bruiser 0 Posted April 4, 2014 Studirao sam na fsbu u zagrebu, pa se prebacio na vanredno u Brod. Al ima vrhunskih komada ovdje Share this post Link to post Share on other sites
tbogovi1 1 Posted April 4, 2014 samo poneses novcanik pun para, i bude curki di god hoces Share this post Link to post Share on other sites
bruiser 0 Posted April 4, 2014 Hahaha tako nekako. Ima u sensu dobrih sponzica. Nego, jel imate kakva okupljanja u Brodu? Znao sam vidat neku trojku dobro zpucanu u pod.. Share this post Link to post Share on other sites
Ruda 0 Posted April 21, 2014 U nedjelju održan drugi LoVWer's Požega meet, evo jedan video kako je bilo Dokaz da se i u Požegi počelo nešto događat Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted April 21, 2014 Ko se sad ovo rola na mojim bivsim felgama? Polirane Detroit na bijeloj sestici.. Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted April 21, 2014 isti onaj decko sto ih je i prvi put kupio od tebe samo mu je ovo sad od sestre auto Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted April 21, 2014 a di je sestra btw sta bi s onom zenskom "nicijom" jel osla s vama tj. s kerom Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted April 22, 2014 hahahah jesi napaljen hahahhaha seka mu ima decka a ona nicija je osla s nama i jos nam platila 2 runde pica hahhahaha trebao si ostat Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted April 22, 2014 Sta ima veze sto ima decka trebo sam Share this post Link to post Share on other sites
bruiser 0 Posted April 24, 2014 Da pitam ovdje.. Da li ima netko preporuku za tapetara na podrucju Broda? Imam platno, treba ga samo postavit na obloge od vrata. Meni bas i ne ide, pa bi dao nekome tko je strucan. Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted April 24, 2014 Ajmo Slavonijo.. nadam se da cete se skupit u velikom broju u pohod na vw meet zagorje... Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted April 25, 2014 Nitko ga ni ne spominje :/ Share this post Link to post Share on other sites
RAZZOR 1 Posted May 2, 2014 I karlovac nam je puno za odradit a ne jos nesto sastrane Share this post Link to post Share on other sites
vwgolf3 0 Posted May 3, 2014 Ajmo Slavonijo.. nadam se da cete se skupit u velikom broju u pohod na vw meet zagorje... Nemogu se prestati smijati!!! Vec 4 godine u Karlovac idemo autima mrki i ja, prosle godine razor i to je to. I to je previse za dogovorit i odradit, a zagorje, zadar, zimski meet ostaju u nekim snovima... Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted May 5, 2014 Nemojte se onda dogovarat, nego samostalno sjest u auto i gass, tako sam putovao i u Dubrovnik, Split, Karlovac dok nisam naletio na istomišljenika, čak sam sa sobom vodio prijatelje i kumove koji uopće nisu zagriženi vw-ovci nego ih samo voze. Ali puno puta sam čuo kako se u Slavoniji ništa ne događa a na Rally-u za Vukovar Vas se mali broj skupi, to vam bar nije daleko Share this post Link to post Share on other sites
RAZZOR 1 Posted May 5, 2014 Nemogu se prestati smijati!!! Vec 4 godine u Karlovac idemo autima mrki i ja, prosle godine razor i to je to. I to je previse za dogovorit i odradit, a zagorje, zadar, zimski meet ostaju u nekim snovima... Nemoj mi na zrineta zaboravit i on je bio u ka prosle godine. U biti u slavoniji je taka situacija da ja vec vise od mj dana skupljam za karlovac novce. i opet cu doc tamo i bit socijalan necu uc unutra i jest salamu u bili. Za gorivo cu imat i za alkohol u dobrom drustvu. ostalo nista. Kao i prosle godine. Ove godine smo dogovarali ja srki i vrvoje da idemo zajedno i tu su vec dosle nesuglasice jer oni hoce autoputem a ja necu zbog potrosnje. i eto izgleda da ce ipak i bit svako sjest u svoj auto i put pod tockovwe. U utorak sam iso u zg na pleso autom voznja je bila cca 115 km/h na sat po autoputu. do tamo je potrosio goriva sto je prosle godine potrosio do ploca. a mozda i vise. ili mi nesto nevalja s autom il neznam sta. na otvorenom normalna voznja trosi smjesno malo prosjek 4-5l al kad vidi autoput ili grad onda se podemoni i pocne pit ko da je dvotaktni. I sad opet ce velike face prigovarat kako ja samo kukam da nemam para itd itd. al eto tako je kako je taka je situacija u slavoniji a u baranji jos gora. Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted May 5, 2014 Slazem se puks, planirao sam se provozati do vas malo u sub.. ali su bile krizme u subotu i jbg al vidim da je bilo super... svaka cast Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted May 5, 2014 Razzor idite u troje cetvero il se uvali nekome... Tako je manje bolno... Tako sam ja putovao na see 4godine . Osobno mislim da radije date podrsku nekome tko radi vwmeet neg doci u karlovwac. Karlovac je prerastao u show Share this post Link to post Share on other sites
RAZZOR 1 Posted May 5, 2014 Slazem se s tobom. Samo sto sam ja u "sljepom crijevu" ove drzave tako da se nikom ne isplati doc po mene. a i vecinom kad neko nes razmislja razmislja i smislja sam. jedva smo se za budimpestu dogovorili sad prije mjesec dana. i to sam se dogovorio u 1 ujutro totalno slucajno da u 7 ujutro krecemo. spavo nisam uopce. Tu ima dosta problema raznoraznihSlazem se i sto se meetova tice ali s mog stajalista ja imam para za 1 ili eventualno 2 eventa godisnje. i onda gledam di smo svi i di je to masovno jer znam da cu vidit sve prijatelje vagenase koje znam i upoznat jos neke i vidit sve aute. Neznam bio sam prosle godine prve put u karlovcu al mogu rec da mi je bilo odlicno iako nisam skuzio ni da se stajl natjecanja odrzavaju ni da je bila podjela diploma nagrada itd itd itd cak nisam skuzio da je db drag bio. eto tolko mi je dobro bilo s drustvom tamo da nisam primjetio uopce program eventa. a i idem s ciljem da se druzim s ekipom a ne da idem se natjecat za pehar koji i da ga dobijem nis mi ne znaci. Share this post Link to post Share on other sites
vwgolf3 0 Posted May 6, 2014 Nemojte se onda dogovarat, nego samostalno sjest u auto i gass, tako sam putovao i u Dubrovnik, Split, Karlovac dok nisam naletio na istomišljenika, čak sam sa sobom vodio prijatelje i kumove koji uopće nisu zagriženi vw-ovci nego ih samo voze. Ali puno puta sam čuo kako se u Slavoniji ništa ne događa a na Rally-u za Vukovar Vas se mali broj skupi, to vam bar nije daleko Uf, da, zrine i bojan su bili prosle god na kratko. Popili smo im rakiju pa su otisli Samostalno i idem vec 4 godine u Karlovac. Sa svojim autom i placam gorivo i cestarinu sam, posto vise volim autoput. Moram se slozit s kolegom razorom jer takoder nemam love za sve evente pa onda biram najveci i idem tamo. Eventualno ako se nadem na moru kad nesto bude i nedjeljom kava u osijeku kojoj takoder vecinom prisustvujemo mrki i ja, eventualno treci i cetvrti na kavi se izmjenjuju srki/kile/mario i jednom nas miro iz subotice iznenadio. Mozda smo jedni drugima dosadili, mozda nemamo love, mozda nemamo volje, a mozda nam treba koja vw cura da pocne dolazit na meet pa bi se i osjecani pokrenuli Share this post Link to post Share on other sites
vrvoje_sb 0 Posted May 6, 2014 ok...razzore...rekao si puno budalaština, trenutno u Ciganluku ( roamingu) trošim svoju lovu samo da ti odgovorim... kakva budimpešta dogovor u 1 ujutro..da ja sam došao iz broda u osjek svojim autom i naletio na vas i mi se dogovorili za ic u budimpeštu u 1 ujutro a u 7 polazak...molim te virtualni prijatelju..ja sam unazad 4 godine svaki karlovac i svaki xmas bio..i bit cu..kako kažu previše baba kilavo djete, a kakvi su ovdje dogovori previše je baba za dogovirt se...standardna ekipa u ka smo ; Mrki( svake godine sa jednom letećim), Mladen sa svoja 2 prijatelja ( karisma micubuši i turbo letak) srki i ja smo dolazili sa riječanima ( edi320001521GTI), ove godine cu doc sa traktorom i ne namjeravam se uopće dogovarat nego jednostravno cu doc, ovako samo nabijamo broj postova a kurac ( penis) od posla koso v broj tri Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted May 6, 2014 ako se 402 ne poklapa s karlovcom ja cu doci samo zbog vrvoja i Belog! Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted May 6, 2014 prijatelju..ja sam unazad 4 godine svaki karlovac i svaki xmas bio..i bit cu..kako kažu previše baba kilavo djete, a kakvi su ovdje dogovori previše je baba za dogovirt se... Pederu jedan,iz Rijeke bi pješke išao za Karlovac,nije isto ko stisnut se iz ove guzno crijevo slavonije i baranje,pol toga bi spavali u piz*i materini da vam nisam prepustio kola :-D ako se 402 ne poklapa s karlovcom ja cu doci samo zbog vrvoja i Belog! Mislim da se taman poklapa Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted May 6, 2014 Ako se poklapa onda nista... vrvoja vidim nazalost cesto,a ostatak ekipe obiđem na ljeto Share this post Link to post Share on other sites
vrvoje_sb 0 Posted May 7, 2014 mrki znas kako ja to gledam...tko hoce nađe način- a tko nece nađe izgovor, mogo sam i ja svaki put rec aaa nemam auto, nemam para jer sam student, aa neda mi se zajebavat druge, aaa sto drugih.. Share this post Link to post Share on other sites