jopa_vr6 0 Posted March 8, 2014 jel ima tko zainteresiran za kavu?caj ili topli zagrljaj?? sutra od 3 sam u VK kod matije u kafiću .. ili negdje gdje se zelite naći? ljubim.vas Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted March 8, 2014 Mozda ja naletim na kavu.. Imam neki rodjendan pa cu vidit kakav je raspored.. Share this post Link to post Share on other sites
vrvoje_sb 0 Posted March 8, 2014 jel ima tko zainteresiran za kavu?caj ili topli zagrljaj?? sutra od 3 sam u VK kod matije u kafiću .. ili negdje gdje se zelite naći? ljubim.vas očmo trošit gorivo čoporativno? javi se kad, gdje i te fore Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted March 8, 2014 zaletite se do os malo osjecani ocemo sutra sta? Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted March 9, 2014 zaletite se do os..cuj... dolazimo iz broda pa kao ajte do OS a vama osjecanima tesko natocit 29kuna i doc do sl.broda..i kad dodes nikom se ne javis.. ja sam sutra u VK i to ce bit moj zadnji posjet VK-VU-OS(osim rejsa) i tako tim gradovima... ima na.karti i Slavonski Brod...imate moj broj... sad ste dobili svoje a ti celavi navrati nisam te vidio ima dva godina Share this post Link to post Share on other sites
vwgolf3 0 Posted March 9, 2014 Ja ode za Nasice, vracam se u Osijek oko 5 ako ce biti koga... ako se neko nade u Nasicama nek se javi za kavu. Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted March 9, 2014 kako bilo da bilo..ja krecem za 5 minuta.. ako se kom da nek dode kod matije,ako ne jbg. ja sam za sat vremena u VK Share this post Link to post Share on other sites
vwgolf3 0 Posted March 29, 2014 Kazu dobro vrijeme za vikend. Hoce biti koga gdje? Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted March 29, 2014 Sl brod sutra okupljanje je parkingu oko 4 Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted March 29, 2014 dalo bi se mladene,ako ikako moze u osijeku da srki ne potrosi 6kn goriva Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted March 29, 2014 (edited) Kaze covjek koji je obisao sve moguce meetove vw kluba haha jopa daj ne seri Edited March 29, 2014 by srki Share this post Link to post Share on other sites
tbogovi1 1 Posted March 29, 2014 Sl brod sutra okupljanje je parkingu oko 4 di je to da i ja dodem Share this post Link to post Share on other sites
RAZZOR 1 Posted March 29, 2014 Ja sam dekintiran. ovaj vikend nista. Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted March 29, 2014 srki ja godisnje napravim kilometara autom vise nego ti otkad si polozio a to sto ne dolazim na vw meetove imam svoje razloge... koliko sam ja puta dosao u VK,VU,OS,DA, na neki meet? ti zadnji put kad si bio u brodu nisi se ni javio ..pa ja bi platio pice jebo te vw klub sexator bogovic pa na marsu dodi,bit ce ovih brzih i zestokih (75ks,90ks, pa na niže ) Share this post Link to post Share on other sites
tbogovi1 1 Posted March 29, 2014 (edited) sexator bogovic pa na marsu dodi,bit ce ovih brzih i zestokih (75ks,90ks, pa na niže ) da i prijateljicu povedem Edited March 29, 2014 by tbogovi1 Share this post Link to post Share on other sites
vrvoje_sb 0 Posted March 29, 2014 srki ja godisnje napravim kilometara autom vise nego ti otkad si polozio a to sto ne dolazim na vw meetove imam svoje razloge... koliko sam ja puta dosao u VK,VU,OS,DA, na neki meet? ti zadnji put kad si bio u brodu nisi se ni javio ..pa ja bi platio pice jebo te vw klub sexator bogovic pa na marsu dodi,bit ce ovih brzih i zestokih (75ks,90ks, pa na niže ) mogo si doc u petak, bilo nas je cak 7-8 Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted March 29, 2014 Hahahahaha pa cuj sto se mene tice moze U petak me nitko zvao nije a i imao sam spolni odnos sa zenom u to doba Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted March 29, 2014 (edited) Jopa ti si kralj vw kluba radis milione kilometara i da bi rijec reko Edited March 29, 2014 by srki Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted March 30, 2014 Ja nisam nista vw kluba nit cu ikad bit! Share this post Link to post Share on other sites
vwgolf3 0 Posted March 30, 2014 Dakle? Svade cij je veci i ko radi vise km gotove? Ak ce bit koga u os javite. Share this post Link to post Share on other sites
vwgolf3 0 Posted March 30, 2014 Mario i ja krecemo u F1 na kavu. Ko hoce nek dode a ko ne nece bit tamo. Share this post Link to post Share on other sites
bruiser 0 Posted April 4, 2014 Od nedavno sam u S.Brodu na studiju, pa ak je netko za cugu, nek se javi Share this post Link to post Share on other sites
tbogovi1 1 Posted April 4, 2014 di nade ovaj truli grad za studiranje od tolike lijepe nase korupcijske hrvatske Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted April 4, 2014 cuo da imamo dobre zene u brodu pa malo dosao Share this post Link to post Share on other sites