011 mrki izgleda si ga toliko ubio prosli puta da je odustao od svega :lol2 slm se...naleti ako budes mogao Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted February 10, 2011 A jeste djeca ...ili jebite nesto ili redovna onanija pa vam nece takve gluposti padati napamet ! Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted February 10, 2011 dolazimo ja i vrvoje sa vr6 turbo!!! Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted February 10, 2011 dolazimo ja i vrvoje sa vr6 turbo!!! onda cu sigurno navratiti oko 17:00 najkasnije 17:30 s juniorom Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted February 10, 2011 hehhehehehe e daaa!!! JEL NEKO IMA ROLE????KOTRLJAJKE....NEBITNO JESU STARE ILI NOVE :DDD broj 44,43,ili 45....da mu ne trebaju..TREBAJU MENI hahahhahahah moze i bez tockova..... Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted February 10, 2011 i jos nestoooo nesmijem bumpat.... felge za mrecedes 5x108 mislim,celicne 15" s gumama s dosta mesa....za 350kn...aj sverceri izuzetna prilika <3 <3 <3 Share this post Link to post Share on other sites
kile_passat 0 Posted February 10, 2011 i jos nestoooo nesmijem bumpat.... felge za mrecedes 5x108 mislim,celicne 15" s gumama s dosta mesa....za 350kn...aj sverceri izuzetna prilika <3 <3 <3 jel nije za Mercedes 5x112 ? Share this post Link to post Share on other sites