7 7
srki

Slavonija meet`s

Recommended Posts

a ti nabrzinu samo nesto, nisam ni stigo vidit rrada :(

JBG, na sljedećoj kavi...

a ti nabrzinu samo nesto, nisam ni stigo vidit rrada :(

JBG, na sljedećoj kavi...

Morao sam opakog drivera R32 odvest kuci ali bit ce dana vidjet ces ga sad krecemo sa sredjivanjem pa ces imati sta vidjeti drugi put sad nista posebno :palacg

stvarno super bilo... :respekt masa nas je bila...mi smo maloprije dosli kuci...bili smo u otoku kod dragana i tako,malo pogledali neke cijvi neku turbinu,preljep ic,i brdo extra dijelova kojih ce zavrsit na po meni THE BEST MK2 u hrvatskoj... u birtiji sa 99% picki aaaaaaaaaaa....dolazim i sljedeci vikenda u otok ako bog da :jebe

Edited by jopa_vr6

eto jbt znao sam da će tako bit...malo spustiš auto i svi misle da je nešto svi se boje utrkivat...idući put ima da ako ništa musli pasata poderem (il vlasnika :rotfl )

i da neki golf tamo bio onako stoji u garaži s nekim devetkama i neki špageti cijevi ..neznam

mogli smo malo i Vento VS Vento race nabacit, al uplašio sam se ausouha u tvom gepeku i one velike turbine i velikog kompa pod haubom pa bolje mir :D:D

nitko nije slikao jbg..ja ponjeo digitalac..al ga nisam ni izvadio iz auto ..jbg stvarno nas je bilo :palacg

Brodjani lutali malo po slavoniji lijepo :palacg

Šta za nedjelju jel ima tko kakav plan gdje je meet??? Evo da malo bacim bubu mogli bi u vinkovce dogovoriti s onom ekipom ili da se mi iz slavonije zaletimo u SL. Brod.

Da cujem sta kaze ekipa iz Osijeka?

Šta kaže ostala ekipa ?

Slažem se sa Vekiem stvarno nismo jako dugo nigdje bili. Tko preuzima odgovornost organizatora da nesto dogovori?

brod je jako slab...ja sam jedini...ostala bagra je na faksu i ko zna dje...ja sam za vinkovce al neznam bas da cu moc sad u nedjelju

Ima za loco,financije trenutno ne dozvoljavaju udaljavanje :rolleyes:

ja sam raspolozen cak i financijski...ali rega na golfu istekla u petak... :(

zovi onog geja sa blentom... nek te vozi :lol2

7 7