Vlado 0 Posted December 24, 2008 Samo da vas pitam u koliko sati to tam pocinje??? Share this post Link to post Share on other sites
david010 0 Posted December 24, 2008 rasvjeta se pali u 6 sto se ovu nedjelju nije dogodilo posto su i mene poveli.. Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted December 24, 2008 pocinje oko 6 , jer bi se tada trebalo svijetlo paliti ali proslu nedjelju se bas i nije upalila, ove nedjelje cete vidjeti mrki neznas ti s kakvim mi picolovcima imamo posla Share this post Link to post Share on other sites
david010 0 Posted December 24, 2008 :eek :slin opasni smo mi svi..al ga serem i ja sada.. Share this post Link to post Share on other sites
Guest -kiki- Posted December 24, 2008 ševci smo na kubik čoeče Share this post Link to post Share on other sites
Guest voda-os Posted December 24, 2008 bome jesmo, davide rasvjeta nije radila jel je bilo more pi**ka tamo, sto posto...vjerovatno su ošacovale slike tu sa meetova prijašnjih, pa reko dobar ovaj neki nemoj zamjeriti šalim se ja malo.... žao mi što nisam išao, razbijam glavu, mislim cijeli tjedan o tome, i čekam ovu nedjelju, i onda sinulo zašto ekipu toliko VU vuče, kad ono pice neke, joj joj dečki nemojte mekani postat Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted December 24, 2008 Daa Voda,mene isto cupi vuku za VU,nego da te priupitam?Napisao sam cjelu litaniju od odgovora lesnina boyu uz par sarkazama i psovki ali zamaskirane zvjezdicama da se ne bi tobože nekog uvrjedilo pošto me opet j*be i trabunja kad ono za 15-ak min nestade netragom cjeli post!Aj da su mi obrisali što sam možda pretjerao ali brate sve,a bilo je ljepih i smislenih stvari na kojima je čova mogao uvidjeti da je njko.Jel ima ko iskustva stim il sam ja toliko nasilan da me se mora obuzdavat?Pa *ebalo *ater Share this post Link to post Share on other sites
Guest voda-os Posted December 24, 2008 događa se mrky, sve stvar volje admina i njegovog dojma na sve, i on je čovijek na kraju krajeva...nemoj se živcirat s time uopće i pisat litanije i sve to...znam ja da si ti ovako dobar u raspravama, imaš spiku i to...al imaj granicu...nije vrjiedno kod nekih ljudi... Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted December 24, 2008 Znam lega,možda je neko i mene sačuvao da ne popijem warn ali morao sam mu neke stvari javno reć pošto na PM nema vajde,tamo je kao OK s isprikama,nije to spika,to su bile činjenice.Već sam počeo žalit što sam se upuštao u sve ovo. Da ne bumpam dalje,jel gibaš napokon u VU?Ak te boli glava cugaj nešto,furam ja,ionako ne ostajem nikad duže od 19:30h zbog kupanja malog,u biti uvijek svi peglamo nazad brzo,dnohla jeeee. :zima a i ovi mi netrebaju! Share this post Link to post Share on other sites
Guest voda-os Posted December 24, 2008 da idem i ja moram...nije to to kad nakon tjedna neodem...dosadno mi bude... vjerovatno te netko spasio...zato ohladi glavu bit će još sto takvih situacija...misli samo na VU i bit će osmijeh od uha do uha Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted December 25, 2008 evo samo da napisem jos nije sigurno da ce se raceovi odrzati i ovu nedjelju kazu neki `organizatori` da je sve postalo preozbiljno i da dolazi preprevise ljudi pa bi policija mogla praviti neke probleme, receno je da je velika vjerovatno st da ce biti ,ali nije skroz sigurno Share this post Link to post Share on other sites
Guest -kiki- Posted December 25, 2008 je** im ja mater...sad moraju srat joj Share this post Link to post Share on other sites
Guest voda-os Posted December 25, 2008 a čuj kiki nije legalno pa je za očekivat da se događaju problemi sa policijom Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted December 25, 2008 ma nije problem samo u policiji , ima tamo "racera" koji divljaju pa automatski cim ima vise ljudi povecava se i mogucnost razno raznih sranja , a naravno i u policiji je problem, trebas ti drzati to u "tajnosti", a to je nemoguce ako za to zna 500 ljudi , kad-tad ce se netko izlajati tako da ako ne bude to je radi njih , da nemaju problema bzvzvz alex, hađo i dejo se vode kao neki organizatori, tj. nema organizatora , ali oni kazu sta kako i gdje tako da su oni na neki nacin organizatori i ako bude nekih sranja policija ce prvo njima polucati na vrata a neznam , vidit cemo do nedjelje Share this post Link to post Share on other sites
Guest voda-os Posted December 26, 2008 pa eto srki to ovisi o broju ljudi. do nekog broja će murija progledat a ipak ako je previše neće to tako dugo moći... Share this post Link to post Share on other sites
Vlado 0 Posted December 26, 2008 Decki dajte ako bude javite jel bi mozda i Vinkovcani ovu nedjelju dolazili..pozdravw Share this post Link to post Share on other sites
Veki-os 3 Posted December 26, 2008 Decki dajte ako bude javite jel bi mozda i Vinkovcani ovu nedjelju dolazili..pozdravw To pitaj Dragana i ekipu iz VK,ne znamo mi jel oni dolaze Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted December 26, 2008 tocno pitaj ekipu iz otoka, mislim da nitko ne dolazi iz vinkovaca, oni su najblizi i dolaze iz otoka a cuj najbolje ti je pratiti ovaj forum , tu bi trebalo sve pisati heh, to ti je najlaksi nacin za informiranje Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted December 27, 2008 evo pricao sa kolegom alexom, sve je normalno, nedjelja 6 sati , industrijska zona, iza omv-a tako da , decki sretan put i uzivajte Share this post Link to post Share on other sites
david010 0 Posted December 27, 2008 a tko ce od nas ici.. Ako budete dolazili vi iz Vinkovaca obucite se JAKO dobro i ponesite u autu jos odjece jako je hladno ja nisam vjerovao pa sam se smrznu..dok je kolega srkii u skijaskoj jakni gledao i smijao se.. Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted December 27, 2008 davide na greskama se uci heh jednom sam se smrzuo i od onda se oblacim kao da idem na skijanje i da vam kazem , nema vise parkiranja auta kod starta ni posljie starta, parkirat ce se moc iskljucivo iza starta i u onim sporednim ulicicama, tako je receno pa eto da znate Share this post Link to post Share on other sites
Guest -kiki- Posted December 27, 2008 ja idem,neznam za vas Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted December 27, 2008 Nit želim glumit lampion nit više ko tenkre stajat na startu,ko da smrdim.Kontam da smo samo pokvarili atmosferu dečkima,njih par je htjelo vidjet kako im kola idu a odjednom nas 100 koji samo bleje parkirani i niš. Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted December 27, 2008 jbg mrki , boje te se, moras pustiti koju utrku hehehehe ma nije sigurno tako, ja sam na njihovom forumu nista ne seru , uvijek napisu da smo svi dobrodosli i tak mozda da odmorite jednu nedjelju? da vas se zazele malo? Share this post Link to post Share on other sites
david010 0 Posted December 27, 2008 (edited) mrki ovo nisi ti sto razbija zid da je to tvoja glava vec bi ga odavno polupao Edited December 27, 2008 by david010 Share this post Link to post Share on other sites